Jdi na obsah Jdi na menu
 


Benvenuti, signore Musil

12. 9. 2010

SK ROSTEX VYŠKOV – SK HS KROMĚŘÍŽ a.s. „B“ 7:2 (4:1)

branky: 1´. Josef LIČKA na 1:0, 4´. Filip NOVOTNÝ na 2:0, 35´. Tomáš SÁDLÍK na 3:1, 43´. Josef LIČKA na 4:1, 74´. Filip NOVOTNÝ na 5:1, 82´. Filip NOVOTNÝ na 6:1, 86´. Ondřej BAČOVSKÝ na 7:1 – 29´. Dominik MATUŠKA na 2:1, 87´. Tomáš NGUYEN MINCH DUC na 7:2

ŽK: 20´. Filip NOVOTNÝ (za faul na NGUYENA) – 36´. Martin ŠPRŇA (za faul na Matouška), 50´. Pavel ŠAFAŘÍK (za faul na Bačovského)

rozhodčí: Mgr. Jiří BENEŠ – Aleš BOUZEK, Jan MÜLLER

diváků: 45

 

hráno v sobotu 11. září 2010 od 10:15 na vedlejší trávě Městského stadionu ve Vyškově v rámci 6. kola divize staršího dorostu sk. „D“ 2010/2011

 

SESTAVA SK ROSTEX VYŠKOV

 

Tomáš HOLÁSEK – Martin GREPL, Ondřej BAČOVSKÝ, Filip NOVOTNÝ, Radek CHALABALA – David GOTTVALD, Tomáš MUSIL (80´. Roman SEDLÁŘ), Miroslav MATOUŠEK, Josef LIČKA „K“ - Tomáš SÁDLÍK (76´. Jakub KUDÝN), Filip LUSKA (46´. Michal PETŘEK)

trenéři: Petr MATULA & Richard GOTTVALD, vedoucí: Petr UHLÍŘ, zlaté ruce i srdce: Hana MATOUŠKOVÁ

 

SESTAVA SK HS KROMĚŘÍŽ a.s. „B“

 

Dominik ZAVADIL – Pavel ZAPLETAL „K“, Stanislav SIGMUND, Radek ŠNAJDR (46´. Zdenek NOVOTNÝ), Dominik DOLEČEK – Tomáš NGUYEN MINCH DUC, Pavel ŠAFAŘÍK (60´. Ivan JARMER), Dominik MATUŠKA (65´. Roman PANÁČEK), Milan ŠTĚRBA – Martin ŠPRŇA, Pavel VOJTÁŠEK (71´. Lukáš MOZGA)

trenér: Jaroslav SILNÝ, asistent: Libor PIŠKULA, vedoucí: Leoš PŘECECHTĚL

 

36. týden roku 2010 patřil k nejbohatším na různé události v životě týmu: přišel k nám definitivně z nejmenovaného klubu Tomáš Musil; vedoucí týmu dodrbal narozeniny hráčů; paní Matouškové zemřel pes Adam; jeden z členů týmu přestal v pátek večer kouřit, ovšem v sobotu ráno opět začal.

 

Koučům M&G chyběli ze stálých členů kádru dva plejeři - Václav Novotný a Petr Ondra.

 

V této sezoně jsme poprvé vyběhli na vedlejší trávu a po výsledku mám takové tušení, že na vedlejším hřišti opět budeme absolvovat domácí zápasy.

Řízením zápasu byl KR ŘKFM pověřen sympatický učitel ze Střelic – pan magistr Jiří Beneš.

 

Úvod zápasu z růžové knihovny: Martin Grepl v první minutě nacentroval z pravé strany na hlavu Josefa Ličky, kapitán týmu sice balon netrefil nikterak razantně, přesto skončil za zády Dominika Zavadila – 1:0.

Když už jsem vzpomněl Zavadila: do vedení 1:0 se domácí dostali již před zápasem, když Zavadil zkusil flirtovací otázkou upoutat pozornost přítelkyně Ondřeje Bačovského, překrásný stěr jak od zasloužilého hygienika pobavil všechny přítomné...

Ve čtvrté minutě prodloužil Lička dlouhý balon Martina Grepla, adresát Filip Novotný míč pohotovým volejem z dvaceti metrů přeexpedoval do sítě Zavadila – 2:0!!!

Po dvou inkasovaných brankách se hostující hráči, hrající v překrásných sešívaných dresech, probrali, během minuty dvakrát vyděsili Holáska muchomůrkovými střelami, Holásek tým podržel.

Domácí tým v 16. minutě kopal rohový kop, Filip Novotný na zadní tyči našel blonďatou část hlavy Bačovského, bohužel mířil nad.

Jak se dá znehodnotit zajímavá standartka předvedlo duo komiků Musil-Novotný. U levého rohu velkého vápna Musil balon jemně přistrčil nepřipravenému Novotnému, hostující Nguyen balon vystihnul, Novotný jej zezadu skopnul, následuje žlutý trest.

Bránící hráči Vyškova nebyli ve 29. minutě schopni odkopnout balon pryč, ačkoliv měli k tomuto činu dostatek příležitostí, z velkého závaru hosté vytěžili kontaktní branku. U levé tyče se nejlépe orientoval Dominik Matuška, který prostřelil Holáska. Z jeho úst to na adresu spoluhráčů létalo...

Ve 35. minutě kopal Filip Novotný dva rohové kopy – ten první si Zavadil pohotově stáhnul, jenže po jeho rozehrání míč kroměřížtí ztratili, v nouzi zahráli na rohový kop, k exekuci se opět postavil F. Novotný, po krátkém chaosu ve vápně Slavie se ke stŕele odhodlal Tomáš Sádlík a křižnou střelou k levé tyči zvýšil vedení domácích na 3:1.

Na karty vyrovnáno 1:1 ne 36´. - neohrabanost Martina Šprni vedla ke kopu do prsou Miroslava Matouška, karta je na místě.

Ve 40. minutě Musil pronikal blíže a blíže vstříc Zavadilovi, nakonec vystřelil. Zavadil balon vyrazil na druhou tyč (pravá), dorážející Lička neuspěl díky důraznému a úpornému bránění poctově se navrátivšího beka hostí.

Domácí vymysleli ve 43. minutě dlouhý balon na hranici velkého vápna, bek hostůšpatně odkopnul (svíčka jako z Ikei) v mikro souboji Zavadil vs. Lička byl rychlejší domácí kapitán, vedeme 4:1.

 

O poločase nastoupil na plac Michal Petřek místo Filipa Lusky, hosté taktéž vyměnili jednoho hráče: Radek Šnajdr dolů, syn slavného doktora z Kromclu Zdenek Novotný nahoru. Neudělal jsem podruhé chybu, opravdu je to Zdenek a ne Zdeněk.

 

Dvě minuty se odehráli, když Radek Chalabala pět metrů od vápna fauloval Z. Novotného, který nastoupil ve stříbrné helmě ve stylu Petr Čech. Standartku hosté nevyužili k vůbec ničemu.

Na karty 1:2 – Ondřeji Bačovskému ustlal na trávníku Pavel Šafařík, výhoda přímého kopu na naší straně: Josef Lička bránu neohrozil.

Akce po pravé straně, na jejímž konci kopačka Martina Grepla, míč míjí bránu půlmetrem.

Neseštelované mířidla Tomáše Musila zapříčinily zahození další pravokřídelní akce domácího celku, plynula 54. minuta.

V minutě nechtěných známek hlavou mířil nad Filip Novotný.

O šedesát sekund později kopal n druhé straně roh Pavel Vojtášek, hosté z této výhody nic netěží, následuje 57, minuta a sólová akce Bačovského, střela levačkou ze 16-ti metrů prosvištěla vedle levé tyče brány flirtmena Zavadila.

Hosté po hodině střídají: z placu cupital na lavičku Pavel Šafařík, opačným směrem Ivan Jarmer.

Po pěti minutách další výměna slávistů: ↑ Roman Panáček, ↓ Dominik Matuška.

Hosté dvakrát zahrozili v rozmezí 67. - 69´.: nejprve nepřesná střela, poté rychlá akce po levé straně, opět se nedokázali svěřenci kouče Silného prosadit.

Grepl se ocitnul uvnitř šestnáctky (na co zase myslíš, když to čteš??), bohužel jeho zpracování žalostné, proto se skóre nenavyšuje.

Poslední změna u hostí: 71´. ze hry Pavel Vojtášek, do hry Lukáš Mozga.

Stejně jako v zápase v Otrokovicích se podařila vyrobit ulička na uličníka: Josef Lička poslal míč na Filipa Novotného, u balonu byl dříve Zavadil, jenže svou obrovskou hrubicí nabídnul Nicovi vstřelit jeho druhý gól, v pořadí již pátý – 5:1.

V 76. minutě se střídalo na straně domácích: ze hry odešel hráč dříve přezdívaný Baťůžek, po uzamčení ledničky v Bohdalicích by mu více slušela přezdívka Ledvinka. Do hry šel Jakub Kudýn.

Poslední výměna zápasu: odchází za potlesku ve stoje Tomáš Musil, na hřiště nastoupil budoucí ministr obrany Roman Sedlář.

V sobotu vyšel magazín Hattrick č. 9/2010 (stojí 69,50,-), hattrick vyšel i Filipu Novotnému: po obrovské chybě stopera hostů nabídnuto sólo Novotnému, který nepohrdnul: 6:1.

Trenér Matula musí dodržet slib a nechat si narůst vlasy, neboť Ondřej Bačovský dal gól: po akci zprava mířil z úhlu Bačovský přesně do sítě Kroměříže – 7:1.

Povolení koncentrace stojí za snížením hostů, v 87. minutě se trefil na 7:2 šikovný halv hostí Tomáš Nguyen Minch Duc, který využil hrubice stoperů Vyškova.

 

Vyškov tak porazil hosty z Kroměžíže 7:2 a připsal si tak nejvyšší výhru v divizní historii (2. nejvyšší je z podzimu 200í – doma jsme dali 5:0 týmu Veselí nad Moravou).

 

Příští zápas Vyškova se odehraje pod dálničním mostem, adresa našich chlapců v sobotu 18.9.2010 od 10:15 bude U Tržiště, Velké Meziříčí.

 

zpracoval: Petr UHLÍŘ

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář