Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výhra s Vážany

 

SK ROSTEX VYŠKOV – VÁŽANY NAD LITAVOU 3:1 (1:0)

branky: 5´. Michal PETŘEK na 1:0, 52´. Ondřej BAČOVSKÝ na 2:0, 55´. Ondřej BAČOVSKÝ na 3:0 – 80´. Luboš ANDRLA z penalty na 3:1

rozhodčí: Michal OUJEZDSKÝ

diváků: 20

 

hráno v sobotu 5. února 2011 od 15:00 na umělé trávě v Morkovicích v rámci 3. přípravného zápasu „Zima 2011“

 

SESTAVA SK ROSTEX VYŠKOV

 

Tomáš HOLÁSEK – Václav NOVOTNÝ, Filip LUSKA, Josef LIČKA „K“, Radek CHALABALA – Martin GREPL, Jakub GALIA, David GOTTVALD, Michal PETŘEK (46´. Tomáš SÁDLÍK) – Ondřej BAČOVSKÝ, Filip NOVOTNÝ

trenér: Petr MATULA, zlaté ruce i srdce: Hana MATOUŠKOVÁ, vedoucí: Petr UHLÍŘ

 

SESTAVA VÁŽANY NAD LITAVOU

 

Kamil BENEŠ – Václav MATYÁŠ, Luboš ANDRLA, Marek ŠILER, Leoš AUDY – Jaromír GZELA, Michal TŮMA, Karel OPLETAL, Roman AUDY – Marek SPÁČIL, Petr HAUSNER

náhradníci: Martin FUKSA, Antonín HRABOVSKÝ, Roman ROBEŠ.

trenér: Lubomír RYŠÁNEK

 

Na rozdíl od minulého týdne, kdy jsme vyhráli nad Pustiměří 3:0 /článek nebude :-( / na nás čekalo krásné jarní počasí, teploměry svítily s číslovkou 10 nad nulou.

Soupeřem se nám stali hráči mužů Vážan nad Litavou, kteří červenobílé barvy svého klubu hájí v Okresním přeboru, stejně jako minulý soupeř z Pustiměře.

Výprava Vyškova odcestovala pouze s dvanácti hráči, ovšem pozitivně naladěni, neboť se do brány vrátila jednička Tomáš Holásek.

Za soupeře nastoupil náš brankář Marek Spáčil, tentokráte hrál v útoku. Výkon z Újezdu u Brna nezopakoval, což nás (ne)potěsilo.

 

Do vedení se vyškovské barvy dostaly hned v páté minutě, Michal Petřek se po levé lajně prohnal kolem pomalého beka Vážan, brankář si také dával oddech u tyče, čehož levý hlav Vyškova využil ke vstřelení branky na 1:0. Rána z velkého vápna rozvlnila vlhkou síť k radosti většiny diváků.

Aktivita Vyškova byla viditelná, odměna v podobě další branky ne a ne přijít, projektil Filipa Novotného ve 13. minutě orazítkoval po prazvláštní trajektorii pravou tyčku!

Pěknou akcí se prezentoval trojlístek Gottvald-Grepl-Bačovský, jenž selhal při zpracování na velkém vápně, gólman si po inkasování dával pozor a míč sebral.

Vážany zahrávaly ve 26. minutě trestný kop z pravé strany, Tomáš Holásek si balon nadvakrát u pravé tyčky zkrotil.

Další nebezpečí před svatyní Vyškova o sto dvacet sekund později, forvard Vážan nedokázal přetavit výborný centr z pravé strany ve vyrovnávací branku, ačkoliv na zadní (levé) tyčce byl zcela neobsazen a z malého vápna poslal hlavou míč mimo tři tyče.

Podruhé rozeznil brankovou konstrukci v zápase Filip Novotný, centr Václava Novotného poslal hlavou ze sedmi metrů do břevna!

Vážany se, co se týká ofenzivy, moc nepředvedly, Tomáš Holásek se vcelku nudil, podobně jako dopoledne na Líšni v utkání s Rousínovem.

 

O poločase zůstal na lavičce v prvním poločase agilní Michal Petřek, nastoupil Tomáš Sádlík, Vážany hokejově střídaly již během první půle.

 

Veselo bylo po pár minutách hry, špatný odkop gólmana zachytil na útočné půlce Jakub Galia, nahrál míč Davidu Gottvaldovi, jenž si všimnul ulice a poslal do ní balon Ondřeji Bačovskému, jehož přízemní střelu zastavila síť – 2:0.

Čas, který nestačí ani na vychutnání si tabákového produktu, dělil branku druhou od třetí. Josef Lička vybojoval zdánlivě ztracený míč na brankové čáře, finále akce obstarala střela Ondřeje Bačovského z prostoru penaltové puntíku – 3:0.

Nevím, zda stav 3:0 pohnul s myslí jednoho vážanského hráče, který si libuje v nasazování jesliček, ale vystupování patřící do VI. Cenové skupiny mnoho sympatizantů mít nebude. Karle Opletale, styďte se!!!

Čestný gól na 3:1 vstřelil Luboš Andrla z penalty po faulu Radka Chalabaly, jenž odehrál nejslabší zápas za dorost Vyškova.

 

zpracoval: Petr UHLÍŘ

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář