Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sbohem, ligo !!!

17. 6. 2009

Dovolte mi, abych Vám na závěr sezony poděkoval za Váš čas strávený čtením referátů z utkání MSDL. Doufám, že na články z podzimní části soutěže bude radostnější pohled a Vy budete spokojeni  s výsledkem z hřiště i s následným článkem.  Zdravím tímto všechny čtenáře našich stránek nejen v  Praze, Karviné, Prostějově, Olomouci, Vyškově i jiných vesnicích naší země. Obzvlášť bych chtěl pozdravit trenéra Amoru Vyškov a vzkázat mu, že Amor nesnáším, ale všichni kluci z Amoru, co za nás hrají jsou borci a moc je mám rád.


V sobotu 13. června 2009 jsme kopali poslední utkání v sezoně 2008/2009 doma, kde našim hostem byli fotbalisté 1. FC BRNO „B“. Tento zápas byl našim posledním ve druhé lize, neboť nevyhnutelný sestup do MDD se přiblížil. Díky velmi špatnému podzimu (herně i výsledkově) měli soupeři ve spodních patrech tabulky větší klid než například minulou sezonu – to se klepaly 3 mužstva o sestup. Umocněno to bylo i faktem, že z 1. dorostenecké ligy sestupuje Morava a z MSDL sestoupí jen jedno mužstvo. My…
A zápas s Brnem nebyl posledním jen ve 2. lize, ale velmi pravděpodobně i na stadionu v Drnovicích, od podzimu by měla všechna mužstva mládeže mít základnu ve Vyškově.
Díky azylu v Drnovicích udělali pánové Gottvald a Neděla maturitu v oboru zahradník-údržbář.

Na utkání dostali delegaci do rolí sudích Roman Smekal, Petr Šenkýř a šestnáctiletý Jan Müller. Všichni tři svou práci zvládnuli s noblesou, pouze mladý AR2 byl občas nejistý
a moc se s hráči „sral“.

Utkání se rozbíhalo a uběhla 9. minuta  a nám se třepal balon v síti. Kolmou nahrávku od půlící čáry převzal D. Přerovský, poradil si s bránícím O. Králem a v souboji dvou velkých kamarádů Kuchynka-Přerovský byl úspěšnější forvard v červeném. Trefil balon přesně do levého horního rohu Kuchynkovy svatyně.
O minutu později zde byla analogie-J. Poprik v samostatném nájezdu na brněnského brankáře. Ze souboje dvou kamarádů vyšel vítězně opět brněnský hráč, následnou dorážku postrádající razanci vykopnul z brány hostující bek  a my tudíž neskórovali.
Ve 23. minutě začal svůj střelecký účet otevírat hráč s posvátným číslem 10 Martin Novák. Balon mu byl doručen nahrávkou rovnoběžně jdoucí s brankovou čarou a pro střelce  byl jednoduchý úkol – zasunout balon do branky. Splněno. 0:2.
Ve 28. minutě vychytal J. Kuchynka L. Matyska, jenž se chystal dostat balon do naší brány.
Šest minut dělilo hráče od poločasu a David Müller testoval pevnost pravé tyčky domácí brány. Dostali jsme i třetí gól, to bylo ve 42. minutě, ale jelikož byl J. Stehlík v offsidu (už osmý brněnský), tak gól neplatil.
Tento moment asi hosty nabudil a v poslední minutě první půle skórovali potřetí. Angličana dal z prostoru penalty Petr Buchta. Poločas skončil 0:3.

Do druhého poločasu nevyběhnuli tři hráči domácího celku. Jednalo se o gólmana J. Kuchynku, M. Žočka a kapitána týmu J. Daňka. Jejich místa na hřišti převzali M. Macek, L. Chudý a do brány se postavil s kapitánskou páskou J. Kopecký.

Kočkovic rodina má velké štěstí, že svou Matějskou pouť provozují v Praze, neboť v Drnovicích by zkrachovali. V druhé půli jsme měli brněnský kolotoč zadarmo. To co s náma provedli chasníci z druhé největší vesnice ČR jsme doma půl roku nezažili (naposledy se Synotem). Za 27 minut jsme inkasovali 6 gólů, tato pasáž od 51. do 78. minuty byla jen pro otrlé. Nejprve se trefil S. Haňka, za 4 minuty se hlavou prosadil M. Novák, na 0:6 zvyšoval Jan Malík, během 4 minut dal svůj třetí a čtvrtý gól v utkání Martin Novák, v 78. minutě na 0:9 dal gól bývalý drnovák T. Sellinger, v 88. minutě svůj pátý gól a celkově desátý brněnský vstřelil Martin Novák.

SK ROSTEX VYŠKOV – 1. FC BRNO, a. s. „B“ 0:10 (0:3)
Branky: Přerovský Daniel, Buchta Petr, Haňka Stanislav, Malík Jan, Sellinger Tomáš, Novák Martin 5 x.
Rozhodčí: Smejkal Roman – Šenkýř Petr, Müller Jan
ŽK: O. Král 66´. za faul, V. Chubirka 87´. za faul
Diváků: 40

SESTAVY:
Vyškov: J. Kuchynka (46´. J. Kopecký) – D. Forro, J. Gottvald, P. Pazdera, J. Poprik - J. Daněk (46´. L. Chudý), M. Žoček (46´. M. Macek), J. Zůna, P. Pazdera – P. Janovský (82´. V. Novotný), V. Chubirka
Na lavičce byl ještě nachystaný mladší dorostenec P. Líznar.
Trenér: R. Gottvald, vedoucí:

Brno: V. Minařík – L. Matyska (61´. L. Peška), J. Stehlík (58´. T. Sellinger), S. Haňka „K“, D. Müller – S. Lerch, D. Přerovský, J. Malík, P. Buchta – M. Novák, M. Razsyk
Na lavičce byli připraveni P. Vintrlík a brankář mladšího dorostu J. Zádrapka
Trenér: M. Frymmel, vedoucí: J. Novák, masérka: L. Němcová

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pro AR2

(Já vedoucí, 4. 7. 2009 21:59)

Jeníku, nic Ti není vyčítáno. Nebudu tahat na tyto stránky věco z toho zápasu, můžem dát řeč, jak se uvidíme. Ale byl jsi určitě lepší AR2 než nejmenovaný kolega z okresu Vyškov řadící se taky k mladým arbitrům...

AR2

(J.MULLER, 4. 7. 2009 21:19)

to nejistý, to chápu dost dobře, byli tam momenty setin které nešli posoudit a nechtel jsem lhat respektive ovlivnit zapas, který i nakonec nešel,takže to bylo jedno,ale jen tu necháápu že jsem se s hráči sral, poprosim o vysvetlení a uvedení konkretního připadu, dekuji s pozdravem refree J.Muller

toš

(kubas velekj kápo.., 17. 6. 2009 20:25)

Tak lidi i když se sezona nepovedla .. tak to byla moje nej pulsezona co sem kdy hrál.. proste kolektiv počínaje koučem, peťou a končící někde v řiti.. byl fakt nej kde sem kdy byl.. sem fakt rád že sem zde mohl být... dík kluci..!