Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prohra bez Pendolina

23. 8. 2009

AFK LETOVICE – SK ROSTEX VYŠKOV „B“ 2:0 (0:0)

branky: 50´. 1:0 BEDNÁŘ Luboš, 75´. 2:0 PĚTA Josef

ŽK: 0 – 68´. V. Novotný (kecy, jako vždy...)

rozhodčí: Kosička

diváků: 19

hráno v neděli 23. srpna 2009 od 14:15 na trávě stadionu v Letovicích v rámci 3. kola 1. třídy dorostu JmKfs.

 

SESTAVY:

 

AFK LETOVICE:

 

Hrdý Pavel (r. 1995) – Šustr Patrik (r. 1991), Reška Jan (r. 1991), Šustr Dominik (r. 1993), Bednář Luboš (r. 1991) (K) – Holas Martin (r. 1992), Řeháček Jaroslav (r. 1992) (76´. Daněk Viktor (r. 1993)), Novotný Adam (r. 1995), Heller Jan (r. 1991) (55´. Pěta Josef (r. 1991)) – Kaderka Milan (r. 1992), Matuška Jakub (r. 1994).

na lavičce byli připraveni do hry Maresch Michal (r. 1994), Dvořák Martin (r. 1993)

trenér: Zatloukal Leoš, vedoucí: Pařízek Josef

 

SK ROSTEX VYŠKOV „B“:

 

Kostelka Ondřej – Gottvald David, Novotný Václav, Luska Filip, Tutter Milan – Jeřábek Lukáš, Surala Martin, Galia Jakub (46´. Lička Josef), Mrnuštík Lukáš (46´. Bradáč Jan) – Klimek Ondřej, Vrbka Michal (46´. Ondra Petr)

trenér: Gottvald Richard, vedoucí: Uhlíř Petr

 

Po nevydařených sobotních zápasech dorostenců v divizi jsme odjížděli do Letovic s cílem bodovat, a co si budeme namlouvat-vzhledem k postavení soupeře jsme doufali ve výrazné vylepšení skóre.

Čtyři osobní auta vyrazily v parném poledni směr okres Blansko. Po hodinové pohodové cestě výprava dorazila do krásného města. Na místním stadionku na nás čekala pěkná, uprostřed trochu mokrá tráva. Domácí se netajili respektem k nám, jistě měli v živé paměti jarní utkání (1:4), ve kterém jsme rozhodli o výsledku již po půlhodině hry. Dnes to však byla jiná písnička...

Domácí na nás vyrukovali v červeném kompletu, my měli tmavomodrý dres Puma, bílý spodek.

 

Horko nám bylo nejen díky slunci, ale hlavně díky první minutě. To se domácí záložník Heller ocitnul v přímém souboji s gólmanem Kostelkou. Kdyby tak dlouho neotálel se střelou, tak mohlo být zle nedobře. Naštěstí mu balon vypíchnul halv Vyškova Jeřábek. V 8. minutě se odhodlal k šedesátimetrovému sólu bek Vyškova Novotný. Musel si připadat jako plátek šunky mezi toasty, když si naběhnul mezi dva domácí beky. Ti jej pochopitelně faulovali a následný trestný kop Mrnuštíka z 23 metrů mířil dva metry levé tyče a zastavil se o ochranou mříž.

Další minuty se hra přelévala z jedné strany na druhou, akce povětšinou končily buď na velkém vápně, nebo si balony sbírali gólmani.

Za zmínku stojí hlavně diletantství hostů při zahrávání trestných kopů, jenž by si zasloužily rozehrávku leváka. I přes pokyny trenéra Gottvalda se k trestným kopům postavil vždy hráč, jenž na něj nebyl určen.

Velké chyby byly i v postavení hráčů, když například středopolař Galia neustále sbíhal k postraní čáře, poté chyběl ve středu hřiště.

Proto nebylo s podivem, že se domácí hráči dočkali třešinky. V 50´. prošel středem hřiště Luboš Bednář, jenž ztrestal hosty za jejich laxnost a pasivitu – 1:0.

Podruhé domácí jásali v 75´. Na půlící čáře u střídaček si vzal balon čerstvý hráč domácího celku Josef Pěta, obešel jediného!!! bránícího hráče Vyškova, kterým byl Lukáš Jeřábek. Poté přehodil z dvaadvaceti metrů nesmyslně a chybně vyběhnutého gólmana Kostelku.

Po inkasovaných brankách se vyškovští trošku probudili, jejich akce pro domácí vykazovaly nebezpečí srovnatelné s tím, když se člověk střetne s mravencem.

Kvalitní akce hostů k vidění nebyly, počet ohrožení branky je mnohem nižší než počet projetých vlaků po nedalekých kolejích. Jen toho Pendolina jsme se nedočkali. Tak snad příště...

Za tento výkon se styďte, pánové !!!!!!!

 

 

Náhledy fotografií ze složky B tým v Letovicích

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář