Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vlhký zápas s Pelhřimovem

 

SK ROSTEX VYŠKOV – FK PELHŘIMOV, o. s. 3:0 (1:0)

branky: 40´. Filip NOVOTNÝ na 1:0, 62´. Ondřej BAČOVSKÝ na 2:0, 85´. Filip NOVOTNÝ na 3:0

ŽK: nikdo – 67´. Lukáš MACHAČ

rozhodčí: Jiří BENEŠ – Marcela JELÍNKOVÁ, Oldřich HRÓZA

diváků: 30


 

hráno v sobotu 28. května 2011 od 10:15 na vedlejším hřišti Městského stadionu ve Vyškově v rámci 25. (23. hraného) kola divize staršího dorostu sk. „D“ 2010/2011


 

SESTAVA SK ROSTEX VYŠKOV


 

Tomáš HOLÁSEK – Miroslav MATOUŠEK, Václav NOVOTNÝ, Radek CHALABALA, Jakub GALIA, Martin GREPL (71´. Petr ONDRA), Ondřej BAČOVSKÝ (87´. Lukáš MRNUŠTÍK), Filip LUSKA, Filip NOVOTNÝ (83´. Dominik URBANČOK), Josef LIČKA ©

náhradník: Šimon VRÁNA (nb)

trenér: Petr MATULA, vedoucí: Petr UHLÍŘ, zapisovatelka+štístko: Alenka BRADÁČOVÁ, zlaté ruce i srdce: Hana MATOUŠKOVÁ


 

SESTAVA FK PELHŘIMOV, o. s.


 

David ROHOVEC – Patrik MÁDL, Martin HLOŽEK, Jan DUCHAN, Lukáš MACHAČ, Martin KUBÍK, Jan HOMOLKA ©, David MELZOCH (76´. Ondřej NEDĚLČEV), Marek MACHAČ, Jan HLOŽEK, Josef KROPÁČEK (70´. Ladislav HOFER)

náhradníci: Aleš RYŠAVÝ, Dominik Švec (nb)

trenér: Josef KRTEK, vedoucí: Zdeněk DOLEŽAL, lékař: Josef HOSTIČKA


 

V bitvě o schod druhého místa se třetím jsme se střetnuli s Jihočechy z Pelhřimova. Mužstvo se dobře připravovalo na centry z levé stzrany od kapitána Homolky, stejně tak dostali ofenzivní hráči radu jak na stopera Martina Hložka. Pelhřimovští s sebou do Vyškova nepřivezli střelce Nebeského.


 

Začátek zápasu poznamenalo špatné počasí panující ve Vyškově, na poslední chvíli se zápas z hlavní hrací plochy musel přemístit na vedlejší (tréninkvou) plochu, z tohoto stěhování národů neměl radost nikdo, hlavně diváci. Z této akce „Kulový blesk“ by měl pan Hrušínský coby JUDr. Radosta radost...


 

Zápas začal s několikaminutovým zpožděním, ti, co přišli o něco později nemuseli vůbec litovat, poněvadž by viděli jen několik nepřesných pokusů z kopaček hráčů obou táborů. Balon ani jedno mužstvo nebylo schopno déle udržet ve své moci.

Vyškované zahrávali rohový kop Jakubem Galiou, hlavička Josefa Ličky letěla do chumlu těl, hostující hráči se krátkým odkopem na chvíli osvobodili, ovšem balon si zpracoval Filip Novotný, jeho prudká střela tečována, z toho tedy rezultuje další rohový kop. Ten se domácím nepovedl taktéž.

Trestný kop Radka Chalabaly skončil opět na čele Ličkově, ani teď se neurodila první branka zápasu.

Do ochranné sítě mířil Filip Novotný, druhý střelecký pokus díky trestnému kopu, zahrál si na hráče NY Yankees Maxe Rodriguéze a ukázkovým houmerunem vyzval Šimona Vránu k hledání míče ve žlutém poli řepky olejné.

Ve 40. minutě si po faulu na Jakuba Galiu F.N. s trestným kopem poradil daleko lépe, Ličkově srnčí přebehnutí míče mělo zmást soupeře, balon z pravačky F. Novotného skončil přesně u tyčky gólmana Rohovce – 1:0!

Do poločasu chtěl skóre navýšit Jakub Galia, nedokázal ovšem přetavit Greplovu nahrávku v gólovou střelu...


 

Druhý poločas zahájil svou ranou Václav Novotný, bohužel míč neměl potřebné parametry.

Trestný kop Filipa Novotného v 62´. hlavičkoval Josef Lička, balon se jaxi odrazil k Ondřeji Bačovskému, který si s balonem poradil nejlépe jak mohl – 2:0 !!

Soupeř z Pelhřimova zkoušel pozornost Tomáše Holáska, nerazantní střela z třiceti metrů nemohla čisté konto ohrozit, další pokus, tentokráte hlavou po rohu, opět neúspěšný, nasáklý balon skončil vedle pravé tyče.

Podobně dopadl roh i na druhé straně, spolupráce F.Novotný-Lička neúspěšná, černobílý pelhřimované přecházejí do odenzivy, kterou na půlce utnuli stopeři Luska s Matouškem.

Překrásně vyzval Ondřej Bačovský Filipa Novotného balonem v levé straně hřiště, stoper Hložek se pokoušel silou těla zastavit našeho štírka, povedlo se mu to jen na půl, neboť oba upadnuli, forvard Novotný rychleji na nohách a pádil si to dál na bránu Rohovce. Hostující bek ve skluzu balon nastřelil do Filipa Novotného, od nějž se míč obloučkem dostal do brány a vedení se nyvýšilo na 3:0!!!

V poslední minutě měl možnost vsítit 4 gól z trestného kopu Lukáš Mrnuštík, dobá, avšak nerazantní střela k pravé tyči skočila v rukavicích gólmana Rohovce.


 

Těžké utkání jsme tedy zvládnuli na jedničku, pokořeni jak soupeř, tak i těžký terén.


 

myšlenky Alenky Bradáčové zpracoval: Petr Uhlíř

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář