Jdi na obsah Jdi na menu
 


pár řádků z nepořádku

28. 9. 2010

VYŠKOV - BUČOVICE 7:3 (3:1)

V neděli od 13:45 jsme hostili tým z Bučovic. Hosté se přeřadili do „Brněnsko-blanenské“ skupiny 1. třídy dorostu, předtím hráli „Hodonínsko-jižanskou“ skupinu. Podle slov kouče Bučovic je brněnská skupina podstatně lehčí.

Utkání se hrálo na terénu, který byl silně poznamenán celonočním deštěm, který neutichal ani přes den.

Bučovičtí hráči několik dnů předem avizovali na různých sociálních portálech vyplenění Vyškova, které započalo v 15. minutě, když dokázal hostující hráč z levé strany odcentrovat a na malém vápně hlavou otevřel skóre Chadima.

Vyškovští plejeři si až po inkasované brance uvědomili, že góly jsou výsledkem snahy a píle na hřišti a začali odvádět přeci jen trochu vyšší výkon než v úvodních minutách.

Poločasové skóre 3:1 jasně ukázalo, kdo byl na hřišti lepší, ve druhé půli se skóre utěšeně navyšovalo. Hosté dokázali zkorigovat výsledek ještě dvěmi vstřelenými brankami, které byly hrubými chybami defenzivy domácího celku.

Hráči Vyškova zaslouží pochvalu ne za výkon, jelikož se od Vyškova výhra očekávala, bookmaker Vítězslav Weiter avizoval kurz 1,25 na jedničku, ale pochvala na hráče míří za několik podstatných psychologických aspektů: za prvé – neodpovídali na rýpavé poznámky bučovických kamarádů /Valentýn nás vyškolil v pokoře/- Za druhé - za pokoru na hřišti, poněvadž nikdo z vyškovských hráčů se nesnížil k poznámkách o bučovickém klubu, resp. jeho hráčích, což neudělal jeden z bučováků a jeho výrok se stal fenomenálním bonmotem: „Hrají divizu a nemají na okres“. Za stavu 7:2 pro Vyškov....

Za třetí – hráči se dokázali udržet myšlenkami na hřišti, ačkoliv věděli, že je čeká největší párty v hostorii dorostu – Meganarozeniny aneb Lysopárty IV.

Omlouvám se, že píšu o utkání v takovéto zkratce, ale někde jsem zašantročil v záplavě papírů koncept článku, který mi poctivě vytvářel po celý zápas Milan Adamec. Pokud jej objevím, ihned jej přepíšu na náš web.

zpracoval: Petr UHLÍŘ

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář