Jdi na obsah Jdi na menu
 


komentář Pelhřimova

MSDD, skup. D – starší dorost, 12. kolo, sobota 23. 10. 2010

FK PELHŘIMOV - SK ROSTEX VYŠKOV 4 : 2 (1 : 2)

Branky:
62., 75. Melzoch, 38. Bartoň, 81. M. Kubík – 7. Hradil, 36. Grepl
Rozhodčí: Bártová – P. Nenadál, T. Nechvátal
Diváci: 40

Sestava Pelhřimov: M. Zabloudil – Vácha, M. Hložek, Duchan, L. Machač – M. Machač, Homolka, Bartoň (46. M. Kubík), Melzoch (86. Burda) - J. Hložek (81. Kropáček), Nebeský

Starší dorost otočil v náročném souboji se třetím celkem výsledek, po hořkých soustech prvního poločasu předložili hráči ve druhém sladký dortík ozdobený třešničkami tří gólů. Soupeřem byl třetí Vyškov, který měl stejně jako Pelhřimov 21 bodů. Bylo to poslední dorostenecké utkání doma, hráči vyjíždějí dvakrát ven do Kroměříže a Prostějova a rozloučili se s domácím hřištěm a diváky za slunného podzimního dne bojovnou hrou a vytrvalostí v době, kdy se nedařilo.

Začátek patřil Vyškovu, který vedl po osudové chybě obrany. Hradil se po vtipné přihrávce ocitl sám proti Zabloudilovi a střelou doprostřed branky poslal hosty do vedení. Ti vložili do hry všechny síly, trestný kop Zabloudil vypíchl nad břevno a až téměř po dvaceti minutách poslal Bartoň centr Jana Hložka mimo. Druhý gól hostů padl i po Zabloudilově chybě, neudržel míč a za přihlížení domácí obrany atakovali ležícího gólmana hned dva hráči a Grepl míč dorazil. Obrovským štěstím byl po dvou minutách Bartoňův kontaktní gól střelou pod břevno.
Rychlá hra pokračovala po změně stran, mimo mířil střídající Martin Kubík, Melzochova střela z dálky patřila Vránovi. Standardku musel řešil v souboji Zabloudil a Hradilův pokus o lob šel mimo a před týmž nabíhajícím hráčem gólman včas odkopl. Po Homolkově centru vyrovnal hlavičkou Melzoch, ale z protiútoku zastavilo Novotného břevno. Pelhřimov pokračoval v nátlakové hře, po Melzochovi ohrozili Vránu Martin Kubík a Hložek a čtvrthodinu před koncem hry se usmálo štěstí podruhé na Melzocha a po dlouhé, dvojité kombinaci s hledáním nejlepší pozice poslal Váchovu přihrávku zprava křížem po zemi do Vránovy sítě. Výhru Pelhřimova pečetil čtvrtým gólem Martin Kubík po Nebeského nahrávce. Rychlá, pohledná akce na jeden dotek byla příjemnou tečkou otočeného utkání.


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář