Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vyškov - ČAFC Židenice

8. 2. 2009

V neděli 8. února jsme se v rámci zimního turnaje v Brně-Líšni střetnuli s týmem ČAFC Židenice, který hraje dorosteneckou divizi (3. liga).

Utkání mělo dva sponzory - lázně Piešťany a Aquapark Vyškov.

Utkání na zaplavené umělce jsme začali výborně a po dlouhé době poznali co je to vést: v 9. minutě nacentroval skoro od rohového praporku Patrik Pazdera a Jarda Kuchynka se zachoval jako správný kanonýr - hlavou neomylně poslal balon do sítě. Byla to jeho první trefa v dresu Vyškova a tak jsme se rozhodli, že ho zkasírujeme. Výši sumy hráči odmítají zveřejnit, jelikož i oni vědí, že čtyřista za gól je ranec...                                                                                                                      

V druhém poločase jsme se nechali docela zatlačit - běžela 1. minuta a už jsme měli u brány závar - naštěstí Marťa Žoček balonu odkopen nedopřál cestu do opuštěné brány..                            A aby toho nebylo málo, tak ve 24. minutě se závar opakoval, ale hosté z Židenic nedokázali ani teď míč zasunout do brány Vyškova.
 Vítězství si hráči Vyškova pohlídali až do konce, ale minutu před koncem museli přežít trestný kop z 20 metrů, který vyčaroval bratr Davida Cooperfielda - rozhodčí.

V utkání zaujala přítomné diváky ještě jedna maličkost - Patrik Hochman nastoupil se zajímavou kombinací rukavic - na pravé ruce měl rukavici barvy bílé a na levé ruce rukavici černou. Jeho otec, který zápas sledoval z lavičky konstatoval, že jde o výchovnou metodu, neboť jeho syn neumí rozpoznávat pravou a levou stranu..

Vyškov - ČAFC Židenice  1:0 (1:0)

branka:  9´. - KUCHYNKA Jaroslav ( Pazdera Patrik )

hráno bez karet

rozhodčí : Kugner (HR), Hanák (AR1), Duroň (AR2) - všichni tři z Brna

sestava Vyškova : Kopecký J. - Forró D., Gottvald J., Žoček M., Hochman P. - Macek M. (67´. Gottvald D.) , Daněk J., Král O., Zůna J. - Kuchynka J., Pazdera P.

na lavičce utkání sledovali: trenér R. Gottvald, invalida V. Novotný s tatínkem, neustále protestující Z. Forró a vychechtaní V. Hochman a P. Uhlíř.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

hey doping

(kubas, 8. 2. 2009 21:25)

Jara prej měl doping...steroidy z lidlu !!
proto ten gol.. sám se přiznal.. :)

Blahoželám

(Nejvyšší, 8. 2. 2009 19:05)

Nazdar Aparáti - to musela být džazda...

hejhou

(kubas, 8. 2. 2009 18:43)

Sakra to byla krásná vodní lázeň :D ale sakra dobrej článek :D

Nádhera

(Marťan, 8. 2. 2009 16:17)

Gratuluji panu Petru Uhlířovi ke krásnému článku,je vidět, že bedlivě sledoval zápas a krásně popsal celý jeho (až na počasí) krásný průběh.Po dlouhé době máme ,,opět,, určo chuť vyhrávat, ale zapomnělo se zazpívat hymnu tak snad to příště napravíme a zase vyhrajem....