Jdi na obsah Jdi na menu
 


REmcání MI ZAkažte

19. 10. 2009

VIKTORIA OTROKOVICE - SK ROSTEX VYŠKOV 0:0 (0:0)

ŽK: Martin ZÁLEŠÁK (60´.) - Jakub POPRIK (22´. + 54´. = ČK)

rozhodčí: Vladimír GOŇA – Petr ZPĚVÁK, Jan HOUDEK

diváků: 44

 

hráno v sobotu 17. října 2009 od 10:15 na umělé trávě v Otrokovicích v rámci 11. kola MSDD starších sk. „D“

 

SESTAVA:

 

SK ROSTEX VYŠKOV

 

Zdeněk BUŠINA – Filip LUSKA, Ondřej KRÁL „K“, Josef LIČKA, Václav NOVOTNÝ – Miroslav MATOUŠEK (86´. František ŠPRTA), David GOTTVALD, Ondřej BAČOVSKÝ, Pavel ORBÁN (72´. Jakub KUDÝN) – Jakub POPRIK, Patrik PAZDERA (90´. Libor CHUDÝ).

na lavičce byl připraven náhradní gólman Jakub KOPECKÝ

trenér: Petr MATULA, vedoucí: Petr UHLÍŘ, zdravotnice + dobrá duše týmu: Hana MATOUŠKOVÁ

 

sestavu Otrokovic vám nenabídnu, jelikož kopie zápisu je velmi nečitelná.

 

 

Nehostinné prostředí umocněné špatným počasím provázelo duel v Otrokovicích. Ubytování nám bylo poskytnuto v teploučké a velké kabině házenkářů místní Jiskry. V tak velké kabině jsme se naposledy převlékali v Olomouci na Sigmě, to už budou dva roky...

Jelikož trenéru Matulovi vypadnul „mozek“ Jakub Galia ze sestavy, musel v záložní řadě trošku improvizovat a nasadil do středu záložní formace Davida Gottvalda. Na lavičku usednuli vedle Libora Chudého dva mladší dorostenci r. 1994 Kudýn a Šprta, po zápase náležitě zkasírováni finančním magnátem Tomášem Holáskem.

Utkání pobralo krásy podobně kráse počasí, domácí starší dorost měl o chlup více ze hry, jediný gól jsme vstřelili my Josefem Ličkou, ale AR 2 jej kvůli offsidu neuznal. Zda měl platit či ne, to se už nedozvíme, ale vzhledem k průběhu děje druhé půle jsme rádi i za bod. Ve druhém poločase tentýž pomezní asi třikrát zastavil domácí nebezpečné útoky zvednutým praporkem, veřme tedy, že mával rovinu a gól Ličkovi neuznali správně. Nebudeme brečet, nejsme prvoligoví fotbalisté.

 

V době afér plzeňské právní fakulty s rigorózními pracemi jsme zjistili důležitý fakt: pokud naši defenzivní hráči chtějí, tak obranná práce rigorózní je. Hlavně po nesmyslném (nesmysl hráče, ne sudího, pozor !!!) vyloučení Jakuba Poprika, který první žlutou kartu inkasoval ve 22. minutě za faul, druhou ŽK a následně rudou viděl v 53. minutě za projevení nespokojenosti s výrokem hlavního sudího Vladimíra Goni. Ačkoliv Poprika trenér Matula během první půle i o poločase nabádal ke klidu a pokoře, tak forvard Vyškova se nechal vyloučit za úplně zbytečné řeči. Víme, že hájil zájmy týmu, ale ty se nehájí řečmi na rozhodčího.

Tým se po vyloučení semknul, začal ještě pozorněji bránit, dokonce jsme mohli v 87. minutě rozhodnout, ale bohužel se náš pokus nevešel do brány, proto skončil zápas na umělce v otrokovickém sídlišti remízou.

 

Zvonek zápasu: HR popohání F. Lusku k vhazování autu:“Pojďme, jedenáct, hážeme“. F. Luska odpovídá: „Bolí mě nohy, vole...“

 

P.S.: pokud máte nějaký postřeh, či další hlášku ze zápasu přímo ze hřiště, plácněte ji do komentářů, ať se zasmějou i jiní. Díkec!

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

dík

(fanda 92,, 20. 10. 2009 12:56)

co se kubovi stalo?

..........

(odpověď, 20. 10. 2009 12:21)

první dva nastupují za klub Uh. Hradiště, Jakub Galia je zraněný

dotaz

(fanda 92, 20. 10. 2009 11:16)

vím, že to sem nepatří, ale kde jsou Palec, Musik a co je s Galisem ?

oprava

(vitek, 20. 10. 2009 7:11)

...šlape jedine po trave...:DD

ja vim

(vita, 20. 10. 2009 7:08)

kapitan mi dal šlapak a řekl jsem že slape a kapitan na to ze slape po jedine trave a goty vzdyt tu travu nemate:D;)

Kapitán

(Josef, 19. 10. 2009 19:26)

leda ten jejich povedenej kapitán a gotyšův "stěr" :-D ale nevim co to bylo :(