Jdi na obsah Jdi na menu
 


Interwiew s M. Šustrem

1. 5. 2009

Na dnešním zápase se objevil brankář Sigmy Olomouc M. Šustr, jenž mi poskytnul krátký rozhovor v kanceláři drnovického stadionu.

 

Na podzim jsi přestoupil do Sigmy Olomouc a rázem jsi se ocitnul v jiném světě. Dnes jsi se objevil na starém, známém místě. Jak jsi viděl utkání Ty?  „ Vyrovnané utkání, potkaly se dva týmy hrající o záchranu, divákům moc nepředvedly. V utkání bylo mnoho nepřesností, šancí moc nebylo, ale ty, jenž si týmy vytvořily byly 100%-ní. Při troše štěstí mohli domácí získat alespoň bod.

 

Překvapil Tě výkon nějakého hráče? „Nikdo mne nijak zvlášť neupoutal ať kladně či záporně, snad jen domácí kapitán Jan Daněk hrál o třídu výš než ostatní hráči Vyškova.

 

Jsi gólman, co říkáš výkonu gólmanů? „Gólman Karviné neudělal jedinou chybu, navíc tým podržel v první půli při závaru v malém pokutovém území. Domácí brankář nastoupil do zápasu velmi nejistý, obránci Vyškova mu navíc nijak nepomohli, byl ve složité situaci. Za inkasované branky ovšem nemohl.

 

Dnes jsme definitivně sestoupili do dorostenecké divize. Před 3 roky zde byla 1. dorostenecká liga. Kde hledat přičiny této „degradace“? „Co bylo před třemi roky nelze srovnávat s momentální situací, od kvality hřiště, zazemí, materiálního vybavení. Samozřejmě je zde i jiná kvalita kádru. A sestup? To je logické vyústění situace v Drnovicích. Jinak to asi dopadnout nemohlo.

 

Zítra Tě čeká zápas za Sigmu v Opavě. Co od něj očekáváš a s jakým výsledkem by jsi byl spokojen: „Do Opavy jedeme vyhrát. Domácí hrají o záchranu a mám obavy z jistých vlivů od domácího klubu na tři lidi.

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář