Jdi na obsah Jdi na menu
 


Re/E/t/D//C/a/A/r/R/d/D/

12. 5. 2010

ČSK UHERSKÝ BROD – SK ROSTEX VYŠKOV 0:0 (0:0)

rozhodčí“: Josef TOMANEC

asistenti „rozhodčího“: Stanislav TOMAN, Jiří NĚMEC

ŽK: 56´. Martin CHOVANEC (faul) – 46´. Václav NOVOTNÝ (faul), 52´. Patrik PAZDERA (faul), 66´. Ondřej BAČOVSKÝ (faul)

ČK: nikdo – 88´. Josef LIČKA

diváků: 20

 

hráno ve středu 12. dubna 2010 od 16:30 na umělé trávě v Uherském Brodu v rámci 18. kola (22. hraného) divize staršího dorostu sk. D

 

SESTAVA ČSK UHERSKÝ BROD

Jiří POCHYLÝ – Jan MICHALEC, David ŠVAJDA, Ivo MACHÁLEK „K“, David HRUBOŠ – David ŠIMONÍK, Tibor KŇAZAJE, Lukáš ŽMOLÍK (75´. Marek BOČÁŇ), Martin CHOVANEC – Tobiáš CRLA, Patrik INDRA (46´. Jakub JANKOVIČ)

 

na lavičce náhradníků byl do brány nachystán Richard HOLOMEK

vedoucí: Petr ŠIMONÍK

 

SESTAVA SK ROSTEX VYŠKOV

 

Tomáš HOLÁSEK – Filip LUSKA, Václav NOVOTNÝ, Josef LIČKA, Radek CHALABALA – Petr ONDRA (74´. David GOTTVALD), Jakub GALIA, Ondřej BAČOVSKÝ, Patrik PAZDERA „K“ - Filip NOVOTNÝ, Jakub POPRIK (85´. Jan MÜLLER)

na lavečce náhradníků byli připraveni do pole Tomáš TUTTER do brány Jakub KOPECKÝ

trenér: Petr MATULA, asistent: Richard GOTTVALD, vedoucí: Petr UHLÍŘ, masérka + dobrá duše týmu: Hana MATOUŠKOVÁ

 

Trenér Petr Matula postrádal Miroslava Matouška, těsně před zápasem na marodku přibyl i Martin Grepl. Do sestavy tak nakouknuli dva nováčci z mladšího dorostu: Petr Ondra a Radek Chalabala. Zejména výkon Radka Chalabaly byl chvályhodný.

V utkání jsme popálili hromadu šancí, Patrik Pazdera trefil břevno, Jakub Poprik ze tří šancí branku nedal, jednu šanci nedokončil v 32. minutě kvůli jasnému faulu ve velkém vápně. Domácí vyjma jedné šancie z 62. minuty a pár šancí po standartkách neměli nic.

Utkání nedohrál Josef Lička, jelikož byl dvě minuty před koncem nesmyslně vyloučen tendenčně pískajícím „rozhodčím“ Tomancem. Tento pán byl nejslabším článkem zápasu, domácí již smíření se sestupem sami kroutili hlavou, jak je k nim vstřícný a velké procento jim odvádí. Trenér Matula upozorňoval, že si Tomanec bude hledat záminku pro poškození našeho týmu, což se nakonec i stalo, poněvadž Josef Lička zvolal na svého spoluhráče vulgární výraz, sudí si přimyslel, že byl určen jemu a Ličku vyloučil. Je zajímavé, že od více hráčů na hřišti létalo mnoho takových výrazů a pán z Květné byl v klidu. Cvílemi to na hřišti slovně vypadalo jako u vyhlášeného gynekologa.

Týmy se rozešly nerozhodně, jediným poraženým teletem je tedy Lička díky řezníkovi Tomancovi.

 

zpracoval: Petr UHLÍŘ

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář