Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přípravný zápas s FC Bučovice

1. 3. 2010

SK ROSTEX VYŠKOV – FC BUČOVICE 4:1 (2:1)

branky: 2´. na 0:1 NAVRÁTIL, 7´. na 1:1 Pavel ORBÁN, 35´. na 2:1 Ondřej BAČOVSKÝ, 74´. na 3:1 Václav NOVOTNÝ, 78´. na 4:1 Jakub POPRIK

rozhodčí: Martin URBÁNEK – Zdeněk DVOŘÁČEK, Lukáš VRBKA

diváků: 15

doba hry: 40´ + 0´- 40´ + 0´

 

hráno v neděli 28. února 2010 od 13:00 na umělé trávě Sparty Brno v Brně-Komárově v rámci přípravy na jaro 2010

 

SESTAVA SK ROSTEX VYŠKOV:

 

Tomáš HOLÁSEK – Patrik PAZDERA, Filip LUSKA, Václav NOVOTNÝ, Miroslav MATOUŠEK – David GOTTVALD, Ondřej BAČOVSKÝ – Petr ONDRA (41´. Jan MÜLLER), Jakub GALIA, Pavel ORBÁN – Jakub POPRIK

pozn.: v průběhu druhé půle se prostŕídalo hokejovým způsobem více hráčů, píši jen první zasáhnutí do zápasu.

trenér: Petr MATULA, masérka+dobrá duše týmu: Hana MATOUŠKOVÁ, vedoucí: Petr UHLÍŘ

 

SESTAVA FC BUČOVICE:

 

HANDRLA – ŠIMČÍK, KACHLÍK, CHADIMA, M. NOVÝ – VALA, HAVRÁNEK, O. NOVÝ, KOUDELKA – NAVRÁTIL, KLÍČ

do hry zasáhnuli i náhradníci LEITNER, SOBOTKA, MARCONE, JELÍNEK

trenér: Ladislav KACHLÍK

 

V sobotu brzo ráno se domluvilo utkání mezi dorostem Bučovic a vyškovskými staršími dorostenci. Příčinou bylo onemocnění hráčů Slatiny (náš soupeř na ZT Líšeň) a nechuť Velkých Opatovic absolvovat utkání na ZT Sparty Brno s Bučovicemi.

 

Již ve druhé minutě se dostal k balonu hostující expres Navrátil po chybě Václava Novotného při zahrávání malé domů. Málo razance vložil Vyškovský bek Novotný do míče směřujícího na Holáska, čehož dokázal forvard Bučovic využít. Udělal Holáskovi kličku doleva a zasunul balon do brány – 0:1.

Ve 4. minutě opět atakoval naši bránu Navrátil, jeho hlavičkový pokus s vypětím všech sil Tomáš Holásek zlikvidoval.

V 7. minutě byl stav vyrovnaný. Jakub Galia dal balon přes obranu na Petra Ondru, ten přihrál Pavlu Orbánovi na zadní tyči, který dokázal pravačkou dát gól do prázdné brány – 1:1.

Po faulu Ondřeje Bačovského kopal Havránek trestný kop z 22 metrů, trefil pouze zeď, která zblokovala na roh. Ten zahrály Bučovice na krátko, následný centr razantním odkopem likviduje Václav Novotný. A propós – tímto odkopem atakoval nejen své rodiče sledující tento duel...

Šimčík fauloval Jakuba Poprika v 9´.- trestný kop Jakuba Galii s razancí malé domů nemohl nadělat Handrlovi v bráně hostí problémy.

Velmi blízko levé tyče se ocitnula střela Petra Ondry ze zhruba 20 metrů.

Šance ke zvýšení skóre měli postupně David Gottvald, Ondřej Bačovský i Jakub Galia, těmito možnostmi pohrdnuli a v hlavách raelizačního týmu se začal promítat špatný film z minulého týdne s názvem SPARTA r. 1994... Obzvláště po této akci: Jakub Poprik uniknul svému strážci v levém křídle, nahrál před bránu na Galiu, jenž nikým neatakován zcela selhal. Totálně selhal.

Další velká šance našich barev – Petr Ondra si dobře převzal balon, ale gólman Handrla jej vychytal.

Ve 24. minutě kopal Jakub Galia rohový kop, Jakub Poprik na přední tyči hlavičkoval velmi nepřesně.

Poslední minuty se odehrávají jen napůlce Bučovic.

Zajímavým způsobem jsme trefili tyčku! Střela Jakuba Galii trefuje Davida Gottvalda do stehna, poté balon břinknul do tyče.

Gólman Bučovic Handla podcenil ve 27. minutě centr Pavla Orbána, čapař hostí míč podskočil, k balonu se dostal Jakub Galia. Jeho oblouček vyhlavičkovával z prázdné brány stoper Bučovic Kachlík.

Chybu při výběhu vyrobil i gólman Vyškova Tomáš Holásek, bučovický hráč se nabídnuté šance zaleknul a vysoko přestřelil.

Po půlhodině hry uťal útočné choutky Chadimy odkopem Patrik Pazdera. Vcelku konstruktivní odkop byl základem další šance, opět jsme ji neproměnili, konkrétně David Gottvald.

Ve 33. minutě další trestný kop na svatyni hostů – střela přes zeď Ondřeje Bačovského měla razanci mladšího žáka.

Své zaváhání napravil Ondřej Bačovský pět minut před koncem – po rohu Jakuba Galii se po chybě brankáře Handrly dostal k hlavičce, s pomocí břevna se balon třepal v síti – 2:1.

 

I ve druhém poločase jsme byli aktivnějším mužstvem, ačkoliv již ne tak moc jako v prvním poločase, což bylo způsobeno větší snahou svěřenců trenéra Kachlíka. Sem tam jsme si vypracovali i palebnou pozici, zejména zásluhou Jakuba Galii, ale gólově se Galileo neprosadil. Zmenšil se i počet našich šancí, příčinou hlavně špatná předfinální či finální fáze.

I tak jsme dva góly dali:

Po rohu Jakuba Galii se hlavou zcela neobsazen prosadil Václav Novotný, dvě minuty před koncem se po krásné kolmici ve skluzu prosadil na HROTU Jakub Poprik a uzavřel účet zápasu – 4:1.

 

zpracoval: Petr UHLÍŘ

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář