Jdi na obsah Jdi na menu
 


utkání MFK VYŠKOV - FC TESCOMA Zlín očima soupeře

převzato z webu FC TESCOMA Zlín a.s. (www.fctescomazlin.cz), bez  obsahových úprav

Osmnáctka Zlína poprvé na jaře prohrála

Pro první jarní porážku si fotbalisté zlínské osmnáctky přijeli do Vyškova. Přestože nebyli horším celkem, ve 20. kole Moravskoslezské dorostenecké ligy podlehli domácímu týmu 1:2. Pro Zlín je porážka o to mrzutější, že svému nedělnímu soupeři ze spodních pater tabulky nedokázal výraznějším způsobem bodově odskočit.

„Je to škoda, protože minimálně na remízu jsme určitě měli. Po herní stránce to z naší strany nebylo špatné, soupeře jsme k ničemu nepouštěli, jenže ze dvou pološancí jsme si nechali dát dva góly a sami jsme své příležitosti neproměňovali,“ mrzelo kouče zlínského celku U18 Roman Abraham.

Nadšený nebyl ani z úvodu utkání, v němž ševci inkasovali již v osmé minutě po hlavičce Novotného. Domácí se pak zatáhli před svou šestnáctku a Zlínu přenechali iniciativu. Hosté sice drželi míčpřevážně na svých kopačkách a bez problémů zachytávali i vyškovské brejky, jenže do gólové příležitosti se dlouho dostat nemohli. Teprve před koncem poločasu vybídl Hořelica ke skórování Chucmu, jenže tomu chyběl pověstný krůček.

Ve druhé půli již Zlínští útočili po větru a v 55. minutě zásluhou Hořelici také srovnali. Vyrovnávací gól ale paradoxně nakopl Vyškov. Domácí převzali iniciativu a po šestnáctku byli aktivnějším týmem. Po standardní situaci se dočkali také vedoucí branky po zásahu Chalabaly, na nížjiž Zlínští odpovědět nedokázali.

„Alespoň nerozhodný výsledek jsme měli udržet. Trochu mě mrzí, že po vyrovnávací brance jsme utkání nechtěli rozhodnout a nechali jsme hrát soupeře. Žádné šance jsme mu sice nepovolili, bohužel jsme nepohlídali standardní situaci a ta rozhodla. Z výsledku jsme zklamaní, protože teď nás čeká ambiciózní Karviná, proti níž nebude jednoduché získat ztracené body zpět,“ doplnil Roman Abraham.

 

VÝSLEDEK – 20. KOLO MSDL: SK ROSTEX VYŠKOV “19“ - FC TESCOMA ZLÍN “18“ 2:1 (1:0). Sestava Zlína: Kašný – Janků (80. Bartek), Dorotík, Ponířil, Chovanec – Baier, Žůrek, Kryšpín (65. Zach) – Chuchma (73. Koller), Hořelica, Hradil. Trenér: Roman Abrham.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář