Jdi na obsah Jdi na menu
 


byli jsme na návštěvě: SK Líšeň - Kroměříž

SK LÍŠEŇ U 19 – SK HS KROMĚŘÍŽ a.s. U19 1:1 (1:0)

branky: 45´. na 1:0 Jan OVČAČÍK – 64´. na 1:1 Ondřej SLAMĚNÍK

rozhodčí: Petr ŠENKÝŘ – OPR domácích, OPR hostí

ŽK: 66´. Jan OVČAČÍK (faul zboku na Tomáše ONDŘEJKU)

diváků: 40

hráno v sobotu 12. 5. 2012 od 10:30 na hlavním hřišti stadionu SK Líšeň v rámci 25. kola MSDL SCM U19 2011/2012


SESTAVA SK LÍŠEŇ

Jan HERINK – Jan OVČAČÍK, Zdeněk SKLENÁŘ „K“, Patrik BEDNÁŘ, Tomáš BINEK – Kryštof VEČEŘA (59´. Daniel GERDA), Lukáš VEJMĚLEK, Jan HOMOLA, Jakub HUŇÁČEK (71´. Jakub MÁŠA) – Gary NGUYEN, Radek BOHUSLAV (90´. Michal MEZNÍK)

na lavičce byli celý zápas připraveni Václav HRDLIČKA a Martin JURIS

trenér: Bohumil JUŘICA, asistent: Pavel ČERMÁK, vedoucí: Roman MILOTÍNSKÝ


SESTAVA SK HANÁCKÁ SLAVIA KROMĚŘÍŽ a.s. U19

Vít ŠVEC (46´. Marek ORAL) – Martin JANEČKA, Radek NĚMEČEK, Radej ŠNAJDR, Petr CHÝLA – Pavel VOJTÁŠEK, Daniel STRATIL, David LEHKOŽIV (86´. Tomáš JARMER), Tomáš ONDŘEJKA (76´. Dominik DOLEČEK) – Ondřej SLAMĚNÍK, Tomáš STRAŠÁK (63´. Jan KŘÍŽEK)

trenér: Roman SKLENÁŘ, asistent 1: Jindřich LEHKOŽIV, asistent 2: Miroslav KUTŇÁK, vedoucí: Ladislav VAŠÁK, masér: Jaroslav SVOBODA


Utkání týmů ze spodku tabulky bylo k vidění v chladném, větrném předměstí Brna. Po celý zápas všechny přítomné trápil déšť, zejména v prvním poločase lilo jako z konve.

Na utkání se nedostavili delegovaní asistenti rozhodčího, proto museli jít do role pomezních oddílový pomezní rozhodčí (OPR). Nějak se nám to začíná na jihu Moravy stávat tradicí...


V prvním poločase měla více ze hry hostující družina z Hanáckých Atén, hráči v sešívaných dresech byli aktivnější, důrazně napadali rozehrávku domácích a byli blíže vstřelenému gólu.

Ve 28. minutě přilétnul z pravé ofenzivní strany Kroměříže centr na malé vápno, kde přesně našel čelo osamoceného Ondřeje Slaměníka, forvard Kroměříže poslal míč křižnou hlavičkou pár centimetrů vedle tyče!

Domácí zahrozili po půlhodině hry, dalekonosná střela Garyho Nguyena lehce z levé strany pořádně pálila gólmana hostí Víta Švece.

Stoprocentní šanci zazdil ve 38. minutě hostující Pavel Vojtášek – dostal se do samostatného úniku na gólmana Líšně Jana Herinka, ideální chvíli pro střelu prováhal, míč vedl příliš dlouho a navrátivší se Tomáš Binek mu zezadu a čistě míč vypíchnul na roh.

Paradoxně to byli domácí, kdo se dostal do vedení – ve 45. minutě spáchali hráči Hanácké Slavie faul cca 22 metrů od brány. Trestný kop poslal neomylně k pravé tyči Jan OVČAČÍK. Na brance se podepsal i hostující gólman špatným postavením – 1:0.


O poločasové pauze střídali pouze hosté, chybujícího gólmana Víta Švece nahradil Marek Oral.


Velkou šanci na vyrovnání měli hosté po hodině hry, přímý kop Tomáše Strašáka z levé strany. Balon poslal šikovný hráč hostí na pravou ruku gólmana Herinka, jenž s velkou námahou míč zkrotil.

Vyrovnání se hosté přece jen dočkali! V 64. minutě po nenápadně akci odcentroval z levé ofenzivní strany Kroměříže Radek Šnajdr, mezi penaltou a malým vápnem u bližší tyče hlavičkoval osamocený Ondřej SLAMĚNÍK a ač není vysokého vzrůstu, dokázal hlavičkou na pravou tyč vyrovnat – 1:1.

V 82. minutě pěkná akce domácích – nákop z obrany prodloužil domácí středopolař jemným dotekem hlavy do levé lajny, kde operoval Jakub Máša, na centr první hráč domácích nedosáhnul, ale „za bukem“ číhající Daniel Gerda ano. Pěkný volej v pádu chytil spolehlivý Marek Oral.

Pěknou technickou ranou se pokusil strhnout vedení na stranu svého týmu líšeňský Ondřej Šidla, chytrá střela přeletěla břevno o půl metru.

Poslední velkou šanci zápasu měli domácí tři minuty před koncem, kolmý propich na Daniela Gerdu, gólman hostů Oral vyběhnul z brány ven. Už se zdálo, že Gerda udělá blafák doleva a pošle míč do prázdné brány, jenže kroměřížský strážce svatyně zázračně míč odvrátil mimo hřiště...


zpracoval: Petr UHLÍŘ

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář