Jdi na obsah Jdi na menu
 


kanonáda

22. 8. 2010

SK ROSTEX VYŠKOV „B“ - FC SLOVAN BRNO 14:0 (5:0)

branky: 7´. Josef LIČKA, 10´., 36´., 47´. Dominik URBANČOK, 20´. Martin GREPL, 23´. Tomáš SÁDLÍK, 49´. David GOTTVALD, 58´. a 84´. Filip NOVOTNÝ, 70´. Michal PETRĚK, 75´. a 79´. Jakub KUDÝN, 77´. Roman SEDLÁŘ, 87´. Radek CHALABALA

ŽK: 55´. Jiří POSPÍŠIL (faul) – 17´. Tomáš GRÜNHUT (faul), 55´. Petr HAMŠÍK (řeči), 81´. Martin LÍKAŘ (faul)

rozhodčí: Radek KLEPÁČEK

diváků: 50

 

hráno v neděli 22. srpna 2010 od 10:00 na vedlejším hřišti Městského stadionu ve Vyškově v rámci 3. (2. hraného) kola 1. třídy dorostu JmKFS sk. „A“

 

SESTAVA SK ROSTEX VYŠKOV „B“

 

Šimon VRÁNA – Martin ŠOUPAL, Jiří POSPÍŠIL, Josef LIČKA (65´. Roman SEDLÁŘ), Radek CHALABALA – Michal PETŘEK „K“, Martin SURALA, Martin GREPL (55´. Jaroslav HLADÍK), David GOTTVALD (60´. Jakub KUDÝN) – Tomáš SÁDLÍK (50´. Filip NOVOTNÝ), Dominik URBANČOK

na lavičce byl připraven do pole Leoš HOLÁSEK

trenér: Richard GOTTVALD, vedoucí: Petr UHLÍŘ

 

SESTAVA FC SLOVAN BRNO

 

David NOVÁK /r. 1995/ - Stanislav MINAŘÍK /r. 1992/, Patrik LITSCHMANN /r. 1994/, Lukáš BŘENEK /r. 1994/ (39´. Jan HULEJA /r. 1995/), Martin LÍKAŘ /r. 1995/, Stanislav NĚMEČEK /r. 1993/, Igor BARTÁK /r. 1994/ (37´. Tomáš FLORIÁN /r. 1992/), Tomáš GRÜNHUT /r. 1994/, Petr HAMŠÍK /r. 1992/ (75´. Adam FARLÍK /r. 1995/), Robin ELEFANT /r. 1993/, Jan DVOŘÁK /r. 1994/

trenér: Jiří ŠRÁMEK, vedoucí: Jiří PLŠEK

 

Po výhře v minulém kole v Rousínově jsme přivítali tým, který také vyhrál duel prvního kola na půdě MKZ Rájec-Jestřebí v poměru 3:0.

První zápas v sezoně byl odehrán na vedlejším hřišti, jenž se stane pro domácí zápasy záložního týmu dorostu hracím placem.

Obavy panovaly ze začátku utkání, nechtěli jsme jej prospat jako v Rousínově.

Správné srdce Vyškova ukázal Michal Jeřábek, který se přijel podívat na zápas, ačkoliv nemohl kvůli úrazu ruky nastoupit.

Na zápase byla nejkrásnější paní Klepáčková, druhé místo patří paní Chalabalové.

 

Obavy se zdály býti zbytečnými, neboť již v sedmé minutě dostal do vedení vyškovské Josef Lička. Trestný kop Radka Chalabaly gólman Sovanu neudržel (po vzoru T. Holáska v sobotu na Líšni), důslednost Josefa Ličky nás poslala do vedení, doklepnul balon z minimální vzdálenosti do brány – 1:0.

O dvě branky se skóre navýšilo zásluhou Dominika Urbančoka – opět centroval Radek Chalabala /autovým vhazováním/, pro drobného halva Urbančoka nebylo problém vystřelit, křižná střela k levé tyči skončila v síti – 2:0.

Naše ofenziva totálně vyšachovala obranu Slovanu ve dvacáté minutě, finále akce na jeden dotek obstarala střela Martina Grepla, potvrzujícího svou střeleckou formu začátku sezony – 3:0.

Kolmice na Davida Gottvalda ve dvacáté minutě se zdála být dlouhá, středopolař Gottvald zabojoval (k čemuž pomohla i chyba gólmana Slovanu), balon vrátil zpětnou nahrávkou kousek za malé vápno k Tomáši Sádlíkovi – 4:0.

Hosté se lehounce oklepali z vysokého a ranného vedení Vyškova, ve 25´. minutě ale jejich útočník nedokázal čistým volejem trefit centrovaný míč z levé strany.

Mrákoty šly na kouče Gottvalda za posměchu všech znalých ve 27. minutě: jeho syn David si připsal zářez na pažbu trefených břeven, pro Davídka mohl být gól o to cennější, jelikož balon trefil halvou. Dorážka Martina Suraly nepochopitelně místo cesty do sítě směrovala mimo!

Slabounkou střelou se prezentoval Martin Líkař ze Slovanu Brno, Šimon Vrána ukončil v pokleku dvacetimetrovou cestu míče, plynula 35. minuta.

O minutu později se skóre měnilo na 5:0 – opět velká chyba gólmana Davida Nováka ze Slovanu Brno, střela z hranice velkého vápna k tyči od Dominika Urbančoka byla sice dobře umístěná, ale s razancí si nepotykala. I tak balon v síti popáté.

To se již nedokázal dívat na hru některých svých svěřenců kouč Slovanu Brno Jiří Šrámek a v průběho dvou minut stáhnul ze hry Igora Bartáka s Lukášem Břenkem, nahradili jej Tomáš Florián a Jan Huleja.

 

Do kabin šli hráči Vyškova s pětigólovým náskokem, hráči Slovanu Brno si sedli na lavičku a na jejich hlavu se snášely hromy blesky těžce iritovaného kouče Šrámka.

 

Ve 47´. minutě se střela Dominiku Urbančokovi povedla rozhodně lépe než ve 36´., opět ze 16 metrů, kříž k tyči, z toho rezultuje kanárek – 6:0.

Po rohovém kopu Radka Chalabaly se zblízka trefil i David Gottvald, ačkoliv ani nevěděl jak... - 7:0

V 58. minutě dobře zapresoval Filip Novotný na obránci vybojoval balon, postupoval na bránu, proti němu vyběhnul gólman Novák, nás forvard byl faulován, ovšem vstal a vztekle bodlem poslal balon mezi tři tyče poosmé – 8:0.

Michal Petřek si připsal svou první vyškovskou branku, v 70. minutě zvýšil na 9:0. Akci předcházelo vybojování balonu Jakubem Kudýnem, následný těžký souboj se stoperem Slovanu Brno. Po vyhraném souboji Kudýn nahrál do prava Michalu Petřekovi, který tak odčinil neproměnění svého sólového nájezdu v 65. minutě.

Nahrávku na zlatém podnose předložil Filip Novotný Jakubu Kudýnovi v 75. minutě uvnitř pokutového území, desátý gól vstřelil v pohodě pustiměřský rezident.

Ke slalomu se odhodlal Roman Sedlář v 77. minutě, na „16“ si přestal hrát na Alberta Tombu a vystřelil. Míč zapadnul u levé tyče do sítě pojedenácté – 11:0.

Na 12:0 zvyšoval Jakub Kudýn po nahrávce Martina Suraly, na střelu z deseti metrů nemohl nebohý gólman Novák dosáhnout.

Filip Novotný vstřelil svůj druhý gól v zápase po nahrávce Dominika Urbančoka z malého vápna – 13:0.

Krásný gól vstřelil i dvorní nahravač (v zápase 3 asistence) Radek Chalabala. Jeho tvrdá střela z patnácti metrů přes celou bránu málem roztrhla síť – 14:0.

Sudí Klepáček nenastavil ani vteřinu, bylo mu asi /stejně jako mě/ líto hostů a byl si vědom mého nedostatku papíru pro záznamy vstřelených branek.

 

Posílám mým chlapcům písničku, obvzláště pasáž písničky od 1:02 do 1:31 je o dnešku jako vyšitá. http://www.youtube.com/watch?v=2g31XyMCl9o

 

Chlapci z Bělohorské, bude líp...

 

zpracoval: Petr UHLÍŘ

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Gratulace

(Radek, 29. 8. 2010 20:25)

Je fakt, že nepískám fotbalová utkání nijak dlouho, ale co jsem při tomto utkání v podání celku Vyškov viděl, mě mile překvapilo.Jen tak dál.

týýý pej*o..

(Peti Ondrii, 22. 8. 2010 15:22)

takovej narez? mela:) gratulace chlapci:)

ty voleee

(Kopejda, 22. 8. 2010 14:30)

Béčko jde na postup nebo co ? :D:D