Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vyškov - Jihlava: Dominik trefí každou díru

 


 

sestava FC Vysočina Jihlava U18

Tomáš Jícha – Petr Sychra (60´ Jakub Prokop), Leoš Hanousek, Daniel Melecha, Ondřej Košík – Filip Dvořáček, Petr Doucha, Patrik Demeter ©, Patrik Pokorný – David Morava, Tomáš Ločárek (73´ Tomáš Růžička)

trenér: Petr Kuchta, vedoucí: Pavel Kračmar


 


 

5´ První standartka domácích, kterou rozehrál Dominik Urbančok mířila jen do rukavic hostujícího golmana.


 

6´ Chyba Jakuba Horvátha při rozehrávce znamenala faul a následné ohrožení naší branky. Obrana si však poradila dobře.


 

10´ Dva rohy jihlavských v řadě měli nulovou úspěšnost.


 

12´ Krásná akce po pravé lajně. Davida Gottvalda vyslal k hranici 16ky hostů Martin Šplíchal. David po zpracování míč načechral na penaltový puntík, ale ani dvě střely po odrazech od obránců Jihlavy neskončily v síti.


 

V 15´ se chtěli jihlavští svoji akcí po levé straně vyrovnat našim. Centr do malého vápna ukořistil Spáčil.


 

23´ Velmi důrazně a mezích pravidel si počínal Filip Novotný při souboji s hostujícím bekem na půlce hřiště. Míč poté převzal a zatáhl jej do vápna, kde jako na stříbrném podnose naservíroval míč Dominiku Urbančokovi. Ten s přehledem poslal od levé tyče balon do Jíchovy branky! Stav 1:0.


 

V 30´ nastala kuriozní situace. Akci po levé lajně založil Dominik Urbančok, jež nahrál do běhu Filipu Novotnému. Ten mu míč po krátkém vedení předal na hranici 16ky. Dominik si míč zpracoval a poslal jej do branky. Zdánlivě jasný gól! Kulička ovšem proletěla jedinou dírou uvnitř brankové sítě a překvapení rozhodčí, kteří si nebyli jisti zda míč bránou opravdu prošel, branku neuznali. Ostuda!


 

O pár minut později, konkrétně v 36´, jsme si rozčarovanou náladu spravili. Filip Novotný se skvěle uvolnil na hranici „16“. Zamotal obráncům hlavy a poté tvrdou střelou navýšil skóre na 2:0!


 

Poločas skončil vedením Vyškova 2:0


 

66´ Dominik v levé lajně uvolnil Jakuba Horvátha ten odcentroval do vápna kde našel Filipa. Jeho zpětná nahrávka mířila na Martina Šplíchala, který z 15ti metrů orazítkoval břevno.


 

72´ Z rohové kopu jsme nevytěžili zhola nic.


 

75´ Střela kapitána hostů Demetera z 12-ti metrů jen těsně minula levou šibenici Spáčilovi branky.


 

78´ Další střela jihlavského Demetera, tentokráte byl volej z 20-ti metrů velmi nepřesný.


 

87´ Jakub Horváth vyslal míč do vápna na Filipa Novotného, ten si míč zpracoval na prsa a vystřelil. Jeho sražená střela se ale dostala k nohám Petra Ondry a ten do prázdné branky míč bezproblému doklepl a stanovil tak konečné skóre utkání na 3:0!


 

Po kvalitní přípravě jsme do zápasu šli s jednoznačným cílem a to získat tři body, což se nám podařilo. Je to ale jen první z mnoha kroků, jenž nás ještě čekají. Teď se musíme soustředit na další utkání, v kterém opět půjde o důležité body a hlavně o pozvednutí našeho sebevědomí. Hrajeme v Hodoníně.


 

zpracovalo duo Petrů Ondra&Uhlíř

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář