Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kanonáda vyškovského dorostu přišla až v druhé půli: Vyškov - Otrokovice z www.denik.cz

17. 5. 2010

Utkání se hrálo na vedlejším tréninkovém hřišti. Trenér Matula postrádal pouze Josefa Ličku, jenž byl ve středečním duelu vyloučen. Domácí do utkání vstoupili aktivně, hostující hráči pouze bránili. Jenže po neproměněných šancích, když mladí Vyškované dokonce rozezvučili břevno, se radovali hosté. Po první a poslední střele na branku Holáska v první půli dostal míč za jeho záda z deseti metrů krásným angličanem hostující Petr Matoušek. Do druhé půle nastoupili hráči s jednoznačným pokynem: vyrovnat a přidat alespoň dvě pojistky, což se jim podařilo.

Petr Uhlíř, vedoucí týmu: „Otázka byla, jak se vypořádáme s absencí vykartovaného Ličky. Nakonec se potvrdilo, že nemáme hvězdu, ale tým. Absence nebyla vůbec znát. Mužstvo ukázalo svou sílu, ocitli jsme se v těžké pozici, neboť celou první půli jsme se nedokázali přes obrannou hráz dostat. Naštěstí ve druhém poločase hráz praskla a přišla gólová povodeň.“

Divize dorostu

SK Rostex Vyškov – FC Viktoria Otrokovice 4:1 (0:1)

Branky: 54. Václav Novotný, 61. Jakub Poprik, 75. Pavel Orbán, 84. Patrik Pazdera – 39. Petr Matoušek. Rozhodčí: Volf. ŽK: Gruber (Otr.)

Vyškov: Tomáš Holásek – Miroslav Matoušek, Ondřej Král, Filip Luska, Václav Novotný (84. Radek Chalabala) – Patrik Pazdera, Jakub Galia, Ondřej Bačovský, Pavel Orbán (85. Petr Ondra) – Filip Novotný (80. Jan Müller), Jakub Poprik (82. David Gottvald). Trenér: Petr Matula, asistent: Richard Gottvald, vedoucí: Petr Uhlíř, masérka: Hana Matoušková.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář