Jdi na obsah Jdi na menu
 


ofenzivní eunuši na hřišti

 

Tři ne moc přesvědčivé výkony provázely v minulých utkáních vyškovskou devatenáctku. Na Baníku prohra v poměru 0:10, prohra doma s Frýdkem 1:3 a výhra v Třebíči nejtěsnějším možným skóre 1:0, z čehož pramení bilance 1-0-2 při skóre hrozivých 2:13, zisk 3 bodů.
V nominaci na utkání s Hanáckou Slávií Kroměříž chyběl Jakub Horváth, jehož trápí pro změnu záda.
Vedení hostujícího klubu udělalo trenérskou výměnu, v poslední době (i vlivem nedostatku financí) tolik oblíbenou: kouč U19 Baďura se přesunul k „A“ mužům do MSFL, z třetí ligy do MSDL byl posunut sympatický Jindřich Lehkoživ.
Duel řídil Jan Mikyska z Lelekovic, na čarách mu asistovali Adam Blažek z téhož městyse a Petr Mrázek z Chropyně.
 
Utkání samotné přítomnou padesátku diváků nemohlo moc nadchnout, souboj střídal souboj, co se týče fotbalového umu, tak takovou hru ovládal Messi v pěti letech.
Hráči byli nabádáni koučem Matulou k trpělivosti a ke kombinační hře, opravdu nebyla pochopena myšlenka domácích hráčů při výzkumu, kterak dostat balon do ofenzivy vzduchem. Když by se postavili naši forvardi ke stoperovi hostů, vypadalo by to jako když jde Sněhurka s trpaslíky na procházku.
 
Největší šanci zápasu spálil po hodině hry Lubomír Smékal, když ze zhruba patnácti metrů napálil balon dva metry mimo tři tyče brány hostů.
Hosté samozřejmě celý zápas jen nebránili, taky se pokoušeli vsítit branku, ale buď nás podržel gólman Tomáš Holásek, nebo již obrana zažehnala nebezpečí.
 
Největší pozitivum zápasu vidím v tom, že jsme již podruhé za sebou neinkasovali,
negativa na veřejnost tahat nebudu.
 
Příští kolo se odehraje již v pátek, 28. 10. 2011, když se od 11:00 střetneme s týmem FOTBAL TŘINEC  na jeho půdě.
 
 
zpracoval: Petr UHLÍŘ
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář