Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dva poločasy s Rousínovem

 

SK ROSTEX VYŠKOV U19 – FC FRAMOZ ROUSÍNOV muži „A“ 2:5 (2:1)

branky Vyškova: 28´. Petr ONDRA na 1:0, 36´. Petr ONDRA na 2:0

minuty branek Rousínova: 40´. na 2:1, 52´. na 2:2, 64´. na 2:3, 68´. na 2:4, 80´. na 2:5

ŽK: 43´. David GOTTVALD (vulgární oslovení protihráče) – nikdo

rozhodčí: KUTLÁK

diváků: 35

doba hry: 45´ + 45´

 

hráno ve středu 27. července 2011 od 18:00 na hřišti v Komořanech v rámci 3. zápasu letní přípravy dorostu U19

 

SESTAVA SK ROSTEX VYŠKOV

 

Ondřej KOSTELKA – Luboš SMÉKAL, Roman SEDLÁŘ, Jaroslav SOVKA, Radek CHALABALA © - Petr ONDRA, David GOTTVALD (70´. Martin SURALA), Miroslav HRADIL, Dominik URBANČOK (70´. František ŠPRTA) – Tomáš SÁDLÍK (37´. Jakub KUDÝN), Filip NOVOTNÝ

trenéři: Petr MATULA&Richard GOTTVALD, vedoucí: Petr UHLÍŘ, zlaté ruce i srdce: Hana MATOUŠKOVÁ

 

SESTAVA FC FRAMOZ ROUSÍNOV

 

USTOHAL (46´. TRNAVSKÝ) – SVOBODA, BOUŠEK, KUBALA, PUPP – BENDA, HAVEL, KUPČÍK, BURŠÍK – POPRIK (46´. STEHLÍK), KRÁLÍČEK

trenér: Dr. Petr KRAHULEC, vedoucí: Ing. Václav ZOUL

 

Ve středu se U19 představila v Komořanech, kde nám stanul sok zatím nejtěžší: muži Frasmozu Rousínov, účastník Krajského přeboru JmKFS. Minulý ročník nebyl podle představ klubu, možná i proto se musel poroučet kouč Svoboda, kterého nahradil odborník s velkým O – pan doktor Petr Krahulec.

V sestavě Rousínova se to nováčky jen hemžilo, vyškovskou stopu zanechali Jakub Poprik (na zkoušce ze Zbrojovky Brno) a Jan Trnavský (z Bystrce).

 

Utkání začalo pod olovněnou oblohou opatrně, oba týmy zkoušely, jak na hru a akce bude reagovat soupeř.

Aktivní jsme byli, například v sedmé minutě po sražení Filipa Novotnéhose zahrával trestný kop z dvaceti metrů, bohužel Miroslav Hradil pouze trefil zeď, poté se konal mohutný odkop do zámezí v podání beka Framozu.

Kulturně-přírodní vložku přítomným nabídl v 15. minutě tucet čápů, mířících si to na západ, snad hledali porodnici v Bohunicích.

V 16´. fauloval u pravé lajny Petr Ondra, výborně zakroucený balon mířící do prostoru tří tyčí Kostelky, jenž musel balon konečky prstů vyškrábávat na roh.Z rohu se zrodila zatím největší šance zápasu, rousínovský hráč ve vyložené šanci hlavou z pěti metrů poslal balon mimo bránu!

Volej Filipa Novotného z dvacáté minuty přeletěl i vysokou ochrannou síť za bránou, jeden z náhradníků Vyškova přejmenoval show „Farmář hledá ženu“ na „Farmář hledá balon“. Po pěti minutách Martin Surala balon našel...

Rousínovští zahrozili ve 25. minutě, střelu z hranice „16“ musel s pomocí břevna odvrátit na břevno gólman Kostelka. Centrovaný míč obrana odhlavičkovala, odrazku nepřesným volejem poslal mimo pravý halv Rousínova.

Filip Novotný si ke sprintu v levé janě našlápnul po dvacetiosmi minutách hry, Petr Ondra kopíroval jeho běh pravou lajnou, překrásnou uličkou vyzval Filip Novotný Petra Ondru ke skórování. Ondra udělal kličku Ustohalovi, pohodlně balon poslal po zemi do rousínovské brány – 1:0!

Luboš Smékal se bál ve 33´. vystřelit levačkou, pokus pravačkou velmi nepřesný, dostal vyčiněno za levou zbabělost.

Kombinace na jeden dotek v pravé lajně, balon putoval po ose Tomáš Sádlík-Petr Ondra-Filip Novotný, ten patou nahrál Petru Ondrovi, na jeho křižnou střelu z patnácti metrů byl Ustohal krátký – 2:0!!

Asi druhý gól probudil zelené hráče Framozu, ve 40. minutě kopali roh, odražený balon napálil svěřenec PetraKrahulce do sítě – 2:1.

Žlutou kartu si vykoledoval za velmi sprosté slova na adresu rousínovského hráče David Gottvald. Pravdou je, že rousínovský hráč málem Gottvaldovi stáhnul trenky. A Gotty hraje naostro...

 

 

Vyrovnáno bylo v 57. minutě, ztrátu Petra Ondry potrestali vyrovnávací brankou střelou po zemi z úhlu obrození hráči Framozu.

Chybná rozehrávka od brány + ztráta míče Davida Gottvalda stála u branky, kterou jsme prohrávali 2:3 – po centru z levé strany se v těžké pozici dokázal Benda prosadit.

Za 4 minuty platilo skóre 2:4. Další chybu v obraně dokázal Rousínov využít střelou k pravé tyči z hranice „16“ ke zvýšení brankového rozdílu.

Konečnou podobu výsledku dal v 80´. po kličce Kostelkovi forvard Framozu, profitující z nefungování systému defenzivy Vyškova.

 

Rousínov plně využil druhý poločas k potrestání okének obrany i individuálních chyb našich kluků, kteří si snad vzali ponaučení a zapracují na hře, která nebyla v první půli špatná.

 

zpracoval: Petr UHLÍŘ

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář