Jdi na obsah Jdi na menu
 


jen poločas?

 

MĚSTSKÝ FOTBALOVÝ KLUB VYŠKOV U19 – MORKOVICE „B“ 8:1 (6:1)

branky: 3´. Lukáš MRNUŠTÍK z penalty na 1:0, 15´. vlastní gól (Dalibor SKÁCEL) na 2:1, 26´. Petr ONDRA na 3:1, 38´. Tomáš SÁDLÍK na 4:1, 43´. Dominik URBANČOK na 5:1, 44´. Petr ONDRA na 6:1, 76´. Dominik URBANČOK na 7:1, 85´. David GOTTVALD na 8:1

hráno v sobotu 18. února 2012 od 9:00 na umělé trávě v Morkovicích v rámci 4. kola (3. hraného) zimního turnaje Morkovice 2012


SESTAVA MFK VYŠKOV U19

Marek SPÁČIL – František ŠPRTA, Lubomír SMÉKAL, Lukáš MRNUŠTÍK, Michal JEŘÁBEK (58´. Jakub HORVÁTH) – Petr ONDRA (46´. Michal HRADIL), David GOTTVALD, Jakub HORVÁTH (46´. Roman SEDLÁŘ), Dominik URBANČOK – Tomáš SÁDLÍK, Filip NOVOTNÝ

hlavní trenér: PaedDr. Petr KRAHULEC, 1. trenér: Petr MATULA, 2. trenér: Richard GOTTVALD, vedoucí: Petr UHLÍŘ


V sobotním poplesovém ránu jsme se střetli v místním béčkem mužů. Záloha lídra krajského přeboru Zlínského kraje hraje okresní přebor.

Do utkání nemohli nastoupit Radek Chalabala (otřes mozku), Jakub Kudýn (natažený zadní stehenní sval), Daniel Forro (pracovní povinnosti), Josef Lička (rekonvalescence), gólman Tomáš Holásek (příprava na operaci).


Do utkání jsme vstoupili dobře, ve 3. minutě domácí gólman neodhadnul rotaci míče na malém vápně, k míči se již dostával Tomáš Sádlík, jehož brankář stáhnul za nohu. Nařízenou penaltu s přehledem proměnil stoper Lukáš Mrnuštík – 1:0.

Domácí vyrovnali ve 13. minutě po ztrátě míče ve střední části hřiště, střela z 20-ti metrů k levé tyči se Tomáši Opltovi povedla – 1:1.

Vedení se na stranu mladíků vrátilo již za dvě minuty, po rozehrávce rohu výborně odclonil beka Morkovic Filip Novotný, Dominik Urbančok využil cesty do vápna, střílený centr si na přední tyči srazil do brány Dalibor Skácel – 2:1.

Na 3:1 upravil Petr Ondra ve 26. minutě po pohledné akci.

Zápas se zlomil během šesti minut, v rozmezí 38. - 44. minuty, když se střelecky prosadili Tomáš Sádlík, Dominik Urbančok, Petr Ondra. Zvláště branka z trestného kopu Dominika Urbančoka zaváněla rafinovaností Arsena Lipena...


Obraz hry ve druhém poločase se diametrálně lišil nejen od našich představ, ale i od obrazu hry prvního dějství. Nebyli jsme s to dostat do tempa hry, domácí nás přehrávali. Dobrých 20-25 minut neměl gólman domácí vůbec žádnou práci!!!

Zato u naší brány bylo horko, Morkovičtí dvakrát zazvonili na břevno – poprvé neskutečná bomba z deseti metrů málem zlomila břevno, druhý střelecký pokus volejem za „16“ si zasloužil skončit v naší síti.

U19 si během 2. půle vypracovala jen 3 šance, dvě z nich proměnila: v 76. minutě Dominik Urbančok zvýšil na 7:1, v 85. minutě David Gottvald stanovil konečný výsledek na 8:1.

Mezi 7. a 8. brankou se (po zaváhání gólmana Morkovic 35 metrů od brány) ve velké šanci ocitnul Roman Sedlář, branka nepadla jen díky poctivosti domácího beka, jenž balon vykopnul z brány ven.


Celkový souhrn: první poločas výborný, na druhý poločas bych nepozval ani slepce...


zpracoval: Petr UHLÍŘ

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář