Jdi na obsah Jdi na menu
 


Novotný: Qattrick

12. 3. 2010

hned ze startu si pusť písničku, ať víš, jak nám bylo.... http://www.youtube.com/watch?v=lgGuiAbWyOU

 

SK ROSTEX VYŠKOV – SK SLATINA 6:3 (3:1)

 

branky: 25´. - 1:0 - Ondřej BAČOVSKÝ, 32´. 2:0 - Filip NOVOTNÝ, 35´. - 2:1 – Marcel AMBROŽ, 39. - 3:1 – Václav NOVOTNÝ, 41´. - 4:1 – Filip NOVOTNÝ, 46´. - 5:1 – Jakub POPRIK, 59´. - 5:2 – Jan HAVLÍK, 62´. - 5:3 – Michal POSPÍCHAL, 75´. - 6:3 – Filip NOVOTNÝ

rozhodčí: BÍLEK

diváků: 9

doba hry: 40´+ 0´- 40´+ 0´


hráno ve čtvrtek 11. března 2010 od 19:30 v rámci dohrávky 5. kola ZT Foremo Cup na umělé trávě v Brně-Líšni


SESTAVA SK ROSTEX VYŠKOV:


Jan MÜLLER – Filip LUSKA, Josef LIČKA, Václav NOVOTNÝ, Miroslav MATOUŠEK (41´. Milan TUTTER) – Petr ONDRA, Ondřej BAČOVSKÝ, David GOTTVALD, Pavel ORBÁN (41´. Tomáš TUTTER) – Jakub POPRIK, Filip NOVOTNÝ „K“

trenér: Petr MATULA, asistent: Richard GOTTVALD, masérka + dobrá duše týmu: Hana MATOUŠKOVÁ, vedoucí: Petr UHLÍŘ


SESTAVA SK SLATINA:


Šimon VEJTASA – Filip PROCHÁZKA, Marcel AMBROŽ, Zdeněk GROLICH, Tomáš BĚLEHRÁDEK – Tomáš VÁLKA, Denis MUSÁLEK, Michal NEDOMA (51´. Petr KOŠ), Radek MUDRUNĚK – Michal POSPÍCHAL, Jan HAVLÍK

trenér: Petr KŘESŤAN

 

Na čtvrteční večer byla nachystána dohrávka s lídrem 1. třídy dorostu sk. A.

Tým Slatiny doplnili hráči mužů tohoto klubu, celkem byli v sestavě Slatiny čtyři hráči „A“ týmu mužů.

 

Vyškovský stratég Matula postrádal stopera Krále, univerzála Pazderu, nemocného Grepla s Kopeckým, bolesti s kolenem nepustily k utkání Tomáše Holáska, proto si do brány stoupnul po několika letech Jan Antonio Müller.

 

Utkání se hrálo na těžkém terénu, jelikož sněžilo a sněžení neustávalo ani během utkání.

 

Zápas se hrál opatrně, oba dva týmy jako by nevěděli co si proti sobě mohou dovolit, také během úvodních minut testovali, co si mohou dovolit skrze terén.

Územní převaha dorostu Vyškova byla viditelná, Slatina téměř vůbec nevyužívala střed hřiště, 90% akcí, při nichž se snažili ohrozit bránu Vyškova směřovala přes křídelní prostory, takže si hlavně krajní hráči zaběhali.

Už ve 4. minutě mohl dát gól bek Vyškova Filip Luska, jeho střela si pouze potykala s břevnem brány Vejtasy. Během dalších minut jsme dokázali spálit dost šancí, někteří hráči obraceli finální rozhodovací fázi při zakončení.

 

Popis branek v utkání očima a ústy synků Novotných:

 

branka na 1:0 – po pravé straně zatáhnul balon Jakub Poprik až ke spoji velkého vápna a brankové čáry, míč dal pod sebe, Filip Novotný míč vtipně jesličkami pustil na Ondřeje Bačovského a ten otevírá skóre pravačkou do prázdné brány.

 

branka na 2:0 – po idealní nahrávce Ondřeje Bačovského se k balonu dostal na penaltě dostal Filip Novotný a levačkou propálil gólmana Slatiny.

 

branka na 2:1 – z levé útočné strany Slatiny forvard hostů na vápně obešel dva beky Vyškova, balon se odrazil k Ambrožovi a ten jesličkami překonává Jana Műllera.

 

Branka na 3:1 – Filip Novotný našel dobrou nahrávkou Pavla Orbána, ten běžel sám na gólmana, který proti Orbánovi vyběhnul až za hranici „16“. Halv Orbán kreativně nahrál patičkou na Václava Novotného, ten z 20 metrů levačkou umístil balon do opuštěné svatyně Slatiny.

 

branka na 4:1 – ihned po rozehrávce z půlky po zahájení 2. dějství vypíchnul Filip Novotný balon stoperovi Slatiny a pádil sám na Vejtasu, který neměl na jeho blafák nárok.

 

branka na 5:1 – pravokřídelní akce Milana Tuttera zakončena nahrávkou Jakubu Poprikovi, forvard Vyškova z mírného úhlu posílá balon na zadní tyč popáté.

 

branka na 5:2 – hráči Slatiny po šlapáku Václava Novotného zahrávají překvapivě nikoliv penaltu, ale nepřímý kop. Špatně postavená zeď + katastrofální pozice gólmana Műllera stojícího za zdí nemohlo dopadnout jinak než brankou. Mnoho námahy s ní hráči Slatiny neměli – po jednoduchém „žduchu“ do míče při rozehrávce vstřelil ranou na levou tyč snižující gól Jan Havlík.

 

branka na 5:3 – závar před bránou Vyškova, balon se dostal do sítě rychlostí důchodce na přechodu pro chodce. Těžká chyba celé defenzivy, po níž se stěhuje zpět na svůj post Josef Lička.

 

Branka na 6:3 – rohový kop Jakuba Poprika na přední tyči našel ve vynikajícím náběhu Filipa Novotného, který hlavou stanovuje konečné skóre zápasu.

 

Nejlepším hráčem dne jsou všichni ti, co si hráli s volantem na cestě tam a zpět při cestě na(ze) zápasu.

 

 

 

zpracoval: Petr UHLÍŘ

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Titul!

(Konopník, 12. 3. 2010 13:06)

Slyšel sem že prý nějaká agentura vybrala právě tohoto rozhodčího pro šlechtický titul... před příjmení si prý může psát ,,de'' ...Gratuluji pane de Bílek.