Jdi na obsah Jdi na menu
 


na úvod bod

 

FC VYSOČINA JIHLAVA U18 – SK ROSTEX VYŠKOV U19 1:1 (1:1)

branky: 20´. Jaroslav KUBÁT na 1:1 – 18´. David GOTTVALD na 0:1

ŽK: 57´. David KLUSÁK, 68´. Petr DOUCHA, 89´. Patrik DEMETER – 68´. David GOTTVALD

rozhodčí: Tomáš KŘENEK

diváků: 25


 

hráno v sobotu 13. srpna 2011 od 16:30 na přírodní trávě jihlavského stadionu Na Stoupách v rámci 1. kola 2.ligy staršího dorostu 2011/2012


 

SESTAVA FC VYSOČINA JIHLAVA U 18


 

Jiří KUBÁT – Petr SYCHRA, Petr DOUCHA, Patrik POKORNÝ (46. David KLUSÁK), Daniel MELECHA – Jaroslav KUBÁT, Patrik DEMETER ©, Marek HOŠEK (77. Daniel HOVĚZ), Tomáš LOČÁREK – Martin KELBLER, David MORAVA (72. Matěj VOPRŠAL)

na lavečce náhradníků byl celý zápas připraven náhradní gólman Pavel VOTAVA

trenér : Petr KUCHTA, vedoucí: Pavel KRÁČMAR, másérka: Markéta NOHEJLOVÁ


 

SESTAVA SK ROSTEX VYŠKOV U19


 

Tomáš HOLÁSEK © – Lubomír SMÉKAL, Jaroslav SOVKA (84. František ŠPRTA), Roman SEDLÁŘ, Radek CHALABALA - David GOTTVALD, Jakub HORVÁTH (66. Lukáš MRNUŠTÍK), MiroslavHRADIL, Dominik URBANČOK (73. Richard KLIMEŠ) - Filip NOVOTNÝ, Tomáš SÁDLÍK (59. Jakub Kudýn)

na lavečce náhradníků byl celý zápas připraven do pole Martin SURALA

trenér: PaedDr. Petr KRAHULEC, asistent 1: Petr MATULA, asistent 2: Richard GOTTVALD, vedoucí: Petr UHLÍŘ, zlaté ruce i srdce: Hana MATOUŠKOVÁ


 

Po dvou letech se hráčí Vyškova připravovali na druholigový zápas. Do Jihlavy mužstvo odjíždělo s cílem udělat nějaký bod. Trenérský triumvirát postrádal náhradního gólmana Kostelku + kapitána týmu Daniela Forro, zranění do hry nepustilo forvarda Petra Ondru.


 

Domácí hráči jako první ohrozili bránu Holáska již ve druhé minutě díky faulu na hranici šestnáctky. Beci Vyškova svému brankáři pomohli a centrovaný míč mohutným odkopem odpálili k půlící čáře.

Ve čtvrté minutě vyslal do úniku Urbančok Sádlíka, jenž místo přimočarého vniku do velkého vápna Jihlavy zvolil zaseknutí míče, tím i navrácení obrany Jihlavy. Zkusil tedy nahrát F.Novotnému, záměr opět nevyšel a domácí si oddechli.

V 9. minutě to vypadalo jako na kulečníku, neboť se balon odrážel od nohou jako kulečníková koule od mantinelu, nakonec míč doputoval k D. Urbančokovi v levé lajně, drobný štírek balón expedoval do „16“ bohužel se k míči nikdo z modrých nedostal.

První roh Vyškova v 17. minutě ukončen v době letu míče, poněvadž byl spáchán útočný faul u Kubátovy svatyně. V 18. minutě po faulu domácích na polovině Vyškova zahrál dlouhý míč stoper Roman Sedlář, kde našel kulhavého Davida Gottvalda. Jeho volej ze 17-ti metrů napíná síť a otevírá skóre-0:1.

Z vedení jsme se radovali asi tak dlouho jako Bohumil Stejskal z nabytého dědictví ze stejnojmeného filmu – hned za 2 minuty Jihlava vyrovnala: po chybě Radka Chalabaly se k míči dostal Jaroslav Kubát a pravačkou na zadní tyč poslal mičudu neomylně do sítě – 1:1.

Domácí měli šanci na vstřelení branky ve 35. minutě díky faulujícímu vyškovanovi, balon z trestného kopu z 25-ti metrů letěl 2 metry nad.

Agilní Urbančok vybojoval ve 38. minutě balón, ihned zkoušel hledat spoluhráče v trestném území Jihlavy, tam tradičně nikdo z Vyškova nebyl.V Jihlavě panovalo teplé počasí, ještě větší vedro nám bylo 2 minuty před koncem prvního poločasu, domácí hráč centroval od levé lajny a míč jen tak tak nedoputoval ke správnému adresátovi ve žlutém dresu.

Tečku za prvním poločasem udělala střela Vyškovského Hradila z dvaceti metrů, tradice dodržena =míč nad břevno.


 

První vzrušení ve druhé půli v 57. minutě, když domácí David Klusák obdržel za zakopnutý míč žlutou kartu.

Nadvakrát si poradil Tomáš Holásek s jedovatou střelou Marka Hoška ze třiceti metrů – plavající balón všechny vyškovské vystrašil.

Jak se nemá kličkovat předvedl v 65. minutě Roman Sedlář když při pokusu o kličku na hranici velkého vápna uklouznul a vytvořil tím 100%ní šanci domácím. Ti naštěstí nabídnutou šancí pohrdli jako eunuch volňáskem do nevěstince – oba realizační týmy křičely směrem k brance hostů, každý ovšem v jiné tónině.

V 69. minutě platilo gólové skóre 1:1 a kartové skóre 2:1 - žlutou kartu za faul na Davida Gottvalda uviděl Petr Doucha, za velmi hlasité označení pánským přirozením uviděl kartu i David Gottvald. Jediný kdo si mnul ruce (ikdyž před rukavice) za Gottvaldovu kartu byl pokladník týmu Tomáš Holásek.

V 80. minutě se kopaly k bráně Jihlavy tři vyškovské rohy, ani jeden z nich nebyl využit.

Domací kapitán Patrik Demeter stihnul do konce zápasu inkasovat žlutou kartu minutu před koncem, když tlak Jihlavy gradoval a zřejmě z neúspěchu tlaků vypustil nejapnou poznámku k sudímu Křenkovi.

Domácí tlak jsme naštěstí přežili bez úhony a odvážíme si tak velmi cenný bod z horké jihlavské půdy.


 

zápisky Petra Ondry nastyloval Petr Uhlíř.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář