Jdi na obsah Jdi na menu
 


prohra Pelhřimova očima pana Hostičky

převzato z webu Pelhřimova (www.fkpelhrimov.cz), bez úprav

MSDD, skup. D, 25. kolo – starší dorost, sobota 28. 5. 2011

SK ROSTEX VYŠKOV - FK PELHŘIMOV 3 : 0 (1 : 0)

Branky:
40., 83. Novotný, 60. Baťovský
Rozhodčí: Jiří Beneš

Sestava Pelhřimov: Rohovec – Mádl, M. Hložek, Duchan, L. Machač – M. Kubík, Homolka, Melzoch (74. Nedělčev), M. Machač – J. Hložek, Kropáček (69. Hofer)

Vyškov dokázal, že si plně zaslouží první příčku tabulky. Důležité utkání na domácí půdě zvládl i za deštivého počasí, na podmáčeném terénu vedlejší vyškovské trávy měl celé utkání převahu, lépe kombinoval i kondičně převyšoval hosty z Vysočiny. Pelhřimov hrál vlastně už v sestavě příští sezóny. V sestavě mu chyběl pro zranění kanonýr Nebeský.

Hosté byli od prvních minut pod tlakem Vyškova, mimo stříleli Galia a Grepl, nepřesně oplácel i Melzoch, po dlouhých minutách bránění se osmělili také hosté, jenže i L. Machač mířil mimo tyče. Po půlhodině hry šel po souboji s Martinem Hložkem sám na Rohovce Filip Novotný. Pelhřimovský gólman odvrátil v pádu špičkou kopačky na roh. Pět minut před koncem poločasu řešil Filip Novotný standardní situaci přesnou střelou přes zeď a Vyškov vedl.
Po přestávce přidal z obdobné situace druhý gól Baťovský, zpracoval slabý odkop z trestného kopu a dorazil po zemi křížem k pravé tyči. Třetí hořkou pilulku přidal znovu Filip Novotný po souboji s Duchanem.

Připravil: Josef Hostička

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář