Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tréňa o Veselí

FC VESELÍ NAD MORAVOU – SK ROSTEX VYŠKOV 1:3 (1:2)

branky Vyškova: 35´. Tomáš MUSIL na 1:1, 37´. Filip LUSKA na 1:2,73´. Martin Grepl na 1:3

hlavní rozhodčí: Lukáš MIKO


sestava SK ROSTEX VYŠKOV

 

Ondřej KOSTELKA - Miroslav MATOUŠEK, Filip LUSKA, Josef LIČKA „K“, Václav NOVOTNÝ – Martin GREPL, David GOTTVALD, Ondřej BAČOVSKÝ (15´. Radek CHALABALA), Tomáš MUSIL (89´. Jakub HORVÁTH) – Filip nOVOTNÝ (86´. Jakub KUDÝN), Tomáš HRADIL
na lavečce zůstal připravený do pole Michal JEŘÁBEK

trenér: Petr MATULA, vedoucí: ing. Valdemar HORVÁTH, zlaté ruce i srdce: Hana MATOUŠKOVÁ

 

Již v 7. minutě jsme dostali branku, o kterou jsme si svým přístupem k utkání koledovali, asi v 15. minutě se zranil Bačovský, takže nastoupil Chalabala. Domácí mohli přidat další gól, tečovaná střela skončila naštěstí na břevně.

V dalším průběhu poločasu jsme se konečně začali probírat a otočili výsledek dvěmi brankami na naší stranu. První vstřelil Tomáš Musil po dorážce v pokutovém území, druhou Filip Luska po rohu, když se prosadil volejem pod břevno, čímž vyhrál i minisouboj s bekem domácího celku, jenž na míč v souboji o něj nedosáhnul.

Těsně před odchodem do šaten měli domácí další velkou šanci, ovšem netrefili branku.
Druhý poločas byl z naší strany již lepší, dá se říct, že jsme domácí nepustili do vážnější šance a v 73´. minutě zásluhou Martina Grepla pojistili výsledek na 3:1.
hodnocení Petra Matuly: Úvod utkání velmi špatný, postupně jsme vyrovnali hru a otočili výsledek. Druhé dějství již lepší, kontrolovali jsme hru a přidali třetí gól. Spokojenost se 3 body, určitě ne s předvedeným výkonem.To by nám určitě v Pelhřimově nestačilo. Bez běhání se fotbal hrát nedá!

myšlenky Petra Matuly zpracoval Petr Uhlíř

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář