Jdi na obsah Jdi na menu
 


kontumace

17. 6. 2010

Článek je sice v rubrice "hráli jsme", patřil by ale do rubriky s předponou "ne".

Hostující klub má našlapanou termínovku, v úterý odehráli v Újezdu u Brna zápas s Rudicí (domácí prohráli 0:5). Nevím, zda zranění hráčů, nebo časová (prospěchová) tíseň před koncem školního roku rozhodnuly o tom, že se Újezd do Vyškova na zápas nedostavil.

Zklamání hráčů bylo velmi velké. Jan Bradáč si brousil zuby na hattrick, Josef Lička si chtěl po dlouhé době zahrát (hrál jen squash a ještě blbě), Jakub Kopecký měl navléknout kapitánskou pásku. Z nesehrání zápasu nebyla šťastná ani panem Tomešem překřtěná Alenka Bradáčová (dědeček komára Radara jí říká "Mařenko" - pravděpodobně kvůli zálibě Alenky v perníku, samozřejmě nejde o bílý prášek), poněvadž jí čekala daleká cesta na Kozinu, hned vedle Palerma...

Je obrovská škoda, že z týmu hostů se nenašel žádný odpovědný činovník, jenž by alespoň e-mailem napsal, že se zápasu nezúčastní, ať již z důvodů sportovních, nebo soukromých.

Doufejme, že v sobotu se zápas odehraje a hráči SK Líšeň "B" přijedou pro krásný sportovní zážitek a pohodové utkání, které samozřejmě chceme vyhrát. Normální cestou, ne z pera fotbalových úředníku z brněnské Zámečnické ulice.

Nejlepším hráčem zápasu byl Jakub HORVÁTH, jelikož mi solidně zahrál na nervy při špatném podepsání Zápisu o utkání.

zpracoval: Petr UHLÍŘ

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář