Jdi na obsah Jdi na menu
 


3 body z Čebína

29. 3. 2010

FC ČEBÍN – SK ROSTEX VYŠKOV „B“ 0:3 (0:1)

branky: Jakub POPRIK, Jakub POPRIK, Filip LUSKA

rozhodčí: Jiří POLÁK – Martin DULÍNEK, Vojtěch NOVOTNÝ (30´. Andrej POPRIK)

diváků: 25

 

hráno v neděli 28. března 2010 od 10:00 na trávě v Čebíně v rámci 14. kola 1. třídy dorostu sk. „A“ JmKFS

 

SESTAVA FC ČEBÍN:

 

Jan SVEJKOVSKÝ 91 – Michal SOKOL 95, Martin BRODECKÝ 91, Ondřej BRYCHTA 93 (69´. Lukáš HÁJEK 92), Dušan MAŠÍNSKÝ 91 (54´. Lukáš REICHL 93) – Roman KLESÁK 94, Jan ZACPÁLEK 91, Antonín HORČICA 93, Patrik ŠIKULA 92 – Marek BRODECKÝ 94, Lukáš DULÍNEK 91 „K“ (58´. Tomáš SLANINA 91)

od 58. minuty kapitánem Jan ZACPÁLEK

trenér: Michael DULÍNEK, vedoucí: Jaroslav HALÁMEK

 

SESTAVA SK ROSTEX VYŠKOV:

 

Jakub KOPECKÝ – Jan BRADÁČ, Milan ADAMEC „K“, Václav NOVOTNÝ, František ŠPRTA – Filip LUSKA, Libor CHUDÝ (50´. David GOTTVALD), Martin SURALA, Dominik URBANČOK – Jakub POPRIK (74´. Tomáš TUTTER), Jan MÜLLER

trenér: Richard GOTTVALD, vedoucí: Petr UHLÍŘ, řidiči výpravy: pánové LUSKA, NOVOTNÝ, POPRIK, U&G.

 

V neděli po osmé hodině ranní se vydala na okres Blansko výprava „B“ týmu na první jarní zápas. Největší starosti realizačnímu týmu nedělala pověstná Dukla, ale změna času. Naštěstí jsou synci (nebo rodiče?) zodpovědní a všichni byli na místě včas.

Tým Čebína na podzim v Dědicích utrpěl těžký direkt 0:8, domácí kouč Dulínek se obával podobného výsledku, neboť jeho hráči se sešli k tréninkové jednotce párkrát, v sestavě měl dokonce čtyři hráče, kteří nastoupili po delší, jak říkám popubertální, pauze.

 

Úvod zápasu ovlivnil mokrý trávník, mozkovým závitům některých fotbalistů dalo chvíli zabrat, než pochopili, jak mají na vlhkém trávníku hrát.

Nervozita, zejména mladších hráčů v našem týmu byla patrná, naštěstí se zkušenější hráči ukázali jako lídři a nervóznější spoluhráče uklidnili. Nejlépe se to povedlo forvardovi Jakubu Poprikovi, který po nahrávce Libora Chudého střelou z 23 metrů k levé tyči dostal míč poprvé za záda domácícho gólmana Svejkovského – 0:1.

Pár chvilek před naším úvodním gólem se z čistajasna k zakončení z hranice VV dostal Dominik Urbančok, jeho střela orazítkovala břevno.

V úvodu druhé půle domácí vstřelili dva góly, oba neplatily – první pro double offsid, druhý pro jasný faul, když domácí hráč přistrčil Lusku. Místní se sice divili, ale byli jsme na fotbale, ne na judu...

Dominiček Urbančok zařídil druhý gól, v 74. minutě nahrál ze středu do pravého křídla, tam byl v běhu Jakub Poprik. Z brány na něj vystartoval domácí gólman, ovšem nohy našeho útočníka byly rychlejší, technická střela skončila v bráně – 0:2.

Velkou šanci měl v 80. minutě blonďatý štírek Urbančok, Svejkovský jeho oblouček z levé strany na zadní tyč vyškrábnul konečky prstů na roh, k čemuž se přiznal i arbitru Polákovi, jenž jeho drobný „výškrab“ nepostřehnul a tím opravil výrok sudího na rohový kop. TLESKÁM domácímu gólmanovi za jeho fair play. Od praporku nacentroval Urbančok do vápna, tam se v mlýnici těl nejlépe orientoval Filip Luska a šouráčkem poslal balon k pravé tyči – 0:3.

V poslední minutě zápasu fauloval nevýrazný kapitán Vyškova Adamec v rohu vápna domácího hráče a pískala se penalta. Ty gólman Kopecký umí chytat, což potvrdil i v neděli, když prudkou střelu hráče Čebína zklidvidoval.

Naši synci si vezou tři body za výhru, ke které stačilo plnit elementární fotbalové věci.

 

V tabulce nám patří 6. místo, máme bilanci 7-2-5, skóre 30:23, 23 bodů.

Příští zápas se hraje v sobotu 3. dubna 2010 od 15:30 na vedlejší hřišti ve Vyškově s týmem AFK Letovice. Letovičtí jsou poslední v tabulce, se ziskem 6-ti bodů, skóre 10:55, bilance 2-0-12.

Jen pro připomínku uvádím, že jednu ze dvou výher mají s námi...

 

zpracoval: Petr UHLÍŘ

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář