Jdi na obsah Jdi na menu
 


B tým s Rudicemi

19. 10. 2009

SK ROSTEX VYŠKOV „B“ – RUDICE 1:3 (0:1)

branky: 54´. - 1:1 – Tomáš TUTTER – 21´. - 0:1 – Vlastimil ZEMACH, 63´. - 1:2 - Martin KUČERA, 69´. - 1:3 – Lukáš SEHNAL

ŽK: 9´. Jakub HORVÁTH (zakopnutý balon), 75´. Milan ADAMEC (sražení soupeře z boku) – nikdo

rozhodčí: Antonín HORVÁTH

diváků: 39

 

hráno v neděli 18. října 2009 od 12:45 na vedlejším hřišti ve Vyškově v rámci 10. kola 1. třídy dorostu sk. „A“ JMKfS

 

SESTAVY:

 

SK ROSTEX VYŠKOV

 

Marek SPÁČIL – Lukáš KUČÍRKA, Václav NOVOTNÝ, Milan ADAMEC, Milan TUTTER (46´. David GOTTVALD) – Jan BRADÁČ „K“, Martin SURALA, Jakub HORVÁTH, Michal VRBKA (46´. Tomáš TUTTER) – Dominik URBANČOK, Libor CHUDÝ

na lavečce byl připraven náhradní brankář Jakub KOPECKÝ

trenér: Richard GOTTVALD, vedoucí: Petr UHLÍŘ

 

RUDICE

 

Šimon KOPŘIVA /r. 1994/ – Petr FLEK /r. 1993/, Petr GRÓMSKÝ „K“ /r. 1991/, Ladislav DANĚK /r. 1991/, Marek URBÁNEK /r. 1993/ – Milan KOCMAN /r. 1993/, Martin KUČERA /r. 1992/, Lukáš SEHNAL /r. 1992/, Vlastimil ZEMACH /r. 1991/ – Jakub ČECHMAN /r. 1993/, Michal NOVOTNÝ /r. 1193/ (46´. Jan GROMSKÝ /r. 1993/)

na lavečce byli připraveni Vítek MUSIL /r. 1994/, David MAŇÁSEK /r. 1993/, Ondřej KUČERA /r. 1993/

trenér: Jaroslav DANĚK, vedoucí: Karel PERNICA

 

V neděli lehce po obědě se utkaly týmy Vyškova a Rudice. Domácí hráli v červených dresech s bílým spodkem, hosté v modrém dresu s reklamou sportovniobchod.cz, spodek černý. Utkání se odehrálo s populárním balonem Adidas Finale original, ve Vyškově pojmenovaným Yvettka.

 

První roh utkání zahrávali hosté, jejich hráč chtěl balon od praporku dostat do sítě přímo. Povedlo se mu to, ale jen do sítě boční. V 9. minutě viděl Jakub Horváth žlutou kartu za odkopnutí balonu, což velmi nelibě nesl jeho otec a ihned mu vynadal.

Aby si alespoň částečně udobřil nahněvaného Nejvyššího, pokusil se o samostatný průnik, který byl

přerušen faulem, Urbančok balon z trestného kopu (jako zkrácený roh) točil do brány, gólman Kopřiva vyrazil balon ven ze „16“ Rudic.

Vcelku pohlednou akci předvedli hráči záložního týmu Vyškova v 18´. - Milan Tutter centoval, Dominik Urbančok patou prodloužil na kapitána Jana Bradáče. První rána kapitána šla mimo.

Účinný výpich předvedl ve 20. minutě Lukáš Kučírka, o balon v nadějné pozici přišel útočník hostí Čechman.

Ve 21. minutě kopali hosté penaltu, hřísníkem byl Kučírka. Gólman Spáčil penaltu vyrazil, ale s exekutorem kopu Zemachem nikdo nedobíhal a tak mohl v pohodě napodruhé dostat balon do brány. Kde jsme byli, pane Tutter?

Celkový obraz hry byl hrůzostrašný, počet přesných nahrávek byl nižší než počet vlasů inspektora Kojaka. Více se vhazovaly auty, oboustranně byla hra neurovnaná a velmi nepřesná.

Když už se něco povedlo, tak leda hostům z Rudice, gólman Vyškova rukavice musel častěji seznamovat s balonem neź jeho kolega, kterého mohlo pálit maximálně jeho příjmení.

Do druhého poločasu nenastoupili tři hráči – 2 z Vyškova, jeden z Rudice (viz sestavy).

Herní projev se v druhé půli nezměnil, hosté si i dál udržovali územní převahu a aćastěji měli balon ve své moci. Vyrovnávací gól Tomáše Tuttera byl víceméně náhodný, protože se k němu balon dostal po mnohaćetných odrazech od nohou rudických, od 54. vyrovnáno na 1:1.

S nerozhodnutým stavem se hosté nespokojili, přiložili pod ofenzivní kotel a výsledkem bylo vrácení vedení na jejich stranu, o které se postaral Martin Kučera v 63. minutě: obtočil se na penaltovém puntíku kolem Bradáče, střela šla po levé ruce Spáčila, půlmetrem minula tyč a třepala se mičuda v síti.

Pojistku tří bodů přidal v 69. minutě Lukáš Sehnal po kamarádské výpomoci od jednoho beka Vyškova (záměrně nepíšu jméno).

Hosté se tedy po zásluze radovali ze tří bodů.

 

Ale nevadí, stane se, musíme se poučit z chyb (hlavně nevynucených) a „učení“ potvrdit ziskem tří bodů v dalším zápase.

Z duelu jsem si odnesl poznatek: kluci se snažili, hlava věděla co chce, ale nohy to neuměly zrealizovat.

 

Petr UHLÍŘ

 

Náhledy fotografií ze složky B tým s Rudicí

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář