Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tam v Karviné

1. 5. 2009

První Máj, lásky čas. Ne že by jsme nějak zahořeli láskou k fotbalistům Karviné, ale museli jsme prvomájové dopoledne strávit s nimi a ne se svými ženami někde pod rozkvetlou třešní

a následně na vykvetlých pampeliškách. Karvinští se představili  v zeleném „eintrachtu“, my jsme zvolili modrý dres a bílý spodek (bílý spodek byl asi nějakou předzvěstí večerních událostí). Na utkání se dostavila celá řada celebrit – moji rodiče, Nejvyšší, pan Špičák, Šuga s taťkou a pan Poprik. Na lavičku usednul v červeném tričku a černých teplácích ing. Schindler. No, usednul. Celou dobu stál a udílel rady našim fotbalistům. Utkání vypadalo následovně:

 

16‘ – Koutný vs. Kuchynka = spálení 100%-ní šance, z následného rohu se hosté dostali do vedení po skrumáži, když se míč odrazil od břevna a následně jej snad  očima do brány dotlačil nejlepší hráč Karviné Daniel Koutný.

V 30.‘ jsme kopali roh, gólman balon lapil, neotálel s rozehrávkou a rychle vykopnul. Míče se zmocnil forvard hostí Baláž a jen díky rozštěpu našeho gólmana to nebylo o dvě branky. Následný roh Karvinští totálně zmastili.

Na stopkách běžela 38. minuta a po našem rohu byl u brány Stacha závar - V. Chubirka vrátil přetaženější balon před bránu, míč poskakoval na břevně hostů, spadnul zpět před brankovou čáru a ačkoliv tam bylo několik hráčů Vyškova, tak jej nikdo nedokázal dopravit do „štrikovanýho“.

 

Do druhého dějství nenastoupil stále nemocný P. Hochman, nahradil jej na place Marco Polo Martin Žoček. Vytvořili jsme si jemný tlak, asi tak jako když si uprdneš, ale kakat se Ti nechce. Z tlaku jsme vytěžili jen pár rohů a  velkou šanci, kterou L. Kuběnský trestuhodně zazdil. Ze dvou metrů, ač tísněn, poslal balon mimo brankovou konstrukci.

A pořekadlo nedáš dostaneš neplatí jen u mileneckých párů, ale platilo i v 60´. Když J. Kuchynka první nájezd stačil vytěsnit mimo, na dorážku byl krátký a Radim Baláž stanovil skóre na 0:2.

Poté se hlavně žlutilo: 68. – J. Daněk za faul na vlastní polovině, v 75´.  Holub za faul a následný odkop balon do 6. řady tribuny „A“, v 86. minutě za faul na půlící čáře inkasoval kartu barvy slunce D. Koutný.

Do této mariášové partie vstoupily jen nůžky V. Chubirky, jenž stříhaly tupě.

 

Utkání tedy skončilo výhrou dva nula pro hosty z Karviné, což znamená, že definitivně sestupujeme do dorostenecké divize. Zachrání nás jen jediná věc od sestupu a to je rozšíření počtu účastníků 2. dorostenecké ligy.

 

SK ROSTEX VYŠKOV – MFK OKD KARVINÁ a.s. 0:2  (0:1)

Branky: 16´. - 0:1 – č. 6   KOUTNÝ Daniel

             60´. – 0:2 – č. 11  BALÁŽ Radim

ŽK: Daněk Jan – Holub Tomáš, Koutný Daniel

Diváků: 55

Rozhodčí: Machálek Jan – Sedláček Libor, Šebela Marek  (všichni s přehledem, super výkon)

 

Sestavy:

VYŠKOV: Kuchynka J. – Poprik J. (83.‘ Novotný V.), Král O., Gottvald J., Hochman P. (46.‘ Žoček M.) – Chubirka V., Daněk J., Zuna J., Janovský P. – Pazdera P., Kuběnský L. Na lavičce byli připraveni: M. Macek, náhr. gólman J. Kopecký. Trenéři: R. Gottvald+ing. J. Schindler, vedoucí: Já, hlavní pořadatel: ing. Nejvyšší

 

KARVINÁ: Stach J. – Kaňa J., Němec L., Michalík J., Žebrok J. – Koutný D. (87.‘ Puškáč D.), Škuta P., Sznapka J., Janík M. (56.‘ Holub T.) – Mozol V., Baláž R. (72.‘ Kratka T.)

Na lavičce byli připraveni: Graňák L., náhr. gólman Kotrla A.

Trenér: KROČIL Čestmír, asistent: Beneš Richard, vedoucí: Sznapka Pavel.

 

Zvonek zápasu: ing. Schindler na obranu: „MLUVTE NA HŘIŠTI“, okamžitě se z hřiště ozvalo: „P.čo“!!!

 

Vůl zápasu: JÁ. Jelikož jsem v poločasové pauze totálně popletl střídání. A navíc jsem velmi nahlas nadal V. Novotnému do idiotů. On idiot není, já ano.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář