Jdi na obsah Jdi na menu
 


jsme veselí, jsme hraví.....

 

SK ROSTEX VYŠKOV – FC VESELÍ NAD MORAVOU 2:0 (2:0)

branky: 1´. Jakub GALIA na 1:0, 15´. Josef LIČKA na 2:0

ŽK: nikdo – 41´. Radek VYSKOČIL, 71´. Ondřej SVOBODA, 71´. Jakub NYGRÝN

ČK: nikdo – 71´. Radek VYSKOČIL (bez 2. ŽK)

rozhodčí: Miroslav TRÁVNÍČEK – Antonín HORVÁTH, Marek DANIEL

diváků: 60


 

Hráno v sobotu 21. května 2011 od 10:15 na hlavním hřišti Městského stadionu ve Vyškově v rámci 22. kola divize staršího dorostu sk. „D“ 2010/2011


 

SESTAVA SK ROSTEX VYŠKOV


 

Tomáš HOLÁSEK – Miroslav MATOUŠEK (75´. Michal PETŘEK), Filip LUSKA, Josef LIČKA ©, Radek CHALABALA – Martin GREPL (78´. Jakub KUDÝN), Jakub GALIA, David GOTTVALD, Václav NOVOTNÝ – Ondřej BAČOVSKÝ, Filip NOVOTNÝ (54´. Petr ONDRA)

na lavičce zůstali Michal HRADIL, Ondřej KOSTELKA (nb)

trenér: Petr MATULA, asistent: Richard GOTTVALD, vedoucí: Petr UHLÍŘ, zlaté ruce i srdce: Hana MATOUŠKOVÁ


 

SESTAVA FC VESELÍ NAD MORAVOU


 

Dalibor ZEMAN – Jakub NYGRÝN ©, Marek SZABO, Ondřej SVOBODA (89´. Patrik HODONSKÝ), Michal ZAJÍČEK – Lubomír JANÍK, Libor VÍTEK (70´. Adam SEDLÁČEK), Radek VYSKOČIL /71´./, Patrik HOZÁK – Martin HÁJEK (46´. Lukáš KRAHULEC), Ondřej BŘEZINA (84´. Marek ZEMČÍK)

trenér: Michal VOJTÍŠEK, vedoucí: Andrea FURYOVÁ, masér: Pavel BRUMLA

 

Sobotní dopoledne tradičně patřilo na hlavní ploše fotbalu. O divizní body svedly souboj starší dorostenci Vyškova a Veselí nad Moravou.

V minulém zápase na Spartě Brno si bez cizího zavinění způsobil poranění kotníku Tomáš Sádlík, jinak bylidomácí kompletní.

Hosté z Veselí jsou na tom hůř, neboť se v minulém kole zranil nejlepší střelec týmu z vinařské oblasti Pavel Brumla. Přejeme mu brzké zahojení ran na pravé lopatce i na posmutnělé fotbalové duši.


 

Po pár sekundách hry nesl pressing své ovoce – záložní řada Vyškova získala míč, který se dostal na pravou stranu, z kopačky Václava Novotného přilétnul centr do velkého vápna hostů, kde míč volejem čistším než od Lukany poslal domácí do vedení Jakub Galia – 1:0!!

Vyškované se do Veselčanů zakousnuli, hosté si museli často dopomoci nedovoleným způsobem. Nejvíce fauly odnášela tělesná schránka Filipa Novotného.

Během minuty se zahrávaly dva rohové kopy na bránu Dalibora Zemana, v desáté minutě vstřelil branku Filip Novotný, trumbelín trefil branku tréninkovou...

Domácí trenér si vzpomenul na 5.prosince, neboť se poprvé čertil, jeho nespokojenosti předcházela hlavička kapitána Veselí Jakuba Nygrýna nad bránu Tomáše Holáska.

Krásnou akci vymysleli po čvtrhodince hry Lička s Greplem. Kapitán domácích Lička vyvezl balon přes půl hřiště, nahrál doprava na Grepla, jenž se se štěstím dostal přes dotírajícího obránce, odcentroval a opět Lukana – tentokráte branku vsítzil Josef Lička – 2:0!

V minutě oka Galia se hezkým zásekem míče zbavil dvou beků hostí, střela z dvaceti metrů vedle pravé tyče Zemana.

Hosté se drali po rozehrávce od brány na naši svatyni, balonu je zbavil hráč s kamenou tváří Filip Luska.

Neúspěšně se pokoušel rozšířit svou sbírku divizních branek Filip Novotný, balon poslal hlavou vedle.

Krásnou ulici vydláždil Radek Chalabala Miroslavu Matouškovi, ten však místo střely ve velkém vápně volil nahrávku, což nebylo správné, jelikož jeho nahrávka našla nohu hráče Veselí.

Výkon sudího Trávníčka „ocenil“ hostující Vyskočil slovy „To je šaškárna“, sudí ocenil Vyskočilovu recitaci žlutou kartou...


 

Poločas skončil dva nula, bohužel se zranil v závěru poločasu Filip Novotný, ani promazání koňskou mastí nepomohlo, po devíti minutách druhé půle musel být nahrazen Petrem Ondrou.


 

Ve druhé půli se domácí tlačili k navýšení náskoku, hosté pozorně bránili, nebylo nám nic platné, že jsme měli balon častěji na kopačkách. Střelecká smůla, možná i střelecký neum byla matkou neproměněných šancí, kterých jsme si vypracovali dostatečné množství.

Jediný vážný vzruch nastal v 71. minutě a pro milovníky praktik sado-maso byl vskutku požitkem. Nevybíravým zákrokem zastavil Ondřej Svoboda Petra Ondru mezi střídačkami. Inkasovaná žlutá karta zatměla mysl Radka Vyskočila, který měl komentáře s přívlastkem dámského přirození a uviděl rovnou červenou kartu. Je pravda, že se tento hráč neumí ovládat a nyní to nejen potvrdil, ale dokonce povýšil... Protesty kapitána Nygrýna také neoplývaly slušností, žlutá karta na místě.


 

Po chvíli vzrušení se opět mohl hrát fotbal, ale obě strany nebyly schopné předvest něco navíc. Dokonce bych řekl, že hosté se po vyloučení dostali k lepšímu výkonu... Zda je Vyskočil rušivým elementem týmu mu nepřísluší hodnotit, ale na každém šprochu...

V 78. minutě Josef Lička nastřelil hlavou břevno, o osm minut později z trestného kopu trefil David Gottvald záda Jakuba Kudýna, stejně si vedl i Lička.


 

Sudí ze Zábřehu po pár nastavených sekndách ukončil utkání, ve kterém jsme si připsali povinné tři body, ale produktivitou jsme nenadchnuli nikoho, nejvíce brblali podavači míčů...


 

zpracoval: Petr UHLÍŘ

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář