Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sedm kulí

6. 6. 2009

První červnová sobota. Od 10:15 na Širůchu si chtělo 1. FC Slovácko vylepšit pozici pro záchranu prvoligového „A“ týmu dorostu. Soupeřem jsme byli my, synci z Vyškova.

Slovácko hrálo v tmavě modrých dresech, my v červeném kompletu. Stadion není celkově nijak pěkný, ale hřiště a útroby stadionu jsou na vysoké úrovni. Jedinou kaňkou je zapáchající rybina. Jasně, vole, kapříci připluli, s municí není problém, krávo vole…

Do Hradiště se cestovalo výjimečně osobními automobily, jelikož ihned po závěrečném hvizdu a splnění všech byrokratických povinností se výprava přesunovala domů, do Drnovic, k zápasu 1. třídy s Kunštátem. Já jsem nafasoval do káry trio synů a témata probíraná po cestě patří do červené knihovničky nebo za zdi gynekologie.

 

Nevím, co mám psát, neboť bych se asi opakoval, vše bylo stejné jako po celé jaro. Prvních 10 minut se nic nedělo, pak jsme inkasovali polovlastní gól, za chvíli pojistku. Klasicky první poločas skončil pro nás přijatelným skóre, které v druhé půli utěšeně narůstalo jako bankovní konto ČEZu. Slovácko zvítězilo zcela jednoznačně a zaslouženě 7:0 a stalo se tak týmem, se kterým máme nejhorší bilanci v této sezoně /na podzim 0:10/.

 

Branky, sestavy a ostatní informace se z piety k našim dorostencům uvádět nebudou.

 

FC SLOVÁCKO a. s. „B“ – SK ROSTEX VYŠKOV  7:0 (2:0)

 

Branky, sestavy a ostatní informace se z piety k našim dorostencům uvádět nebudou.

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pepiku

(kubas, 6. 6. 2009 20:22)

Hey Pepo zachvilu ti dojede ten Traktor..:D:D