Jdi na obsah Jdi na menu
 


padla Břeclav, ale moc neslav!

 

SK ROSTEX VYŠKOV U19 – MSK BŘECLAV U19 2:1 (1:1)

branky: 9´. Daniel FORRO z penalty na 1:0, 68´. Dominik URBANČOK na 2:1 –

29´. Lubor SLUNSKÝ na 1:1

ŽK: 89´. David GOTTVALD, 90´. Jakub HORVÁTH – 66´. Michal POLÁŠEK, 76´. Daniel NETOPILÍK

rozhodčí: Bc. Vítězslav BUČEK – Lukáš VRBKA, Jan MÜLLER

diváků: 76


 

hráno ve středu 17. srpna 2011 od 17:00 na vedlejším hřišti ve Vyškově v rámci 2. kola 2. dorostenecké ligy 2011/2012


 


 

SESTAVA SK ROSTEX VYŠKOV U19


 

Tomáš HOLÁSEK – Lubomír SMÉKAL, Jaroslav SOVKA, Roman SEDLÁŘ, Radek CHALABALA - David GOTTVALD, Daniel FORRO © (56´. Jakub HORVÁTH) , Miroslav HRADIL (78´. Lukáš MRNUŠTÍK), Dominik URBANČOK (85´. František ŠPRTA) - Filip NOVOTNÝ, Tomáš SÁDLÍK (46´. Richard KLIMEŠ)

od 56. minuty kapitánem týmu Tomáš HOLÁSEK

na lavečce náhradníků byl celý zápas připraven do pole Martin SURALA

trenér: PaedDr. Petr KRAHULEC, asistent 1: Petr MATULA, asistent 2: Richard GOTTVALD, vedoucí: Petr UHLÍŘ, zlaté ruce i srdce: Hana MATOUŠKOVÁ


 

SESTAVA MSK BŘECLAV


 

Lukáš MAŇÁK – Jaroslav VALENTA, Josef NEŠPOR, Jan SLUNSKÝ (81´. Roman PAFKOVIČ), Jakub DOBŠÍČEK - Adam HAVLENA, Michal POLÁŠEK ©, Lubor SLUNSKÝ (51´. Daniel NETOPILÍK), Jakub SASÍNEK (46´. Marek KONEČNÝ) – Luboš SLADKÝ (46´. David FERBAR), Tomáš KRUTÁK

na lavečce náhradníků byl celý zápas připraven náhradní gólman Lukáš POLACH

trenér : Luděk ZLÁMAL, vedoucí: Petr POLÁŠEK, másér: Rostislav LÉTAL


 


 

Sobotní zisk bodů v Jihlavě posílil sebevědomí týmu před duelem loni divizních mančaftů Vyškova a Břeclavi. Byli jsme skoro kompletní, chybí nám Petr Ondra, Martin Šplíchal a pouze na tribunu usedl Martin Surala.


 

Hned v úvodu poslal Urbančok z levé lajny centr do „16“, na scénu přišlo sobotní déja vu – nikdo z vyškovských u brány soupeře.

Po laciné ztrátě Tomáše Sádlíka ve 4. minutě nedokázali hosté trefit skoro prázdnou bránu.

V 8. minutě si to namířil k bráně Břeclavi Filip Novotný, hostující hráč jej zezadu nedovoleně atakoval, což neuniklo sudímu Bučkovi a pískala se penalta. K míčí jedenáct yardů od brány si stoupnul kapitán Daniel Forro a ačkoliv je břeclavský brankář dlouhý více než týden před výplatou, tak mu nebyly centimetry nic platné – na střelu Daniela Forro neměl nárok - 1:0.

Filipa Novotného zradilo zpracování míče, který k bráně Maňáka čechral Forro, šance na atak skončila.

Po uplynutí čtvrthodiny hry se k tečované nahrávce dostal hostující Luboš Sladký, byl de facto sám před Holáskem, ovšem zbrklost v jeho zakončení stála břeclavany vstřelení vyrovnávací branky.

V 19. minutě krásně nahrál David Gottvald do lajny Filipu Novotnému, ten místo nahrávky na velké vápno volil kličku do hráče a trestuhodně zkazil slibně se rozvíjející situaci.

Velmi nebezpečnou křižnou střelu vyslal hostující hráč na bránu Tomáše Holáska, ten jí s námahou vyrazil na roh. Po rohovém kopu hostů především díky špatnému postavení obránců Břeclav vyrovnala na 1:1 Luborem Slunským.

Před zraky svého otce, kanonýra z Drnovic, Radka Novotného totálně selhal Fiip Novotný. Tohle naložení s nahrávkou Davida Gottvalda zavánělo diletantsvím...

Velké problémy měl hostující golman Maňák s vyrážením přímého kopu Filipa Novotného ve 37. minutě. Další trestný kop zahrával F.Novotný za stoosmedesát sekund, místo ataku branky atakoval rohový praporek.

Dvě minuty před koncem poločasu se hosté řítili na T. Holáska rychleji než bylo zdrávo, jejich útočné aktivitě vystavilo stopku ofsajdové postavení.


 

O poločasové přestávce se udály tři změny v základních sestavách (viz výše)


 

Vrchním spalovačem šancí se stal ve středu Filip Novotný, nedokázal uspět ani v šanci ve 48. minutě.

Přímý kop Břeclavi z cca 25-ti metrů nadvakrát likvidoval brankář Holásek.

Vzpomínku na kdysi populární skupinu Chaozz ukázali domácí obránci v 51. minutě, i brankář Holásek si nebyl jistý, hosté naštěstí megazaváhání Vyškova nevyužili, velkou mírou se o to zasloužil první vzpamatovaný bek vyškova „Salát“ Chalabala, který balón mohutným odkopem poslal do zámezí.

Pěknou střelu vyslal Klimeš v 56. minutě, bohužel nad bránu.

Školácky o balón přišel Jakub Horváth po hodině hry, do přečíslení se hosté hrnuli za vidinou vstřelení vedoucí branky. Jejich úmysly překazil Tomáš Holásek.

První karta v zápase byla udělena v 66. minutě nespokojenému kapitánovi hostů M. Poláškovi.

Opět nebyly nic platné centimetry Maňáka v 68. minutě, když se ke střele z 20-ti metrů, trochu zleva, odhodlal Dominik Urbančok. Přesně trefený balón zapadnul v metrové výšce k pravé tyči – 2:1.

Richard Klimeš centroval na hlavu Jakuba Horvátha, poksu četsvého středopolaře Horvátha mimo tři tyče Maňáka.

Hosté se v závěru více a více tlačili do ofenzívy, velký závar se odehrál před domácí brankou v 75. minutě.

Tepová frekvence vyškovanů vykazovala vysoké hodnot, když hosté měli největší příležitost k vyrovnání pět minut před koncem, po trestném kopu zazvonila levá tyč Holáskovy brány, ani z následného tlaku nedokázali hosté srovnat a Vyškov si zuby nehty ubránil nejtěsnější vedení.

Charismatický kouč Zlámal, kterého bych přirovnal k Mourinhovi MSDL, tak odjel se svou družinou z Vyškova bez získaného bodu.


 

Další utkání sehrajeme v sobotu 20. 8. 2011 od 16:30, budeme hostit svěřence dalšího bombarďáka mezi kouči ve 2. lize – své hodonínské ovečky přiveze do Vyškova Mario Rossi.


 


 

zápisky Petra Ondry nastyloval Petr Uhlíř.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

názor

(Holas, 19. 8. 2011 16:47)

Když se nedaří a brankařovi to padá z ruk tak to je jedině chyba Břeclavi, že toho nevyužila..Každej zápas se nedaří no od toho je to štěstí aby nám pomohlo a neschopnost soupeře.;)

názor

(Petr Uhlíř, 19. 8. 2011 7:29)

Dobrý den, děkuji za Váš názor, oceňuji, že jste kritický slušnou formou, jen by bylo pěkné, kdyby jste si za svým názorem stál tak, že se podepíšete jménem a příjmením. Člověk by se za své názory přeci neměl stydět...

Více štěstí než rozumu!!!

(Pozorovatel, 18. 8. 2011 23:18)

Domácí lepší tak do 20.min a pak naprosto vyrovnaný zápas s velkým množstvím nevyužitých šancí hostí!!! To co předváděl domácí brankář byl buď neskutečný zákrok na lajně ve skrumáži v závěru nebo po většinu zápasu jedna velká minela!!! Velké štěstí pro domácí, že hosté nepochopili, že stačí míč jen nakopnout na domácí branku a brankář si jej tam hodí sám.