Jdi na obsah Jdi na menu
 


prohra s HFK Olomouc

 

SK Rostex Vyškov U19 – HFK Olomouc U19 0:2 (0:1)

 

branky: 40´ na 0:1 Ondřej BUČEK, 64´ na 0:2 Ondřej BUČEK

ŽK: nikdo – 86´ Jan Stejskal

rozhodčí: Petr Caletka – Miroslav Nejezchleb, Pavel Brach

 

Sestava SK Rostex Vyškov U19

Tomáš Holásek – Lubomír Smékal, Daniel Forró © (75´ Jaroslav Sovka), Roman Sedlář, Radek Chalabala – Richard Klimeš (46´ Martin Šplíchal), David Gottvald, Jakub Horváth (70´ Martin Surala), Dominik Urbančok (82´ František Šprta) – Filip Novotný, Jakub Kudýn (64´ Tomáš Sádlík)

 

Od 75´ kapitánem týmu Tomáš Holásek.

 

trenér: PaedDr. Petr KRAHULEC, asistent 1: Petr MATULA, asistent 2: Richard GOTTVALD, vedoucí: Petr UHLÍŘ, zlaté ruce i srdce: Hana MATOUŠKOVÁ

 

Sestava HFK Olomouc U19

Jan Stejskal – Marek Velíšek (46´ Martin Grofek), Jan Žák, Lukáš Fukan, Tomáš Drmola – David Hornich (85´ David Sivanič), Josef Beneš, Pavel Prucek ©, Ondřej Manina – Ondřej Buček (78´ Tomáš Blažkovský), Jakub Jamrich (46´ Jan Holásek)

 

Na lavičce náhradníků byl připraven celý zápas do branky Jan Ryšánek.

 

trenér: Vlastimil Palička, asistent 1: Petar Aleksijevič, vedoucí: Roman Vlček

 

 

Hned v první minutě kopali hosté rohový kop ovšem po hlavičkovém pokusu hostujícího útočníka končí míč mimo Holáskovu svatyni.

 

V 7´ poslal centr z pravé lajny halv Klimeš, pro Filipa Novotného na přední tyči byl ale míč moc vysoký a na vzdálené tyči tradičně nikdo nebyl.

 

Po rohu hostů v 9´ bylo před Holáskovou brankou pořádné horko! Míč však nadvakrát zkrotil.

 

V 18´ jsme kopali roh po nemž se ke střele dostal F. Novotný. Jeho jedovatý pokus nadělal starosti hostujícímu gólmanovi, ale na poslední chvíli zasáhl na brankové čáře obrance HFK.

 

David Gottvald ztratil míč na půlce hostů ve 32´ po níž nezklapla offsidová past domácí obrany a Velíšek se tím dostal do samostatného úniku. Špatně řešené zakončení a Holáskův pohotový zákrok nohou prozatím zajistil bezbrankový stav.

V 38´ po faulu na Kudýna kopal Radek Chalabala přímý kop. Jeho přízemní centr nebyl nikým tečován ani odkopnut a tak zamířilo Jabulani 3 metry mimo Stejskalovu branku.

 

Těsně před přestávkou, konkrétně ve 40´ jsme inkasovali. Akce HFK po naší pravé straně, následný centr do 16-ky a nedůraz ve vápně znamenalo vedení hostů.

 

Poločas 0:1

 

Ve 48´ se v offsidu ocitl po propichu J. Kudýna F. Novotný.

 

De facto sám před brankou se v 53´ ocitl nový hráč na hřišti v dresu HFK! Nabídnutou šanci ale nezužitkoval určitě podle svých představ a nechal vyniknout gólmana Holáska.

 

Přesně na rozmezí druhé a třetí třetiny hry fauloval 30 metrů od naší brány Roman Sedlář. Po přímém kopu hostů skončil míč málem v brance. Pro nás naštěstí zasáhl dobře chytající Holásek.

 

V 62´ se do dvou střeleckých příležitostí dostal F. Novotný. Napoprvé ho Stejskal vychytal a při druhém pokusu dal Filip do míče přílišnou razanci a přestřelil branku.

 

Nedůraz na hranici naší šestnáctky v 64´ zapříčinilo to, že hosté vedou 2:0!

 

78´ chyba Sovky po níž se dostali do gólovky hráči HFK. Ti však zaváhaní domácího obránce nevyužili.

 

Dobrá práce na levé lajně od Dominika Urbančoka v 80´. Po jeho následném přízemním centru, který mířil do 16-ky hostů se málem ke střele dostal Martin Surala.

Těsně před ním ale stihl míč odkopnout obránce HFK.

 

V 86´ obržel za zdržování hry žlutou kartu brankář Stejskal.

 

V první minutě nad rámec hrací doby ukončuje rozhodčí Caletka zápas v němž jsme se sice snažili, nicméně prohráli 0:2.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář