Jdi na obsah Jdi na menu
 


B tým na Slovanu Brno

28. 9. 2009

  1. třída dorostu, sk. „A“

 

SLOVAN BRNO – SK ROSTEX VYŠKOV „B“ 0:6 (0:2)

branky: Libor CHUDÝ, Lukáš KUBĚNSKÝ 2 x, David GOTTVALD 2 x, Marek SPÁČIL

 

sestava Vyškova:

Jakub KOPECKÝ – Milan ADAMEC (70´. David GOTTVALD), Václav NOVOTNÝ, Ondřej KLIMEK, Michal VRBKA (80´. Martin SURALA) – Lukáš JEŘÁBEK, Libor CHUDÝ, Jan BRADÁČ, Dominik URBANČOK – Lukáš KUBĚNSKÝ „K“, Marek SPÁČIL

trenér: Richard GOTTVALD, vedoucí: Petr UHLÍŘ

 

komentář k zápasu:

Nedělní odpoledne se hrálo v Brně-Juliánově utkání velmi komplikující naše mozkové závity. „A“ tým dorostu totiž hrál zápas v Bohunicích, museli jsme velmi usilovně přemýšlet, kdo pojede a „B“ týmem. Nakonec díky skvělé organizaci trenéra Gottvalda jsme vše zvládnuli. Na Slovanu nás čekal vyschlý trávník, podobný tomu z jara 2009 v Drnovicích. Ze zápasu panovala lehká obava, jak to bude, neboť jsme neměli první půli nikoho na lavičce, hráči na lavičku přijeli až ke konci prvního poločasu. Do pole šel dokonce i brankář Marek Spáčil, jenž odvedl skvělý výkon korunovaný brankou a opět zatočil s mozkovými závity trenéra, jelikož na hrotu nebyl vůbec marný.

Po poločasovém vedení 0:2 trenér Gottvald hráčům vtloukal do hlavy, aby druhou půli nepodcenili, hráli dál svou hru a navyšovali skóre. Podle výsledku lze soudit, že si hráči vzali jeho slova k srdci a významně si v tabulce pomohli k aktivnímu skore (nyní 19:13).



 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář