Jdi na obsah Jdi na menu
 


Impotence pokračuje

29. 3. 2010

SK ROSTEX VYŠKOV – FK PELHŘIMOV 0:0

ŽK: 41´. Ondřej KRÁL (faul) – 32´. Ladislav NOREK

rozhodčí: Roman SMEKAL – Antonín HORVÁTH, Antonín PAVELKA

diváků: 50

 

hráno v sobotu 27. března 2010 od 10:15 na vedlejším hřišti ve Vyškově v rámci 14. kola divize staršího dorostu

 

SESTAVA SK ROSTEX VYŠKOV

 

Tomáš HOLÁSEK – Patrik PAZDERA, Ondřej KRÁL „K“, Josef LIČKA, Václav NOVOTNÝ – Miroslav MATOUŠEK (76´. Filip LUSKA), Ondřej BAČOVSKÝ (83. Libor CHUDÝ), Jakub GALIA, Pavel ORBÁN (56´. Martin GREPL) – Filip NOVOTNÝ, Jakub POPRIK

na lavečce náhradníků byl připraven do pole David GOTTVALD, do brány Jakub KOPECKÝ

trenér: Petr MATULA, vedoucí: Petr UHLÍŘ, masérka + dobrá duše týmu: Hana MATOUŠKOVÁ

 

SESTAVA FK PELHŘIMOV:

 

Matěj ZABLOUDIL – Patrik KLOFÁČ, Martin HLOŽEK, Jan ŠEREDA „K“, Vojtěch MÍKA – Jan HOMOLKA, Ján KUBÍK, Martin KUBÍK (87´. David VÁCHA), Jan STARÝ - Ladislav NOREK (57´. Jakub VAVROUŠEK), Ondřej SLÁDOK

na lavečce byl připraven do pole Marek MACHAČ, do brány Tomáš FALTÝNEK

trenér: Ján KUBÍK, asistent: Josef KRTEK, vedoucí: Miroslav POUL

 

Kádr starších dorostenců zažil přes zimu jen nepatrné změny, co se kvantity týče. Do Sparty Brno (přes Boskovice) odešel gólman Zdeněk Bušiny, naopak do týmu přišel záložník Martin Grepl.

Mužstvo absolvovalo zimní turnaj v Brně-Líšni, kde jsme obsadili bronzovou příčku z celkových osmi účastníků.

Sobotním soupeřem byl tým FK Pelhřimov. Na podzim jsme ve městě rekordů prohráli 2:1, chtěli jsme jim to pochopitelně vrátit. Dokonce před zápasem vznikla sázka, v případě prohry by šlo celé mužstvo dohola. Na hlavě.

Autor sázky jaxi zapomněl na remízu, což se ukázalo jako chyba, jelikož se nakonec remíza zrodila, bohužel bezbranková,

 

V úvodních minutách jsme zahrávali dva trestné kopy – první trestňák patřil Jakubu Galiovi, jehož centr odvrátil Martin Hložek. Druhou standartku kopnul o poznání lépe Jakub Poprik – jeho centrovaný míč skončil na pravé tyči Zabloudilovy branky.

První vážnější atak zaznamenali naši beci v 9. minutě – Ondřej Sládok si dobře nabíhal do prostoru, naštěstí jej zakřižoval kapitán Vyškova Král a nebezpečí 18 metrů od brány zažehnal.

Často jsme hrozili ze standartek, ale pouze hrozili. Jako další kopal trestný kop z čistého středu hřiště Ondřej Král, Matěj Zabloudil si na malém vápně jeho centr stáhnul.

V 15. minutě zkoušel diagonálou najít Král Filipa Novotného, balon byl příliš dlouhý.

Nejlepší akcí první půle se ukázala být ta Matouškova. V 17. minutě se pravý halv Vyškova snažil o křižnou střelu z vápna, vzdálenejší tyč minula falšovaná rána o pověstný chlup.

Tomáš Holásek se vcelku nudil, tak jej alespoň zaměstnal Jan Homolka nepovedeným centrem ve 20. minutě, pro který si gólman domácích doběhnul na penaltu.

Útočník hostů Ladislav Norek se dostal do brejkové situace ve 25´., střela mířila příliš vysoko.

Střelu s malou razancí vyslal na Zabloudila Bačovský, gólman Pelhřimova pozorný.

4 minuty před koncem první půle tasil rozhodčí Roman Smekal první kartu, byla určena kapitánu domácích Ondřeji Královi za jeho faul na unikajícího Homolku. Následný centr z trestného kopu od Martina Kubíka si v pohodě Holásek stáhnul.

Poslední střelu první půle vystřelil Ondřej Sládok, Holásek byl ve střehu a chytil.

 

Hned v první minutě měli výhodu rohového kopu hosté, Josef Lička odvrátil balon pouze k Homolkovi na velkém vápně. Záložník Pelhřimova začal vnikat do velkého vápna a upadnul. Nikdo ale penaltu nežádal, vše bylo v pořádku.

Tentokráte jsme měli výhodu kopu od praporku my, Galiův centr hlavou usměrnil mimo vápno bek hostů Hložek, rychlý brejk Pelhřimova byl nebezpečný, ne tak jeho finální fáze, kdy hostující hráč vystřelil hodně vedle.

Špatným herním přehledem i chybnou komunikací pustil do šance hosty Josef Lička pouštící balon na gólmana Holáska, který si ale na balon nevolal. Jan Homolka byl natolik překvapen „galantností“ Ličky, že ve vyloužené šanci minul o pár čísel pravou tyč brány Vyškova.

Do konce zápasu spálili velké šance Jakub Poprik a čtyři minuty před koncem i Václav Novotný, hosté přežili tlak hlavně v poslední desetiminutovce, za svou bezchybnou defenzivní činnost si odváží z Vyškova bod za remízu 0:0.

 

zpracoval: Petr UHLÍŘ

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář