Jdi na obsah Jdi na menu
 


Šest medvědů bez cibulky

12. 4. 2009

K utkání aktuálního kola jsme zajížděli do 72 km vzdáleného Zlína. Utkání MSDL se odehrálo ve sportovním centru Vlastislava Marečka - Vršava. Vršava je místo dýchající tradicí a úspěchy mládežnického fotbalu Zlína, na chodbách visí fotogarfie, na nichž jsou vidět současní prvoligový hráči i reprezentanti v dobách žákovských i dorosteneckých.

Domácí Tescoma nastoupila k zápasu posílena o 4 hráče z prvoligového kádru, což značí, že z nás měli respekt. My jsme nastoupili bez zdravotně indisponovaných J. Gottvalda (kotník) a D. Forró (slepé střevo). Na druhou stranu jsme přivítali novou posilu a to J. Poprika, jenž odehrál svůj první zápas za "A" dorost po svém návratu z 1. FC BRNO. Utkání se hrálo za krásně slunného počasí, jenž bylo využito náhradníky Vyškova, aby se vyplázli jak zmije na šutr. Sudí jim v opalování udělal přítrž po deseti minutách hry. Asi se mu líbilo vypracované břicho V. Chubirky a nemohl se soustředit na hru.

A aby nám nebylo horko málo, tak přišla pátá minuta a už jsme tekli - centr od pravé lajny, J. Kopecký vyběhnul na malé vápno, kde se dostal do sendviče a domácí hráč Jan Solařík balon kopnul do brány - 1:0. O 3 minuty později potvrdil roli hrajícího gólmana M. Žoček, když podobně jako v zápase s Opavou vykopával balon z prázdné branky. Z jeho odkopu se neurodil aut, ale nebezpečný brejk Vyškova, v souboji 1:1 se s gólmanem ocitnul L. Kuběnský, ale selhal.

Jedna jediná karta zápasu byla udělena v 21.´ domácímu kapitánovi za nemístné poznámky.

28´. - trestný kop S. Pally dva metry nad.

30´. - domací forvard Pazdera Jakub si krásně zpracoval centr z pravé strany, udělal otočku a aniž by se balon dotknul po zpracování země, vystřelil. Naštěstí vedle.

33´. - domácí halv Haloda byl včera asi na utkání vyškovského "B" týmu, ve kterém se inspiroval neschopností domácích proměnit tutovky, neboť se svou šancí naložil prachbídně, podobně jako včera Galia i Lička.

37´. - 2:0! - opět centr z levé strany, Haloda nezakončoval, ale raději centroval a jeho lahůdkovou nahrávku z vápna zakončil gólovou střelou Petr Starec.

Do druhého poločasu jsme udělali změnu v sestavě. Odešel P. Pazdera a nastoupil V. Chubirka.

Běžela 54. minuta a byla zde další šance P. Starce. Jeho střelu zlikvidoval J. Kopecký. O pět minut později byla repríza souboje Haloda vs. Kopecký. Vítěz souboje: Kopecký.

75´. - bohužel 3:0 - vzpomínáte na gól Ronaldinha P. Čechovi? Bodlem zpoza "16", k tyči přes clonícího hráče. Tak jsme to tady měli taky. Tentokrát na našeho brankáře Tomáš Haloda vyzrál...

77´. - 4:0 - bez komentáře  -autor Michal Žoch.

85´. - 5:0 - trestný kop, který se odrazil od prsou J. Kopeckého k volnému hráči Tescomy Starcovi, a ten mu ze dvou metrů poslal balon do sítě popáté.  Jediná chyba J. Kopeckého v zápase. Utkání se hrálo s Yvettkama, ale navím, zda opravdu tak zaplavala...

87´. - 6:0 - ťukes domácích v kanárka přetavil další vystřídavší plejer ve žlutém dresu Lukáš Mezírka.

Pokud se vám zdá, že jsem sledoval jen útočné snahy Zlína a záměrně o Vyškovu nepíšu, tak vězte, že vyjma L. Kuběnského a trestňáku S. Pally se Vyškov k žádnému útočení nepustil, neboť byl pořád zatlačen na vlastní půli a bránil a bránil a bránil....

Sestavy sem psát nebudu, aby nemuseli někteří hráči chodit kanálama :-)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

PÁNOVÉ!!!

(Jerry, 12. 4. 2009 20:11)

myslím, že už je na čase se nad sebou pořádně zamyslet!!! Nebo jestli VÁM nevadí, že jste na hřišti za pi*e a všem pro smích, tak MNĚ do toho prosím nepleťte, protože mě osobně se to moc nelíbí!!! :-( doufám, že na Frýdek pořádně potrénujem a zkompletní se nám obrana (Goty a Dany)... a taky doufám, že už nebudu mít žadný svalový problémy, protože se na lavce už dost nudím :-(