Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vrchovina - Vyškov z www.vyskovskydenik.cz

10. 5. 2010

převzato z webu deníku, odkaz:http://vyskovsky.denik.cz/fotbal_region/dorostenci-rozhodli-za-sest-minut20100510.html

Dorostenci rozhodli za šest minut

Vrchovina - Divizní dorostenci Rostexu Vyškov byli na Vysočině velice efektivní. Souboj se sousedem z tabulky v Novém Městě na Moravě vyhráli a postoupili o další příčku, na páté místo.



Ilustrační foto

Kouči Matulovi vypadl ze sestavy obránce Matoušek, jinak byl tým kompletní. V prvním poločase domácí zahazovali jednu šanci za druhou. Po úvodní půli mohl na světelné tabuli klidně svítit stav 3:1. I hosté však svoji jednu šanci spálili.

O výhře mladých Vyškovanů se rozhodlo během šesti minut. Nejprve z trestného kopu ze sedmnácti metrů poslal hosty do vedení Ondřej Král, v 65. minutě po spolupráci Poprik – Filip Novotný přidal druhý jmenovaný zblízka druhou branku. Definitivní rozhodnutí přišlo o minutu později. V 66. minutě se v opačném pořadí opakovala spolupráce Filip Novotný – Poprik, který podél gólmana Tomana určil výsledek na 0:3.

Petr Matula, trenér týmu: „Jsem spokojen jen s výsledkem, hra se mi nelíbila. V některých pasážích jako by byl tým myšlenkami někde jinde.“

Petr Uhlíř, vedoucí týmu: „Chtěl bych vyzvednout kolektivní výkon, protože nikdo v týmu nevynikl jako jednotlivec. Je pravdou, že nás v prvním poločase při tlaku domácích podržel gólman Holásek. Ve druhé půli útočníci splnili to, od čeho jsou na hřišti. Měli čtyři šance, dali z nich tři góly. Domácí si zápas prohráli neproměňováním šancí v prvním poločase. Po třetím gólu domácí rezignovali a utkání se dohrávalo již jen z povinnosti.“

Divize dorostu

SFK Vrchovina – SK Rostex Vyškov 0:3 (0:0)

Branky: 60. Ondřej Král, 65. Filip Novotný, 66. Jakub Paprik.

Vyškov: Tomáš Holásek – Patrik Pazdera, Josef Lička, Ondřej Král, Václav Novotný – Martin Grepl, Jakub Galia, Ondřej Bačovský (82. Jan Müller), Pavel Orbán – Jakub Poprik (84. David Gottvald), Filip Novotný (68. Filip Luska). Trenér: Petr Matula, asistent: Richard Gottvald, vedoucí: Petr Uhlíř, masérka: Hana Matoušková.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář