Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poprik, Poprik, Poprik

10. 10. 2009

SK ROSTEX VYŠKOV – SFK VRCHOVINA 3:0 (1:0)

branky: 43.´, 75.´ a 77.´ Jakub POPRIK

ŽK: 0

rozhodčí: Petr MIKULA – Rudolf VOKÁČ, Jan MÜLLER

diváků: 24

 

hráno v sobotu 10. října 2009 od 10:15 ve Vyškově na vedlejší trávě v rámci 10. kola divize staršího dorostu

 

SESTAVY:

 

VYŠKOV

 

Zdeněk BUŠINA – Filip LUSKA, Ondřej KRÁL „K“, Josef LIČKA, Václav NOVOTNÝ – Miroslav MATOUŠEK (87´. Petr ONDRA), Jakub GALIA, Ondřej BAČOVSKÝ, Pavel ORBÁN (85´. David GOTTVALD) – Patrik PAZDERA, Jakub POPRIK (90´. Tomáš SÁDLÍK)

na lavičce byl ještě připraven náhradní brankář Holásek

trenér: Petr MATULA, vedoucí: Luděk SÁDLÍK, masérka + dobrá duše týmu: Hana MATOUŠKOVÁ

 

SFK VRCHOVINA

 

Radek TOMAN – Miroslav PEKÁREK (70´. Petr BLAŽÍČEK), Marek HOMOLKA, Lukáš ODEHNAL, Libor POLNICKÝ – Ondřej ŠANDERA, Pavel SODOMKA (85´. David PRUKNER), Lukáš SLAVÍČEK (90´. Martin KONOPÁČ), Jan KRÁLÍČEK „K“ - Jan PECH (70´. Pavel VAŇÁTKA), Tomáš HÖFER

na lavičce byl ještě připraven do pole Jan JANÍČEK, do brány Petr ČECHAL

 

Počasí se poručit nedá, v sobotní ráno se přes Vyškov přehnaly velmi nasáklé mraky a nechaly nám na památku mokrou trávu. Z tohoto důvodu bylo utkání sehráno na vedlejším hřišti, ale myslím si, že tohoto nikdo z aktérů litovat nemusí, jelikož na vedlejším hřišti je kvalitnější pažit, než na „hlavasu“. Před zápasem vznikla sázka, ve hře byla tradiční kadeřnická úprava. Za vlasový gel ušetří jen Jakub Galia vsadivší svůj vlasový porost proti vstřelenému gólů. Štětiny Novotného, Ličky a ostatních zůstanou zakořeněny na hlavě i nadále. Hosté k zápasu nastoupili ve výrazných fosforových dresech Adidas, domácí squadra zvolila výrobce taktéž Adiho Dasslera, barvy bílé.

 

V utkání, do kterého domácí nastupovali s jasným cílem získat tři body, byli domácí lepším týmem a zaslouženě zvítězili. Již v 1.poločase se ocitnula obrana hostů pod tlak, vyškované si vytvořili několik brankových příležitostí, ale gólově se prosadili až ve 43.minutě. Gólman Bušina zahrál dlouhý výkop, toho využil Jakub Poprik, nechal za sebou oba stopery a brankáři hostí Tomanovi nedal šanci. Soupeř si nevytvořil žádnou větší šanci, hrozil pouze z rohů.

Ve 2.poločase hráči Vyškova chtěli pojistit výsledek další brankou, ale to se jim podařilo až v 73.min, kdy si opět J. Poprik zaběhl mezi stopery a nedal Tomanovi v bráně SFK Vrchovina šanci. O tři minuty později již bylo o výsledku utkání rozhodnuto, na 3:0 zvýšil střelou z malého vápna stejný hráč a docílíl tak hattricku.

Utkání mohlo skončit daleko vyšším rozdílem, ale dvě 100% šance nevyužil Patrik Pazdera! Při první přehazoval brankáře, ale trefil pouze břevno, při druhé obešel i gólmana,pro změnu trefil jen tyč. Možná, že si branky schoval na příští týden do Otrokovic, kde nás čeká další důležité utkání, jenž bude sehráno na umělé trávě.

Petři MATULA a UHLÍŘ

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

aaa

(jar, 16. 10. 2009 14:43)

Nevim kdo je aaa, ale určitě nějaký zakomplexovaný mazánek,který kope za Lhotu,pokud vubec kope.Ukaž se co umíš ty pak se podivej na netu co mají za sebou jiní a potom suď.

aaaaaaa

(mink, 16. 10. 2009 14:37)

Rozhodně je lepší než polovina toho co tam teď hraje.

Poprik?

(aaa, 16. 10. 2009 8:45)

mink ty si myslíš, že má poprik na divizi? NEMA

Dobré

(mink, 10. 10. 2009 23:44)

Popr to je supr. Ještě aby to někdo řekl panu Svobodovi.Zkušenosti na hřišti jsou sice dobré,ale za nikoho nebudou běhat ani střílet góly.