Jdi na obsah Jdi na menu
 


VYŠKOV - LÍŠEŇ A

15. 3. 2009

VYŠKOV - LÍŠEŇ "A" 0:1 (0:0)

sestava: Kuchynka J. - Forró D., Žoček M., Gottvald J., Hochman P. - Janovský P., Daněk J. Palla S., Král O. - Kuběnský L., Chubirka V.

do zápasu hokejovým střídáním zasáhli: Pazdera P., Macek M., Zůna J.

branka: 56. munuta - 0:1 - Milotínský

rozhodčí: Surka (HR), Kvarda (AR1), Mikauš (AR2)

Zápas, jenž se neměl hrát. Opravdu se tohle představení nemělo uskutečnit, neboť co jsem viděl bych opravdu srovnával s negativními věcmi jen steží. Hráči po zápase brečí dotčením, že prohráli chybou málo zkušeného hráče, ale to, že již ve 30. sekundě zápasu poslali nenechavé pracovníky Líšně pro balon daleko za bránu nikdo neřekne. Ano, i z 5 metrů se dá solidně překopnout sedm metrů vysoká ochranná síť!!!

Jediné světlé okamžiky nastaly v 16. a v 18. minutě zápasu - nejdříve domácí hráč vyzkoušel pevnost spoje levé tyčky a břevna a za dvě minuty po něm z 35 metrů lámal břevno střelou levé nohy P. Hochman.

Během zápasu jsme se 14 x ocitnuli v offsidu, což je číslo, které posbírá Pipo Inzaghi za půl sezony. Vrcholem je, když se ještě hráč, jenž evidentně v offsidech byl, strašně diví. Kurva, tak řekni - "jo, hrál jsem špatně, nehlídal jsem si lajnu dobře" a bude to OK. Vezmeme to, že se poučíš...

No, a v 56. minutě jsme dostali trest - centr hlavou umístil domácí hráč do sítě. Hotovo, nazdar, odchod na párky...

PÁNOVÉ !!! --- aby jste sprostě nadávali protihráčům, odpovídali na urážky od soupeře, či jejich činovníků na lavičce, hádali se neustále s rozhodčím a hráli hovno, tak raději seďte doma jako pan Plhal a uděláte líp. Protože jste během zápasu lepší a těmito 3,14ČOVINAMI se jen rozptylujete a výkon jde do prdele! Pokud jsou protivníci vypatlaní primitivové (tím nemyslím Líšeň, ale obecně), tak vy musíte ukázat že jste vypatlanější??? A nerespektovat taktiku trenéra? Vrchol všeho!!! Tato zloba není samozřejmě určena na všechny hráče, ale jen pro určitou skupinu plejerů. Pokud se takto budete chovat i nadále, tak se na vás vyseru!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pro Peťu

(Ondra, 16. 3. 2009 11:02)

Jo omlouvám se, byl jsem nasranej z toho že mi to nešlo a tak jsem si vylíval zlost na protihráčích ... štvalo mě, že bezdůvodně dohrávali souboje a málem tak zranili naše hráče ... Už se to nebude opakovat :)

odpověď

(Taťka, 16. 3. 2009 6:37)

Já vím, že je to depresivní, ale vždyť si to děláte sami... Četl jsi to? Psal jsem, že jste lepší a necháte se rozhodit kecama.. Nenapsal jsem, že jste lemry co nic neumí... Jo, slova ujíždí, ale ne soustavně od jedinců.

komentář

(WeJdY, 15. 3. 2009 22:14)

Peťo souhlasím se Sebou, tohle nám určitě pomůže, myslím,že tyhle stranky by měly sloužit k informacím ze zápasů,aktuálním infu a měly by pobavit...ale...tyhle narážky nepomomůžou nikomu, nehráli jsme špatně a ani dobře,chyby dělá každej,přestřelit bránu může i ronaldinho nebo někdo jinej,v zápase je to většinou vyhecovaný nějaký to slovo ujede,když se dívame na fotbal je to úplně stejný,pevně doufám,že se všechno napraví a vyhrajeme první zápas sezony...ale potřebujeme povzbuzení...toť vše:)

...

(Ondra, 15. 3. 2009 21:45)

Nikdo není dokonalej ... vím že to byla 100% šance ale tak co se dá dělat jestli ses díval na liverpool tak gerard měl něco podobnýho a taky to nedal a kde hraje on ... a s tím nadáváním spoluhráčům, tak jako sorry ale je to vyhecovaný a občas nějaký to slovo ujede

...

(seba, 15. 3. 2009 21:39)

dík peto ... do mistráku si nám hodně zvedl náladu ted se nám bude hrát super:)