Jdi na obsah Jdi na menu
 


rozdrcené Otrokovice

9. 4. 2011

 

SK ROSTEX VYŠKOV – FC VIKTORIA OTROKOVICE 8:1 (2:1)

branky: 3´. Jakub GALIA na 1:0, 32´. Petr ONDRA na 2:1, 47´. David GOTTVALD na 3:1, 60´. Filip NOVOTNÝ na 4:1, 61´. Petr ONDRA na 5:1, 79´. Ondřej BAČOVSKÝ na 6:1, 84´. Ondřej BAČOVSKÝ na 7:1, 87´. Josef LIČKA na 8:1- 11´. Lukáš ŽELEZNÍK na 1:1

ŽK: nikdo

rozhodčí: Libor SEDLÁČEK – Miroslav NEJEZCHLEB, Jakub HLUBINKA

diváků:


 

hráno v sobotu 9. dubna 2011 od 10:15 na vedlejším hřišti Městského stadionu ve Vyškově v rámci 18. kola divize staršího dorostu sk. „D“


 

SESTAVA SK ROSTEX VYŠKOV


 

Tomáš HOLÁSEK – Václav NOVOTNÝ, Radek CHALABALA, Petr ONDRA (74´. Jaroslav HLADÍK), Tomáš SÁDLÍK (82´. Jakub KUDÝN), Jakub GALIA, Michal PETŘEK, Filip LUSKA, Filip NOVOTNÝ (63´. Ondřej BAČOVSKÝ), David GOTTVALD, (81´. Jakub HORVÁTH), Josef LIČKA ©

trenér: Petr MATULA, asistent: Richard GOTTVALD, vedoucí: Petr UHLÍŘ, zlaté ruce i srdce: Hana MATOUŠKOVÁ


 

SESTAVA FC VIKTORIA OTROKOVICE


 

Jakub NOVÁK – David CÍSAŘ (57´. Jakub GRUBER), Erik HRADIL, Petr KARMAZÍN, Tomáš TUROŇ, Tomáš KOZEL, Tomáš FRYDRYCH, Milan STUCHLÍK, Rostislav SLOBODIAN ©, Lukáš ŽELEZNÍK, Oldřich SVOZIL (61´. Andrij LOMAKA)

trenér: Tomáš STÝSKAL, vedoucí: Vlasta STÝSKALOVÁ, masér: Stanislav JAVOŘÍK


 

Ne zcela ideální týden, co se týče tréninků měli za sebou fotbalisté Vyškova. Ideální nebylo ani prostředí, ve kterém se odehrávalo utkání s Otrokovicemi. Dezidealizaci provedlo počasí, neboť takový vítr by nám záviděli i na pražské šestce – na Strahově.

Co se týká složení mužstva, tak vyjma Martina Grepla s Miroslavem Matouškem a nezvěstného Tomáše Musila, mělo dou koučů M&G k dispozici všechny hráče.

Nevím, jaká situace panuje u hostů, ale 2 náhradníci plus gólman není asi ideální stav.

Alespoň hosté disponují krásnou milou paní vedoucí. Paní Wallová z Líšně má tedy konkurenci :-) .


 

Začátek jako v Ordinaci v růžovém parku, nebo jak se nesmysl TV Nova jmenuje, se vyskytnul i u nás – hned ve třetí minutě Petr Ondra na levé straně zaseknul balon před dotírajícím bekem hostů, nahrál zpět balon na střed vápna Jakubu Galiovi, jehož pravačka otevřela skóre.

Hosté se nevzdali a za pár minut donutili pana Novotného na světelné tabuli změnit skóre na 1:1 – zakřípala komunikace mezi stoperem Filipem Luskou a gölmanem Tomášem Holáskem, Luska pouštěl baoln do prostoru, o němž si myslel, že je pod kontrolou Holáska, ale zde čekal na šanci za bukem stojící syn místopředsedy Viktorie Otrokovice – Lukáš Železník a vyrovnal.

Dvě šance k navrácení vedení domácím nevyužil Filip Novotný, nejprve Jakub Novák jeho střelu vyrazl (dobíhající hráči se na vyražený balon tvářili jako vegetarán na flákotu masa), ve druhém případě zkoušel obloučkem přehodit vyběhnuvšího gólmana, netrefil ovšem bránu.


 

Pohlednou kombinaci završenou brankou na 2:1 předvedli synci vyškovští ve 32´., Tomáš Sádlík vyhrál osobní souboj, nahrál Filipu Novotnému, která jemně balon patou prodloužil Petru Ondorovi, střela Ondry se zastavila až v síti.


 

Raketový nástup do druhé půle: 47. minuta – roh, nahrávka Ličky Davidu Gottvaldovi znamenala gólový trkanec mezi tři otrokovické tyče – 3:1!

O dvě minutky později centroval Michal Petřek, F. Novotný hlavou trefil tyčku, dorážející hráči opět vegetariáni.


 

Dvě minuty=dva góly. Rovnice o žádné neznámé v rozmezí 60. a 61. minuty. Nejprve Jakub Galia vyslal na zteč F.N., jemuž se podařilo zvýšit na 4:1, ihned po obrátce Petr Ondra zvýšil na 5:1.


 

Další branka padla po kombinaci Radek Chalabala-Josef Lička-Radek Chalabala-Ondřej Bačovský. Posledně jmenovaný oslavil tak návrat na hřiště po zranění, které mu způsobil hnusným zákrokem bystrcký hráč na zimním turnaji v Líšni, nejlépe jak mohl – 6:1.


 

Aby toho neměl tampon O.B. Málo, tak si dal ještě jeden gól, šest minut před koncem zvýšil na 7:1. Mezitím se dostal na hřiště i mladší dorostenec Jakub Kudýn, dvěmi šancemi pohrdnul, po druhé gólovce, když nastřelil břevno brány Nováka, se konečně pochlapili dorážející hráči a odměnou jima hned byla branka. Josef Lička míč dostal do brány poosmé a stanovil tak výsledek zápasu.


 

V příštím kole zajíždíme na půdu Hanácké Slavie do Kroměříže, kde se utkáme s místní rezervou dorostu.


 

zpracoval: Petr UHLÍŘ

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář