Jdi na obsah Jdi na menu
 


zápas na Líšni očima Deníku

23. 8. 2010

Remízu zajistil brankář Holásek

Brno, Vyškov - Víc než své povinnosti si v divizním utkání starších dorostenců v Líšni splnil brankář hostujícího Rostexu Vyškov Tomáš Holásek, který vstřeleným gólem zajistil hostům cennou remízu.


 

Brankář Rostexu Vyškov Tomáš Holásek vstřelil Líšni gól.
Brankář Rostexu Vyškov Tomáš Holásek vstřelil Líšni gól.
Autor: DENÍK/Zdeněk Vlach

Herně vyrovnaný první poločas skončil nerozhodně, když na vedoucí branku hostující Grepla odpověděl domácí Trávníček. Ve druhém dějství si Líšeň vypracovala mírnou územní převahu, kterou korunovala vedoucí brankou v 70. minutě. Holásek neudržel centrovaný míč na zadní tyčku a důrazný Čoupek z bezprostřední blízkosti dorazil do sítě. V poslední minutě se už zdálo být o prohře hostů rozhodnuto. Zbývalo už jen zahrát trestný kop za líšeňský faul na polovině hřiště. Centru do pokutového území domácích, kde se tísnilo jednadvacet fotbalistů, se ujal gólman Holásek. Tentokrát chyboval jeho kolega v líšeňské brance, když na vysoký balón ve výskoku nedosáhl a ten doplachtil do sítě!

„Byla to zasloužená remíza, protože o utkání platilo okřídlené „každý chvilku tahá pilku“. Holásek měl nejprve prsty v obdržené brance na 2:1, ale v poslední minutě z padesáti metrů svou chybu odčinil. Něco takového nikdo z přítomných ještě neviděl a asi ani hned tak neuvidí,“ komentoval kuriózní gól vedoucí vyškovského dorostu Petr Uhlíř.

 

Divize dorostu

Líšeň – Vyškov 2:2 (
1:1)

Branky Vyškova: 24. Grepl. 90. Holásek.

Vyškov:
Holásek – Matoušek, Luska, Lička, Chalabala – Grepl, Bačovský, Gottvald, V. Novotný – Hradil (57. Sádlík), F. Novotný (87. Petřek). Trenéři: Matula, Gottvald.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

.....

(jméno, 27. 8. 2010 13:49)

neříkal jsem, že se mi to nelíbí, fakt nevím kde jsi to vyčetl.. jen jsem řekl jak se to správně píše,.. tak se nenervuj inteligente

blbečku

(Jan Kostolanský, 26. 8. 2010 21:24)

sem nelez blbečku když se ti to tu nelíbí.Nikdo se tě neprosil abys sem chodil a četl si to!!!!!!!!!

.....

(jméno, 26. 8. 2010 12:51)

když už, tak nemám potřebu sdělovat svoje jméno někomu kdo je podepsán "pepek"....

jmeno

(pepek, 24. 8. 2010 13:13)

kdyz uz tak "podpis"...

......

(jméno, 24. 8. 2010 10:39)

když už tak zápas "v" Líšňi...