Jdi na obsah Jdi na menu
 


tuhý boj se Zlínem

 

MFK VYŠKOV U19 – FC Tescoma Zlín U18 2:1 (1:0)

 

branky: 9´ Filip Novotný (1:0), 73´ Radek Chalabala (2:1) – 50´ Patrik Hořelica (1:1)

 

sestava MFK VYŠKOV U19

Ondřej Kostelka  – Lubomír Smékal, Roman Sedlář, Michal Jeřábek, David Gottvald  – Lukáš Mrnuštík ©, Jakub Horváth (61´ Michal Hradil, 90+3´ Martin Surala), Filip Novotný (90´ František Šprta), Radek Chalabala – Tomáš Sádlík (80´ Martin Šplíchal), Dominik Urbančok (74´ Petr Ondra)

 

na lavičce náhradníků byl připraven celý zápas brankář Marek Spáčil.

 


trenér: PaedDr. Petr KRAHULEC, asistent 1: Petr MATULA, asistent 2: Richard GOTTVALD, vedoucí: Petr UHLÍŘ, zlaté ruce i srdce: Hana MATOUŠKOVÁ


 

 

 

V 7´ si nepříliš dobře počínal s odkopem gólman hostí. Míč z jeho kopačky se dostal k Dominiku Urbančokovi, který z 35-ti metrů mohl do prázdné branky otevřít skóre. Avšak díky silnému větru a přílišné razanci šel míč 2 metry nad branku.

 

V 9´ už jsme se ale radovali. Centr Dominika Urbančoka z levé lajny našel hlavu Tomáše Sádlíka. Ten sklepl míč na Filipa Novotného, jenž nás polonůžkami dostal do vedení - 1:0!

 

25´ Střela hostů ze zhruba 30-ti metrů neměla razanci na to, aby ohrozila Kostelkovo čisté konto.

 

V 26´ obdržel žlutou kartu za nedodržení předepsané vzdálenosti od míče při přímém kopu hostů Dominik Urbančok.

 

29´ Po naší standartce se hosté dostali do brejku.  Dobrou obrannou práci předvedl Michal Jeřábek, a tak se konal pouze odkop od branky Ondřeje Kostelky.

 

33´ Po faulu Michala Jeřábka na hranici naší „16“ rozehrávali hosté přímý volný kop. Ten se jim moc nepovedl, Filip Novotný  se po odražení míče k jeho nohám mohl dát na úprk směrem k zlínské  brance. Těsně za půlící čárou byl zastaven za pomoci faulu, tím pádem byla šance na vstřelení dalšího gólu zmařena.

 

O poločasové pauze ani jeden z trenérů nestřídal, jediné co se střídalo byly písničky v reproduktorech.

 

50´ Po rohu hostů jsme inkasovali. Na přední tyči byl zcela osamocen Patrik Hořelica jenž poslal míč neomylně do Kostelkovy branky. Stav utkání 1:1.

 

67´ Po faulu Romana Sedláře zahrával hostující Hořelica trestný kop. Jeho střela však mířila vysoko nad.

 

V 73´ jsme kopali roh. Míč se  po centru motal v okolí branky, souboj střídal souboj, až poté si balon našel Radka Chalabalu, který na rozdíl od utkání v Karviné trefuje správnou branku a posílá domácí do vedení 2:1! 

 

Do konce zápasu ještě proběhlo několik střídání na obou stranách, ale dále se krom trefené tyčky v 89´ hostujícím Hořelicou nic neudálo. Rozhodčí po jedné minutě nastavení zápas ukončil a my tak vydolovali kýžené 3 body!

 

Hlavním úkolem bylo po 2 prohrách z venku získat plný počet bodů, což se také nakonec povedlo a tím pádem jsme se bodově dotáhli na našeho dnešního soupeře.

 

Příští utkání sehrajeme 21. dubna 2012 od 12:30 na půdě HFK Olomouc. Hráči z hlavního města moravské kopané ve 20. kole vcelku překvapivě podlehli U18 Vysočiny Jihlava, z Jihlavy si odvezli prohru 2:1.

 

zpracovalo duo Petrů Ondra&Uhlíř

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář