Jdi na obsah Jdi na menu
 


Orchestr Vyškov, dirigent Bačovský

15. 5. 2010

SK ROSTEX VYŠKOV – FC VIKTORIA OTROKOVICE 4:1 (0:1)

branky: 54´. Václav NOVOTNÝ na 1:1, 61´. Jakub POPRIK na 2:1, 75´. Pavel ORBÁN na 3:1, 84´. Patrik PAZDERA na 4:1 – 39´. Petr MATOUŠEK na 0:1

ŽK: nikdo – 85´. Jakub GRUBER (faul)

rozhodčí: ing. Rudolf VOLF – Lukáš VRBKA, Zdeněk DVOŘÁČEK
diváků:

 

hráno v sobotu 15. května 2010 od 10:15 na vedlejším hřišti ve Vyškově v rámci 22. kola divize staršího dorostu

 

sestavy:

 

SK ROSTEX VYŠKOV:

 

Tomáš HOLÁSEK – Miroslav MATOUŠEK, Ondřej KRÁL „K“, Filip LUSKA, Václav NOVOTNÝ (84´. Radek CHALABALA) - Patrik PAZDERA, Jakub GALIA, Ondřej BAČOVSKÝ, Pavel ORBÁN (85´. Petr ONDRA) – Filip NOVOTNÝ (80´. Jan MÜLLER), Jakub POPRIK (82´. David GOTTVALD)

na lavičce byl připraven náhradní gólman Jakub KOPECKÝ

trenér: Petr MATULA, asistent: Richard GOTTVALD, vedoucí: Petr UHLÍŘ, masérka + dobrá duše týmu: Hana MATOUŠKOVÁ

 

FC VIKTORIA OTROKOVICE

 

Pavel MIČUDA „K“ - Milan SPURNÝ (69´. Josef JANOŠÍK), Jiří KAŠPAR, Jakub JURÁŇ, Jakub GRUBER – Marek DUDA (76´. Antonín ULMAN), Adam ZELINKA, Tomáš KOZEL, Rostislav SLOBODIAN – Dušan MACHALA (78´, Petr KARMAZIN), Petr MATOUŠEK

na lavičce byl připraven do brány Jakub KLEIN

trenér: Jiŕí JUGAS, vedoucí: Stanislav Javořík

 

Hráči domácícho celku absolvovali ve středu těžkou prověrku psychických sil díky soudcování duelu v Uherském Brodu.

Trenér Matula postrádal ze středečního duelu vyloučeného Josefa Ličku a zraněného Martina Grepla.

Po zranění kotníku se do hry vrátil Miroslav Matoušek, studijní povinnosti splnil kapitán týmu Ondřej Král a byl také plně k dispozici, stejně tak Pavel Orbán, hlavní dodavatel rohlíků do kabiny. Velký dík patří i jeho tatínkovi!

 

Již po pár sekundách hry jsme kopali rohový kop, Jakub Galia načechral balon na malé vápno, hostující gólman Mičuda měl velké problémy s chycením mokré mičudy, horko těžko to zvládnul a dotírající Filip Novotný přišel zkrátka.

Reputaci si útočník Vyškova zkoušel napravit v šesté minutě, střela z uctivé vzdálenosti mířila metr nad.

V 9. minutě vybojoval Pavel Orbán rohový kop, Jakub Galia nacentroval na na hlavu Jakuba Juráně, odražený míč přistál u nohou Patrika Pazdery, následovala nahrávka na Jakuba Poprika. Ten se s míćem nepáral, ovšem střela z dvaceti metrů byla slabá.

Nepovedený centr Galii v 16´. nadělal problémy Mičudovi, jelikož směřoval do brány. Krásný balon na protažení...

Další nepovedený centr, tentokrát byl o poznání nebezpečnější – Miroslav Matoušek z pětatřiceti metrů, od pravé lajny, trefil břevno, dorážející Pavel Orbán mířil do boční sítě !

Co se nám nepodařilo celý zápas, dokázali hosté v 39. minutě – propadlý balon z pravého křídla pohotovým angličanem dostal za záda Tomáše Holáska zcela osamocený Petr Matoušek. Chybu udělal již Václav Novotný, když nechal odcentrovat hostujícího hráče.

Vyrovnat mohl ve 40. minutě Patrik Pazdera, který nevyužil chybného vyběhnutí gólmana Mičudy a balon napálil zcela mimo bránu.

 

O poločasové pauze zdrcený trenér Matula klidným hlasem vštěpoval do hlav svých svěřenců, aby neustále bušili do obranných vrat Viktorie, že panty povolí a brána se otevře... Jeho svěřenci jej poslechli a udělali ve druhém poločase z gólmana Mićudy vrátného.

 

První pokus o vyrovnání měl na svědomí Václav Novotný, proti jeho střele se postavil Jakub Gruber a týden ušetří za toaletní papír, neboť inkasoval ránu do zadku. Wincku, Wincku, kam to jen míříš...

Do štrikovaného se přeci jen Václav Novotný trefil o dvě minuty později. Po centru z trestného kopu z levé strany hlavičkový pokus z osmi metrů znamenal vyrovnání na 1:1. Autorem nahrávky je Jakub Galia.

Gólman Mičuda asi navštěvuje prvoligovou házenou v Otrokovicích, neboť házenkářským rozštěpem zneškodnil střelu Pavla Orbána.

Do vedení červený soubor Vyškova poslal Jakub Poprik – kolmička Bačovského vyzvala ke gólovéhu tanci forvarda, jenž potvrdil vzrůstající efektivitu proměňování samostatných nájezdů a střelou po zemi určuje stav na 2:1.

Zvýšení skóre mělo opět režséra v Bačovském – vymotal tŕi hrce u rohového praporku, v těžké pozici odcentroval, balon se odrazil k Pavlu Orbánovi, jenž s pomocí teče beka Otrokovic poslal potřetí míč za záda Mičudy.

Překrásně nahrál Jakub Galia do uličky Patriku Pazderovi, který křižnou střelou na levou tyč protrhnul své střelecké trápení. Do konce zápasu zbývalo šest minut a pro hosty to bylo dokonalé K.O.

Hosté se nespokojili se stavem 4:1 a nebýt obětavého zákroku Václava Novotného, mohlo být sníženo. Bek Vyškova vykopával balon směřující do prázdné brány. Snažil se odkopnout i bránu, to se mu stalo osudným a musel střídat. Brána neUhla.

 

zvonek zápasu: Jan Müller, který šel pro zakopnutý míč místo odnosu míče močil, čímž se bavila celá střídačka Vyškova. Po návratu na lavičku se jej paní Chalabalová zeptala kde byl tak dlouho. Odpověď byla stručná: „Hledal sem ho“.

 

zpracoval: Petr UHLÍŘ

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář