Jdi na obsah Jdi na menu
 


zápas očima VelMezu

21. 9. 2010

Starší dorost - 7. kolo, MSDD

FC Velké Meziříčí - SK Rostex Vyškov 1:4 (0:4)

 
Rozhodčí: Kurka – Sláma, Sochor
Počet diváků: 20
Střelci branek: 64. Liška (PK) – 8. a 44. Lička, 26. Novotný, 44. Musil
Sestava :

Pöpperl – Polák (19. Wasserbauer), Štefka, Nožička, Pospíšil – Kozuň, Smejkal, Prchal, Malec (81. Bárta) – Kuřátko (35. Láznička a 77. Pól), Liška

Karty a vyloučení: ŽK: 85. Liška
Popis utkání:

K zápasu opět nenastoupil Velmez kompletní, jak už je snad v této sezóně tradicí onemocněli další hráči, Kuřátko hrál se zraněním a angínou. Soupeře z Vyškova předcházela dobrá pověst z předešlých utkání což na konec ukázali i v tomto utkání.

Od začátku utkání byli hosté aktivnější a hlavně fotbalovější. Velkomeziříčští hráči kupili jednu hrubku za druhou, hráči Vyškova využívali nepřesností v rozehrávce domácích a zakládali rychlé protiútoky ze kterých se dokázali prosadil i gólově. První branka padla už v 8. minutě, a to po hrubce domácího týmu. Ve 23. minutě získali hosté míč po špatném výkopu brankáře Pöpperleho, jeho chybu naštěstí potrestat nedokázali. Ve 26. minutě se opět po chybě domácího týmu dostali hosté do protiútoku, který dokázali proměnit a zvýšit skóre na rozdíl dvou branek. Ve 30. minutě se do ojedinělé šance dostal i Velmez, Malec ji ale zakončil jen do náruče brankáře hostí. Závěr poločasu byl ze strany domácích tragický, během jedné minuty inkasovali po individuálních chybách dva góly. Do šaten se tedy šlo za stavu 4:0 pro hosty a bylo po zápase.

Do druhého poločasu jako kdyby nastoupil za domácí jiný tým. Hráči Velmezu začali bojovat a dobře kombinovat, zejména trojice Liška, Kozuň a Smejkal. V 55. minutě po centru Malce padl míč na břevno hostující branky. V 60. minutě udělal hrubku Prchal, hosté se dostali do samostatného nájezdu, který dokázal vychytat Pöpperle. V 61. minutě se ve vápně Smejkal, dostal se i ke střele, ale nedal. V 63. minutě byl ve vápně sražen po přihrávce od Smejkala Liška, za tento zákrok byla nařízena penalta, k jejímu zahrání se postavil sám postižený a s přehledem ji proměnil. V 67. minutě po pěkném průniku Pospíšila se odrazil míč ke Smejkalovi a ten pěknou technickou střelou trefil spojnici branky hostí. Do konce utkání se již nic podstatného nestalo.

Zápas jsme si prohráli sami, zejména díky velmi špatnému a nezodpovědnému výkonu v prvním poločase. Druhý poločas naznačil, že kluci na to mají, jen musí hrát od první minuty.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář