Jdi na obsah Jdi na menu
 


zápas v Pelhřimově očima domácích

30. 8. 2009

převzato z webu Pelhřimova (www.fkpelhrimov.cz), úprava jen nadpisu

 

I STARŠÍ DOROST KONEČNĚ VYHRÁL


MSDD, skup. D, 3. kolo, neděle – 30. 8. 2009

FK PELHŘIMOV - SK ROSTEX VYŠKOV 2 : 1 (1 : 1) – starší dorost

Branky: 25. Stejskal, 55. Homolka – 23. Poprik
Rozhodčí: Fridrichovský – Drahotušská, Švec
Diváci: 50

Sestava Pelhřimov: Zabloudil – Vácha, Šereda, Hložek M., Klofáč – Stejskal, Homolka, Kubík, Vavroušek - Starý (23. Faltýnek, 90. Nohejl), Sládok

Starší dorost získal konečně první body, hráči vložili do hry všechny morální a fyzické síly, ustáli chvíle, kdy byli pod tlakem Vyškova a nakonec sice těsně, ale zaslouženě zvítězili.
Již v první minutě úvodní části zahodil Sládok vyloženou šanci, své sólo zakončil nemastnou střelou po zemi, se kterou si brankář Bušina hravě poradil. Po střídavých útocích obou stran šel do vedení Vyškov. Poprik ve 23. min. sólem i přes Zabloudila po zemi zaznamenal první gól. Brzy se ovšem radovali i domácí, Bušinu zblízka prostřelil o dvě minuty později důrazný Stejskal. Z centrů Vavrouška domácí vytěžili pouze rohové kopy, poté měl Hložek plno starostí s Luskem než se mu podařilo odvrátil před ním na aut a těsně před odchodem do šaten Homolkova dorážka rohu skončila jen v horní síti.
I do druhé části utkání vstoupili iniciativněji domácí, jejich úvodní tlak po přestávce využil Homolka, když Hložkovu rozehrávku umístil zleva do zadní tyče a branky. Týž hráč měl na noze ještě další dvě šance, které bohužel již neproměnil, vedle mířili i vyškovští Baťovský, hlavičku poslal po rohu mimo i Galia. Poté musel jít do tvrdého souboje Zabloudil s Luskem, naštěstí byl pelhřimovský gólman u míče včas. V závěru se do ofenzívy zapojil z obrany i Šereda, pojistku výsledku však nepřinesly ani další Vavruškovy šance. Poslední napínavé minuty potvrdily první výhru Pelhřimova v divizní soutěži. Nutno dodat, že tentokrát oprávněně.

Připravil: Josef Hostička – 30. 8. 2009

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

lol

(kubas, 30. 8. 2009 21:38)

Prej souboj s Luskem :) a Baťovský

Jinak blahopřeji k bodům...