Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soustředění, den první

9. 2. 2009

Tak nám v pondělí začalo soustředění. Jelikož je to místo školy, tak účast byla velmi hojná, trenér si podle jeho slov připadal jako na poště v době vyplácení důchodů a sociálních podpor.

Sraz byl v dedet hodin na stadionu v Drnovicích. Po převlečení se auty mužstvo přemístilo na druhý konec Evropy, do Vyškova, na místní fotbalový stánek. Kdo se ale těšil na trávu zelenou, musel být zklamám. Trávu si mohl dát až po tréninku mimo dosah trenéra :-) . Na chlapce čekal ovál a různé délky běhání. Na tréninku bylo toto složení aparátů: Chubirka, Daněk, Žoček, Hochman, Macek, Kuchynka, Chudý, Forró, Kopecký, Gottvald J.+R.

Mužstvo se naobědvalo v Drnovivcích, kde si pochutnalo na výborném jídle, vařeného podle tajné receptury místního kuchaře.

V 14 hodin začala fáze č. 2 : umělka na škole. Tam se již synci cítili krásně, podobně jako J. Zůna v obrněném transportéru. K mužstvu se připojil i člen královské rodiny: Ondřej první.

Nejslastnější okamžik ale čekal na hráče od 17. hodiny ve Vyškově: Aquapark. Kdo by si myslel, že si plejeři užívali sauny, bublinek nebo tobogánu, tak by se spletl. Až na trenéra, Gotyša, Žoka a Jardu Kuchynku všichni do jednoho očumovali baby, zaujala především půvabná bývalá spolužačka Danyho Forra. Všichni návštěvníci ale pokukovali po Patriku Hochmanovi, neboť ten se ještě učí strany a tak na levou ruku nafasoval křidýlka a na pravou nic. Po výstupu z bazénu si Páťa objednal dva párky v rohlíku: jeden s hořčicí (do pravačky) a druhý s kečupem (levačka).

Zítra soustředění pokračuje, spestřením bude přípravný zápas na Spartě ( viz "týdenní plán ).

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Závist

(Pája T., 9. 2. 2009 21:35)

Zdravím, tak vidím že ste vyrazili makat daleko za hranice :D jen tak dál kluci! težko na cvičišti-lehko na bojišti! :))

TY **** !

(syn č.2, 9. 2. 2009 21:14)

Nejen, ze nechces platit alimenty, uz me zapiras vsude, kde se da... vsak ona ti to socialka spocita ! Jo a jeste lzes !

slepče !

(synku, synku, 9. 2. 2009 21:07)

Vždyť je hned před Tebou..

oprava

(Syn č.1, 9. 2. 2009 20:48)

Týý brďo fakt čupr ale jenom aby jsme neochudili brachy tak jako on byl taky na raním a odpoledním treninku :)..to jako nechaaapu jak jako si mohl na nej zamomenout :) ....zatíím papaa