Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pár slov z Kroměříže, aneb vedoucí je vůl

17. 4. 2011

 

Nevím, jak se mi to mohlo přihodit, že jsem papíry mohl vyhodit. Proto chybí sestavy, ale kdo má, tak ví....

 

Do Kroměříže jsme odcestovali bez čerstvého invalidy Tomáše Sádlíka, k dispozici nebyl ani déle laborující Martin Grepl. Své působení definitivně ukončil Tomáš Musil.

Před zápasem museli mít radost z naší výpravy v lékarně v Kauflandu, neboť se mohutně vykupovaly tejpy. Po zápase byla chuť si jít koupit pětilitrové balení kapek do očí.

Utkání se hrálo, navzdory hlášence, na umělé trávě, ale s touto variantou jsme jaxi počítali, proto nebyl s obuví problém.

 

O osudu utkání rozhodnula střela Filipa Novotného v 5. minutě, kterou gólman domácí Slavie podcenil a míč k jeho překvapení přeplachtil ho, ale ne břevno – 0:1.

Vyrovnáno mohlo být za pár minutek, když Chalabala nerespektoval příkaz Tomáše Holáska k přepuštění míče a ukázkově hlavou nastřelil tyčku brány Vyškova. Odražený balon si od tyče stáhnul do bezpečí gólman Holásek.

Zle nedobře mohlo být po nepochopitelném zkratu Josefa Lička, jenž si pravděpodobně nechtěl rozcuchat svou hošovskou kštici a balon se pokoušel odehrát nohou, čehož využil dotírající forvard Kroměříže a nebýt Holáska, který pak uviděl červenou, tak mohlo být vyrovnáno. Zákrok byl vykompenzován červenou, ovšem naštěstí tekla z Holáskova nosu, ne z kapsy obrovitého sudího Jakuba Žádníka.

 

V zápase nebylo mnoho pěkného k vidění, nepřesnost si přiťukla pomyslnou skleničkou s netaktičností, někteří hráči jakoby si mysleli, že Velikonoce jsou již tohle pondělí a dlouhou dobu si koledovali o vajíčko za záda Holáska.

Ve druhé půli měli domácí několik šancí k vyrovnání, jejich nepřesnost a naše vůle (to je jediné, co mohu, vyjma 3 bodů, pochválit) zhatila pokusy z kopaček sešívaných.

 

V závěru zápasu nevyužil Jakub Kudýn + Miroslav Matoušek více než solidní šance ke zvýšení skóre, po minutě a půl nastavení sudí Žádník naštěstí tohle utkání ukončil.

 

Vzhledem k zaváhání Líšně doma s Bohunicemi (1:2) jsme se posunuli na druhé místo, když máme stejný počet bodů jako první Břeclav, která doma rozstřílela na brejky hrající Havlíčkův Brod v poměru 4:0

 

ztratil, kál se a sepsal: Petr UHLÍŘ

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář