Jdi na obsah Jdi na menu
 


Věštba

27. 4. 2010

SVRATKA BRNO - SK ROSTEX VYŠKOV „B“ 0:1 (0:0)

branka: 90´. Jakub KUDÝN

rozhodčí: Jakub MIKAUŠ

bez karet

 

hráno v sobotu 24. dubna 2010 od 13:15 na trávě Stvratky Brno v Brně-Komíně v rámci 21. kola 1. třídy dorostu sk. „A“ JmKFS

 

SESTAVA FC SVRATKA BRNO

 

Marco GARBOSSA (r. 1992) – Radim FOUSEK (r. 1994), Robin LOSENICKÝ (r. 1993), Pavel KOVÁŘ (r. 1991), Jakub HOLÝ „K“ (r. 1992) - Eduard KOTOUČEK (r. 1994), Luboš ADAMEC (r. 1994) /75´. Jan OREL r. 1994/, Lukáš BITTÓ (r. 1991), David REIGL (r. 1991) – Tomáš POLÁŠEK (r. 1992) /89´. Patrik SOCHA r. 1994/, Lukáš ELIS (r. 1993)

na lavičce byli připraveni do pole Ondřej PELIKÁN (r. 1993), Jakub SKŘIČKA (r. 1993), Jakub MÁŠA (r. 1993)

trenér: Martin BENEŠ, asistent: Pavel FILOUŠ, vedoucí: Zdeněk SKOUMAL

 

SESTAVA SK ROSTEX VYŠKOV „B“

 

Marek SPÁČIL „K“ – Milan TUTTER, Filip LUSKA, David GOTTVALD, Jan BRADÁČ – František ŠPRTA, Martin SURALA, Ondřej BAČOVSKÝ (64´. Tomáš TUTTER) , Dominik URBANČOK – Martin GREPL (58´. Jakub KUDÝN), Jan MÜLLER

trenér: Richard GOTTVALD, vedoucí: Petr UHLÍŘ

řidiči výpravy: pan Luska, G&U

 

V sobotu po poledni jsme obstarali předzápas mužům Svratky od 16:00 hostící v 1.B třídě záložní tým třetiligové Líšně.

Do Brna jsme odcestovali pouze se dvěma náhardníky vzhledem k velkému počtu zranění a vyhlídce nedělního divizního mače s týmem Bohunic.

Domácí tým se pere s mužstvem druhého konce Brna o postup zpět do Krajského přeboru. Karty zatím nahrávají Slatině, ovšem kdo ví, zda domácí nedostanou do ruky pikovou sedmičku. Pak by Slatinu spasil jen pikový král...

 

Od začátku zápasu jsme měli v plánu vycházet ze zajištěné obrany, kde prim hrál Filip Luska.

Hostující tým se v první půli dostal párkrát do zakončení, přičemž oba pokusy vykazovaly gólové parametry – Greplova dalekonosná střela i Tutterův projektil domácí vystrašily, nám brankovou radost nepřinesly. Zato doácí se směrem dopředu činili, především centry z pravého křídla měly oči, jeden po chybě gólmana Spáčila (podběhnutý míč) skončil na tyči, další dva centry našly hlavu hráče domácích, který hlavičkoval v obou případech ze záklonu a míč šel logicky vysoko nad břevno.

Celý první poločas mě na lavičce prudil Jakub Kudýn svými poznámkami o tom, jak nastoupí a dá v poslední minutě jedinou branku zápasu.

 

Do druhého poločasu naklusaly sestavy v nezměněném složení, šlo se na druhou půli.

 

Obraz hry se nezměnil, jen s tou výjimkou, že Vyškovští začali častěji vystrkovat ofenzivní růžky. Samozřejmě jsme nechtěli napodobovat londýnskou Chelsea, ta nevystrkovala v domácícm duelu ofenzivní růžky, to byly útočné parohy...

Šanci na vstřelení úvodního gólu měl dvakrát Ondřej Bačovský, jenž místo střely začal balon nesmyslně štrikovat ve výhodných pozicích, o míč pochopitelně přišel....

Na pokraji nervového kolapsu se ocitnuli hosté pět minut před koncem, když na osamoceného obránce pádili hned tři útočící vlci v červených dresech Vyškova, ale jeden z nich si chtěl zahrát na fotbalistku Realu Madrid Kristýnku Ronaldovou, a při pokusu, snad o jesle protihráči, mu byl balon sebrán.

 

Jakub Kudýn má patrně v rodině Antonína Baudyše, napřed velkého politika, jenž se za několik let přetransformoval na velkého astrologa. Jeho poznámky v první půli o gólu v poslední minutě se opravdu v poslední minutě vyplnily – z bezprostřední blízkosti dostal balon k pravé tyči a ujali jsme se vedení – 0:1.

Domácí měli v nastavní výhodu dvou rohových kopů, ovšem nikdo z domácího celku Kudýna naštěstí nenapodobil.

 

Hosté tak vyhráli zápas, jemuž by, vzhledem k průběhu hry, více slušela remíza.

 

Po zápase přišli na hosty dva šoky:

 

Šok první: poprvé se nám stalo, že přišel trenér poraženého týmu do kabiny soupeře a každému podal ruku s gratulací k výhře. Poklona, Martine!!!

 

Šok druhý: hráčům bylo oznámeno, že proti nim nastoupil hráč, který působil čtyři měsíce v Juventusu Turín a jen díky hamižnosti funkcionářů z 1. FC Brno kope pouze 1. třídu dorostu.

Už víš, Františku, proč tak nenávidím 1. FC Brno???

 

zpracoval: Petr UHLÍŘ

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář