Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prohra v Rájci

13. 4. 2010

MKZ RÁJEC JESTŘEBÍ – SK ROSTEX VYŠKOV „B“ 4:3 (2:1)

branky: 14´. - 0:1 – Jan MÜLLER, 25´. - 1:1 – Ondřej SCHUCH, 45´. - 2:1 – Karel SKÁCEL, 57´. - 3:1 – Ondřej BUČEK, 64´. - 4:1 – Karel SKÁCEL, 74´. - 4:2 – Jakub GALIA, 89´. - 4:3 – Josef LIČKA

rozhodčí: Jiří TRÁVNÍČEK

ŽK Vyškova: 30´. František ŠPRTA (faul)

 

hráno v neděli 11. dubna 2010 od 13:15 na trávě v Rájci-Jestřebí v rámci 17. kola 1. třídy dorostu sk. „A“

 

sestavu domácích nenabídnu, nebyla dodána kopie zápisu

 

SESTAVA SK ROSTEX VYŠKOV „B“

 

Jakub KOPECKÝ – Milan TUTTER, Roman SEDLÁŘ, Radek CHALABALA „K“, František ŠPRTA (46´. Lukáš MRNUŠTÍK) – Libor CHUDÝ (46´. Dominik URBANČOK), David GOTTVALD (68´. Josef LIČKA), Martin SURALA, Jan BRADÁČ – Tomáš SÁDLÍK (63´. Jakub GALIA), Jan MÜLLER

trenér: Richard GOTTVALD, vedoucí: Petr UHLÍŘ, řidiči výpravy: SEDLÁŘ st., ŠPRTA st., G&U

 

hodnocení zápasu: utkání jsme si prohráli sami kvůli naší dlouhodobé bolesti – neproměňování šancí. Tomáš Sádlík dokonce minul prázdnou bránu, což už je na pováženou.

V utkání jsme zahrávali 13 rohových kopů, 7 standartních situací v okolí velkého vápna (na centr), jednu standartku s přímým ohrožením brány (Mrnuštíkův pokus zblokován zdí na roh).

Z takového počtu výhod jsou dva vstřelené góly málo, jeden gól padnul ze hry. K tomuto kvantu st. situací je nutno připočíst nějakou tu šanci ze hry, největší průvan dělal v obraně domácích Jan Műller, kterému do ideálního výkonu chybí jen větší koncentrovanost na hru a již zmiňované proměňování šancí.

Mužstvo domácích se za stavu 4:1 dostalo pod drtivý tlak trvající 20 minut, což ovlivnily i příchody Jakuba Galii a Josefa Ličky na pažit. Z naší výrazné územní převahy posledních dvaceti minut jsme vytěžili pouze dvě branky znamenající snížení, ačkoliv v posledních pěti minutách po dvou rozích Galii měl obrovské šance na hlavě Josef Lička – poprvé minul bránu, podruhé trefil balon z čela Ličky levou spojnici.

V utkání domácí vstřelili tři branky, u nichž čisté svědomí nemůže mít gólman Jakub Kopecký, jehož je na druhou stranu nutno pochválit za dalekonosné výkopy na forvarda Műllera, kterých se domácí obrana bála jako čert kříže.

Defenziva (hlavně stoper Sedlář) občas vymyslel(a) věc, ze které jsme trnuli obavami z inkasování.

Záložní řada ožila příchodem Urbančoka, jemuž také chybí klid a herní rozvaha při řešení některých, často méně obtížných situací.

Ještě poznamenám zjištění o jednom hráči (jmenovat ho tady nebudu, o situaci jsem s ním mluvil, píšu to zde proto, aby se podobné věci vyvarovali ostatní): pokud na hřiště budeme nastupovat jako hrušky, tak zle dopadneme, ostatně jako onen hráč, jenž předvedl katastrofální výkon.

Pochvalu zaslouží za své výkopy Jakub Kopecký, za eleganci Radek Chalabala, za bojovnost Jan Műller.

 

zpracoval: Petr UHLÍŘ

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

oop

(oop, 14. 4. 2010 14:37)

sádlík - mistr spalovač šancí