Jdi na obsah Jdi na menu
 


Deset

25. 5. 2009

V neděli se točil další díl komedie Účastníci zájezdu. Místo natáčení bylo dle režie ŘKFM v Jihlavě. Výprava odcestovala do kávové metropole na Vysočině s dobrou náladou, jenž nás po jedenácti minutách zápasu přešla. Nastoupili jsme v dresech červených, domácí v modrém.

 

Naděje umírá poslední a naše umřela v 7. minutě, jelikož přišla kolmice od poloviny hřiště, obránci čuměli jako já v patnácti na nahou spolužačku ve sprše, a jeden z ofenzivních hráčů domácí si balon neobtěžován převzal, dal jej pod sebe před bránu a Ptáček vystřelil. Našemu gólmanovi balon vypadnul a pro kapitána Jihlavy nebyl problém dostat míč do sítě.

Čtyři minuty stačí na vykouření cigarety, i k tomu, aby se soupeř dopracoval k branceč. 2 – na pravém kraji obrany si míč příliš dlouho chystal J. Poprik a díky důrazu forvarda v modrém o mičudu přišel. Přišel přízemní centr přes celé vápno, jeden hráč balon vtipně přeběhnutím přenechal spoluhráči a střela levačkou metr ve vápně znamenala vedení 2:0. Autorem byl F. Ptáček.

Domácí s během 14 minut utkání uklidnili, mohli se i nadále věnovat útočení. Do 15´. Zahrávali 4 rohové kopy, 7 x vystřelili na vyškovskou svatyni. My se prezentovali urputným bráněním, čtyřmi útočnými fauly pět metrů za půlící čarou, „střelou“ P. Hochmana a dvěmi účastmi v pokutovém území Jihlavy. Nebýt toho, že si do konce poločasu Jihlavané dělali ze zápasu (hlavně ze šancí) srandu, tak by poločas neskončil jen dva nula. Dále by mě zajímalo, co mají Na Stoupách za materiál použitý na dresy, neboť J. Zůna mladému Poláčkovi natáhnul dres na půl metru od těla a nerozškubal ho. Sudí měl s námi soucit a jasnou žlutou kartu Frňovi neudělil.

 

Začal druhý poločas a kolotoč. 14 minut po úvodním výkopu druhé pětačtyřicetiminutovky nastaly zmatky ve velkém vápně hostí, ze zmatku pramenil gól v síti nebohého Kuchynky. Střelcem byl Tomáš Kyzlink.

65. minuta a zbytečná ztráta míče  - D. Mlčoch napodobil Patrika Eliáše z New Jersey Devils a samostatný nájezd proměnil. Gól vstřelil po zemi k pravé ruce brankáře.

Za 180 sekund později ukázkově namazal D. Forro mladému Poláčkovi po vzoru spolupráce z EURO 2000 Petr Gabriel Thierry Henry – bílá hlava z Vysočiny se nemýlila a stav svítil na ceduli takto – 5:0.

Další z řady ztrát balonu, J. Gottvald tahal za záchranou brzdu a byla z toho penalta. Penaltu proměnil hráč s fosforovým dresem číslo 70. Souboj gólmanů Soustružník vs. Kuchynka vyhrál díky střele k levé tyči domácí čapař.

70´. – 7:0 – David Mlčoch střílí z 23 metrů, jeho střelu velmi podcenil náš gólman a kulatý nesmysl se třepal v síti u levé tyče z pohledu gólmana.

V 80´. přilétnul z pravé útočné strany centr na hlavu střídajícího Dohnala a ten míč za záda Jarka dostal i s pomocí levé tyče. 8:0.

Devátý gól byl na světě osm minut před koncem. To dostal balon opět Dohnal, tentokrát na pravačku na malém vápně doslova na briliantovém podnose od spoluhráče a zavěsil.

Jak bodá jihlavský desetistupňový Ježek jsme poznali v 88´., když po nepovedených nůžkách Ptáčka se balonu zmocnil další čerstvý mladík v modrém úboru a dílo bylo dokonáno. Padla pěna.

 

FC VYSOČINA JIHLAVA „B“, a. s.  – SK ROSTEX VYŠKOV 10:0 (2:0)

Branky: v článku

Sudí: Sláma Kamil – Pojezdný Karel, Klement Tomáš (neměli práci)

ŽK: Ptáček František (Jihlava) - v 87´. za debilní kecy na sudího

Diváků: 38

 

SESTAVY:

JIHLAVA:

 

Soustružník P. – Čížek D., Štěpán M., Chalupa P., Ptáček F. – Príborský P. (62´. Bouček M.), Málek J. ( 46´. Černý D.), Kryštůfek L. Chovanec M. – Průcha A., Poláček P. (71´. Goth J.).

Na lavečce byl nachystaný ještě náhradní gólman M. Nacházel.

Trenér: Petr Kuchta, vedoucí: Kryštůfek R., asistent tr.: P. Soustružník, masérečka: M. Paulová

 

VYŠKOV:

 

Kuchynka J. – Poprik J., Gottvald J., Forro D., Hochman P. – Chubirka V. (77´. Novotný V.), Král O., Macek M. (62´. Líznar P.), Zůna J. – Kuběnský L., Pazdera P.

Na lavečce byl nachystaný ještě Chudý L. a náhradní gólman Bušina Z.

Trenér: Richard Gottvald, vedoucí: Já.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:-(

(jerry, 26. 5. 2009 21:05)

pánové, omlouvám se... posral sem Vám zápas, dva goly po vlastních chybách si může dovolit pustit leda jitrnica v okrese nebo 1. třídě, ale ne jitrnica ve druhé lize :-(( snad na Znojmo stihnu ještě potrénovat a snad se letos ještě naučím chytat, ať sem k něčemu užitečnej aspoň do budoucna, když ne letos :-((